• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost ihaneti....

DeM@NDe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
16
0
86
İzmir
Kızlar şuan da acayip derecede şaşkın,kızgın ve kırgınım....İçimi sizlere döküp biraz olsun rahatlamak istedim..Çünkü dün akşamdan sonra hiç dostum kalmadı...Sizler iyi ki varsınız...
Dün akşam başıma bişey geldi ve acaba benmi abartıyorum diye kendi kendime defalarca sordum durdum..Anlattığım zaman bana fikir verirseniz çok sevnirim..Çünkü ne düşüneceğimi şaşırdım...
Bundan 3 ay önce hayatıma biri girdi.En yakın kız arkadaşım( Bu kişiye AYŞE diyelim..erkek arkadaşıma da ÖMER ) bu kişiyi benden önce tanıyordu..Bu arada kız arkadaşım gazeteci.....
Bu 3 ay döneminde çok fazla sıkıntılar yaşadım..Daha ilişkinin başındayken bile fazla ilgili davranmıyordu açıkçası.( çok meşgul olmasının sebebi politikayla ilgili )Bu durumu ona sorduğum zaman ise beni sevdiğini,aklının bende olduğunu,aklıma kötü şeyler getirmemem gerektiğini söylerdi bana..Bir arada bulunduğumuz zamanlarda ise gayet ilgiliydi.Neyse kızlar bu 3 ay dönemi zarfında Ayşeyle çok fazla şey paylaştım..Birlikte olduğum kişiyle ilgili neler yaşadığımı,neler hissettiğimi,gözyaşlarımı hep o gördü..
Dün akşam başka arkadaşlarımla birlikte dışarı çıkmıştım..İş çıkışı biyerlerde 1-2 saat oturup kaçacaktık..Neyse kızlar ben arkadaşlardan ayrıldım eve gitmek için durağa gittim.Durakta şeytan bu ya dürttü beni.Ayşe'yi aradım.''Napıyorsun nerdesin'' diye sorduğumda bana Ben Ömer le birlikte XX yerde oturuyorum röportaj yapıyoruz hadi sende gel:1shok: Ben tabi şok...( Şehir merkezine baya uzak bir restaurantta alkol eşliğinde bir röportaj:kızgın:)O anda ağzıma geleni saydım..Baya da sert konuştum..Çünkü Ömer'den bütün gün haber beklemiştim ve beni aramamıştı..Hatta dün görüşecektik..Ve bunu Ayşe'de biliyordu...Tabi bu durumda çok sinirlendim...''Ben hemen geliyorum'' dedim...
Oraya gittiğimde ise Ayşe bana beni sildiğini kimsenin ona bu şekilde bir ithamda bulunmaya hakkı olmadığını söyledi bana....Ömer ise senin sorunun benimle onunla değil şeklinde bir konuşma yaptı....Neyse bi şekilde konu kapandı ve politikayla ilgili konuya dönüldü.....Kızlar sonradan düşündümde acaba dedim ben mi büyüttüm?Sonuçta Ayşe'yi aradığım zaman bana söylemeyebilirdi de....Ama bir yandan da düşünüyorum neden başbaşa alelade biyerde değilde böyle lüks bir restaurantta??Bide bütün gün Ömerden haber beklediğimi bildiği halde nasıl haberim olmaz...Tesadüf aramasam acaba bilecekmiydim...?...Allahım delirmemek içten değil ya..Ne düşüneceğimi şaşırdım...Ayşe söylediğim laflar da cabası....Sizce bende mi bir problem var kızlar ben anlamadım..Ne olur fikir verin bana:a015:

