Dost ihaneti....

demekki şeytan seni dürtüp aramasaydın ayşeyi bu buluşmadan haberin olmayacaktı. İkisi de çok hatalı ve masumane birşey göremiyorum bu konuda. senin hatan da fevri davranman olmuş canım.. keşke daha sakin yaklaşabilseydin duruma. ama bence ikisini de arama.. ayşeyi hiç arama ama ömer arayınca da konuyu açmazsa birşey olmamış gibi davran. benim arkadaşım bir adam yüzünden sıkıntı yaşayacak ben bunu bilecem adamla görüşme fırsatım olacak ve bunu kendi arkadaşımdan saklayacağım. hiç iyi niyetli bir yaklaşım değil...

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Zamanınızı verip bana destek oldunuz.Çok sağolun.kaydirigubbakcemile5Sizler sayesinde olaya daha net yaklaşabiliyorum...Bu durumda yapmam gereken ikisiylede bir süre görüşmemek diye düşünüyorum..En azından kafamı toparlamak için buna ihtiyacım var......

Tekrar sağolun..İyi ki varsınız...a.s.

Son düzenleme:
bana kalirsa biraz fevri davranmissiniz. anlasilan o ki siz cikmaya basladiginiza o ikisi zaten coktan tanisiyordu ve görüsüyordu. böyle bir durumda eger birsey olacak olsaydi neden sizden önce olmasindi ki?

eger arada ikisinin uzun zamandir süregelen bir arkadasligi varsa sizin iliskiniz daha cok yeni bu arkadasliga müdahale etmek icin. hele yeni iliskilerde insan bazen arkadaslariyla görüsmeyi onlarla dertlesmeyi tercih eder. kiz arkadasiniza en büyügü olmak üzere her ikisine de haksizlik yaptiginizi düsünüyorum. arkadasinizin kötü bir niyeti olsaydi gel demezdi hatta hic söylemezdi kiminle oldugunu. hatta onunla sizin icin görüsmedigini nereden biliyorsunuz? bakin üzülürken aglarken yanimdaydi demissiniz. belki onu tandigi icin sizinle ilgili konusuyordu sengözlerimebaksanab

bana kalirsa öncelikle kiz arkadasinizdan özür dilemelisiniz. sevgili bulmak inanin dost bulmaktan cok daha kolay

vallhi arayıp diyebilirdi ikisnden biri aslında bence her ikisi de demeli....
ama sizin tek hatanız fevr çıkış olmuş siz suçlanmışsınız.......

görüşmeyn kendinizi çekin....
baklım değerlimisniz onlar içn

gerçekten zor bir durumda kalmışsın arkadaşım.ama diğer arkadaşlarında söylediği gibi ben ayşe'nin arkadaşlığı konusunda şüpheliyim madem senin ilişkin konusunda hassas ve sıkıntılı olduğunu,gün boyunca erkek arkadaşından haber beklediğini biliyordu,sana haber verebilirdi.sonrasında sen onu arayıp şurda şöyle yapıyoruz dediği an fevri çıkış yapman,patlaman normal bana göre,her ne kadar çok yanlış olsada.çünkü ben de sana benzeyen bir insanım,ben de aynını yapardım herhalde çünkü sinir kontrolünden yoksunum.olay sıcak olduğu için şu an herşeyin oturmasını beklemen en doğrusu.bir de ayşe'nin,erkek arkadaşına önceden süregelen bir ilgisi varsa zaten sezmiş olmalısın,biz bayanların bu anlamda hisleri oldukça güçlüdür.umarım bu sorunu hasarsız biçimde atlatırsın.sıkma tatlı canını.

Ayşe hata yapmış..Sevgilin de tabii.
Ben arkadaşımın, tüm gün sevgilisinden haber beklediğini bile bile, sevgilisi ile sebep ne olursa olsun buluşmam..Buluşmam derken yani arar söylerim böyle böyle diye..Ayşe neden seni aramadan gitmiş?

Hadi buluştu diyelim iş için, Ömer e diyebilirdi ''sabahtan beri haber bekliyor senden kız,ara da gelsin o da.''
Yabancı mısın sen, senin yanında röportaj yapamazlar mı?

Ya da aynı şeyleri Ömer de düşünemez mi '' hah vakit buldum işten güçten nihaye,t röpotajımı da yaparım sevgilimle de buluşurum '' deyip seni alıp da gelemez miydi oraya..

Ortada kötü bir durum var demiyorum ama niye arıyorsun Ayşe yi? Bırak onlar senin üstüne düşsün..

Dışardan bakılınca seni pek sallamamışlar, bunu istemeden de olsa onlar yaptı..Bırak onlar arasın dursun seni...

Sen alttan aldıkça ortada birşey yoktu da sen büyüttün olur..

Ben ki asla kıskanç birisi değilimdir, aralarında birşey var da demiyorum ama yaptıkları hata kusurabakmasınlar.

katılıyorum ıkısınıde arama zamana bırak ustlerıne dusme

kız kac yılın konusu aysede omerde yalan olmustur :D

Kendine yüklenme bence kızmakta haklısın. Ama belli etmeseydin ağzına geleni söylemeseydin iyi olurdu. Haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Kimseyi arama ne halleri varsa görsünler canı isteyen arar

Back
X