Son düzenleme:
Sen erkek arkadaşından dolayı ve istediğin gibi bir ilişki olmadığı için hassas bir dönem yaşıyorsun analdığım kadarıyla....
Ama ne kadar hassas olursan ol, Ayşe'ye ağzına gelen lafları söylemen doğru olmamış canım. Çünkü o zman erkek arkadaşının kafasında da yanlış intiba bırakmış oluyorsun. Sana haber vermeliydi Ayşe. Bu konuda haklısın. Ama yoğunluktan haber verememiş olamaz mı??? Şimdi Ayşe'nin ne kadar güvenilir biri olduğunu sen daha iyi bilirsin sonuçta...Birde erkek arkadaşına niye kızmıyorsun? Oda sana bu durumu haber verebilirdi. Ayşe ile arkadaş olduğunuzu bilmiyor mu???
Restoranta gelince; şık veye değil. Ne fark eder ki. Ayşe'den onu kıskandın mı acaba???Hangi duygularla restoranın şıklığından rahatsız oldun????
Duyguların karmaşık sanırım canım....

Haklısın canım karmakarışık bir dönemdeyim...Belkide yanlış yaptım...Ama elimde değil işte kahretsin ki...

Haklısın canım karmakarışık bir dönemdeyim...Belkide yanlış yaptım...Ama elimde değil işte kahretsin ki...

Peki şimdi Ayşe ile konuşuyormusunuz???

Oradan ayrılırken, erkek arkadaşın ve Ayşe ile nasıl ayrıldınız?

Ne konuştunuz???

aysenın daha onceden ılgısı varmıydı omer e ? boyle bırsey hıssetmısmıydın bence bu çok onemlı.....

Akşam yarın konuşuruz demiştik Ayşeyle...Biraz önce aradım ama açmadı....Akşam ayrılırken kötü ayrılmadık...Allak bullak oldum ya...Ne düşüneceğimi şaşırdım...

aysenın daha onceden ılgısı varmıydı omer e ? boyle bırsey hıssetmısmıydın bence bu çok onemlı.....

İşi gereği sık görüşüyorlar dı...Ömer e hep abi der...Ummadık taş baş yarar hayatta....Ben buna benzer bi olayı daha öncede yaşamıştım maalesef....:çok üzgünüm:

Akşam yarın konuşuruz demiştik Ayşeyle...Biraz önce aradım ama açmadı....Akşam ayrılırken kötü ayrılmadık...Allak bullak oldum ya...Ne düşüneceğimi şaşırdım...

Canım arama bence artık...

Zamana bırak. Üstüne gitme canım. Oda sakinleşir nasılsa....

Ayşe hata yapmış..Sevgilin de tabii.
Ben arkadaşımın, tüm gün sevgilisinden haber beklediğini bile bile, sevgilisi ile sebep ne olursa olsun buluşmam..Buluşmam derken yani arar söylerim böyle böyle diye..Ayşe neden seni aramadan gitmiş?

Hadi buluştu diyelim iş için, Ömer e diyebilirdi ''sabahtan beri haber bekliyor senden kız,ara da gelsin o da.''
Yabancı mısın sen, senin yanında röportaj yapamazlar mı?

Ya da aynı şeyleri Ömer de düşünemez mi '' hah vakit buldum işten güçten nihaye,t röpotajımı da yaparım sevgilimle de buluşurum '' deyip seni alıp da gelemez miydi oraya..

Ortada kötü bir durum var demiyorum ama niye arıyorsun Ayşe yi? Bırak onlar senin üstüne düşsün..

Dışardan bakılınca seni pek sallamamışlar, bunu istemeden de olsa onlar yaptı..Bırak onlar arasın dursun seni...

Sen alttan aldıkça ortada birşey yoktu da sen büyüttün olur..

Ben ki asla kıskanç birisi değilimdir, aralarında birşey var da demiyorum ama yaptıkları hata kusurabakmasınlar.

Canım arama bence artık...

Zamana bırak. Üstüne gitme canım. Oda sakinleşir nasılsa....

İster sakinleşsin ister sakinleşmesin..Çok önemli değil şu aşamada..

Beni düşünmyene arkadaşı ben de düşünmem sakin mi değil mi diye..

İster sakinleşsin ister sakinleşmesin..Çok önemli değil şu aşamada..

Beni düşünmyene arkadaşı ben de düşünmem sakin mi değil mi diye..

Evet haklısın.

Zaten baştan araması yanlış Ayşe'yi. Madem aramış oda bilerek açmamış belli ki...

Üstüne gitmesi yanlış. Tek hatası ne olursa olsun ağzına geleni saymamalıydı. Ayşe'de onun ağzına geleni sayması durumunun arkasına saklanmış. Hata bastırıyor...

Hatasını onun hatası ile kapamaya çalışıyor işte....

kafan karışıkken ve ilişkin istediğin gibi yürümezken
böyle birşey olması sizi germiş.
ama ömer'in ve de ayşenin davranışı hiçte hoş değil..

ömer aramasa bile aysenin araması gerekliydi
dostum değil de arkadasım olsa dahi ömer için sıkıntısı olsa iş için biraraya geliceksem ömerle aarkadasa önceden hbr verirdim
sadece bi kişi değil de hepsi hatalı, sen ağzına geleni söylemeseydın hatasız olucaktın
bu gibi durumlarda kendini küçümseme..aradın öğrendin gülerek gidersin gercek yüzlerini görmüş olurdun ertsi gün de erkek arkadasınla ilişkini bitirir dost dediğin kişi de artık bi arkadasın olurdu

günümüzde teknoloji hat safhada hepimizin elinde cep telefonları var,ulaşılamadığı zaman mesaj denen bişey şey var...

ben hangi mekanda ne iş yaptıkları değil bunu neden benden habersiz yaptıklarına takılırdım haklı olarak..çünkü ikiside benim sıradan dediğim arkadaşlarım değil elbette ki....

ben bu olaya bir anlam veremedim malesef,
cidden çok politik geldi durum, konuları gibi.....

seninde bir anlık fevri çıkışın sonucu, ihaleylede suçu sana devirmişler neyazık ki.....

canım okudukça sinirlendim....hoş şeyler değil bence de....gereksiz ama oldu artık yapcak bişi yok.sana tek tavsiyem ; ilgisiz davran,kaçan kovalanır derler.şimdi bi de kıskandığın belli olmuş.bu durumda en güzeli , kendini agırdan almak ve duruma karsı tepkisizmişsn gibi davranmak.bırak o sana ilgi göstersin ki bu asamadan sonra , seviyorsa onun daha ilgili olması lazım.kaydirigubbakcemile2

kendine olan hayranlığının ,ona olan ilginden daha fazla oldugunu hissettir.sakın o geceki olay için de üzülme ...bosveeeerrr gitsin ama en güzel yanı yakının sandığın kişinin nahoş davranısını da öğrenmiş oldun.mirmirmirmir

eger ilişkin yeni ve pek de asık deilsen,ikisini de sallamanı öneririm...ben olsam aynını yapardım.çünkü her daim gözümün arkada kalmasını istemem...kaydirigubbakcemile5:1closedeyes:

bence ikisinin hareketide soru işareti dolu ve çok hatalı...
Ömer denilen adamın cevabı çok tuhaf geldi...
ne demek senin sorunun benimle,onunla değil...
bence bu olay ,o iki kişiyi de çok iyi tanımanıza vesile olmuş....
takmayın kafanıza,onlar düşünsün,biz ne yaptık diye...
sevgiler...

Sen erkek arkadaşının tam olarak sevgisinden emin olmadığın için bence böyle bir davranışta bulundun.
Umarım haklılık payın yoktur çok kötü bir durum dostum dediğin kişiden böyle bir kazık yemek ama dediğin gibi birşey olsa bencede yerlerini ve ne yaptıklarını rahat rahat anlatmazdı.
Ama haklı değilsen arkadaşının durumu daha kötü seninle bir daha görüşmek istemezse suçlanamaz.

Kızlar şuan da acayip derecede şaşkın,kızgın ve kırgınım....İçimi sizlere döküp biraz olsun rahatlamak istedim..Çünkü dün akşamdan sonra hiç dostum kalmadı...Sizler iyi ki varsınız...
Dün akşam başıma bişey geldi ve acaba benmi abartıyorum diye kendi kendime defalarca sordum durdum..Anlattığım zaman bana fikir verirseniz çok sevnirim..Çünkü ne düşüneceğimi şaşırdım...
Bundan 3 ay önce hayatıma biri girdi.En yakın kız arkadaşım( Bu kişiye AYŞE diyelim..erkek arkadaşıma da ÖMER ) bu kişiyi benden önce tanıyordu..Bu arada kız arkadaşım gazeteci.....
Bu 3 ay döneminde çok fazla sıkıntılar yaşadım..Daha ilişkinin başındayken bile fazla ilgili davranmıyordu açıkçası.( çok meşgul olmasının sebebi politikayla ilgili )Bu durumu ona sorduğum zaman ise beni sevdiğini,aklının bende olduğunu,aklıma kötü şeyler getirmemem gerektiğini söylerdi bana..Bir arada bulunduğumuz zamanlarda ise gayet ilgiliydi.Neyse kızlar bu 3 ay dönemi zarfında Ayşeyle çok fazla şey paylaştım..Birlikte olduğum kişiyle ilgili neler yaşadığımı,neler hissettiğimi,gözyaşlarımı hep o gördü..
Dün akşam başka arkadaşlarımla birlikte dışarı çıkmıştım..İş çıkışı biyerlerde 1-2 saat oturup kaçacaktık..Neyse kızlar ben arkadaşlardan ayrıldım eve gitmek için durağa gittim.Durakta şeytan bu ya dürttü beni.Ayşe'yi aradım.''Napıyorsun nerdesin'' diye sorduğumda bana Ben Ömer le birlikte XX yerde oturuyorum röportaj yapıyoruz hadi sende gel:1shok: Ben tabi şok...( Şehir merkezine baya uzak bir restaurantta alkol eşliğinde bir röportaj:kızgın:)O anda ağzıma geleni saydım..Baya da sert konuştum..Çünkü Ömer'den bütün gün haber beklemiştim ve beni aramamıştı..Hatta dün görüşecektik..Ve bunu Ayşe'de biliyordu...Tabi bu durumda çok sinirlendim...''Ben hemen geliyorum'' dedim...
Oraya gittiğimde ise Ayşe bana beni sildiğini kimsenin ona bu şekilde bir ithamda bulunmaya hakkı olmadığını söyledi bana....Ömer ise senin sorunun benimle onunla değil şeklinde bir konuşma yaptı....Neyse bi şekilde konu kapandı ve politikayla ilgili konuya dönüldü.....Kızlar sonradan düşündümde acaba dedim ben mi büyüttüm?Sonuçta Ayşe'yi aradığım zaman bana söylemeyebilirdi de....Ama bir yandan da düşünüyorum neden başbaşa alelade biyerde değilde böyle lüks bir restaurantta??Bide bütün gün Ömerden haber beklediğimi bildiği halde nasıl haberim olmaz...Tesadüf aramasam acaba bilecekmiydim...?...Allahım delirmemek içten değil ya..Ne düşüneceğimi şaşırdım...Ayşe söylediğim laflar da cabası....Sizce bende mi bir problem var kızlar ben anlamadım..Ne olur fikir verin bana:a015:

ben senin yerinde olsam uzun bir süre sessiz kalıp onları izler yada izletirdim o zaman anlaşılır gerçek durum yoksa eğer yanlış bir durum varsa bile söyleyeceklerini sanmam eğer sen yanılıyorsan özür dilersin olur biter.

Bir de tabi eğer kız arkadaşın senin kadar erkek arkadaşınla ilgileniyorsa pek samimi davranıyorlarsa DİKKAT et kız arkadaşına işin içine erkek girince dostluk falan kalmaz.

ayşede ömerde haber vermeliydi ne kadar meşgul olabilirlerki?
hadi arayamadın bari mesaj at.bana garip geldi açıkçası.

Back
X