dost kalalım.. !

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.568
501
merhaba arkadaşlar. Benim yaklaşık 2 aydır konuştuğum bir adam var. Birbirimizi tanımaya yönelik konuşmaya başladık. birkaç defa görüştük. kendisi benden yaşça büyük biri. muhabbetlerimiz genelde havadan sudan. ne yaptın ne ettin, nasıl geçti günün. işte okuduğumuz kitaplar yada gün içinde olan olaylardan konuşuruz. kendisinin biraz maddi durumu iyi değil. yani benimkinden iyi değil açıkçası. sürekli karşılaştırma yapıyordu konuşmalarımızda.
bir akşam bana ,çok düşündüm taşındım biz birbirimize göre değiliz dost kalalım dedi. ben de olması kadar olmaması da normal , peki dedim. kurcalamadım neden böyle söyledin falan diye hiç sormadım. sadece peki dedim.
sonra o günden sonra, beni aramaları sıklaştı devamlı arıyor yazıyor. sanki sevgiliymişiz gibi davranıyor. bir anlam veremiyorum. hem öyle diyor hem başka davranıyor eskisinden değişik yani.
ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Kendisinden de hoşlandığım için beni sık araması ve yazmasından rahatsızlık duymuyorum. nasıl davranmam gerekiyor onu bilemeiyorum malesef dost kalalım dedikten sonra, bana sevgili muhabbeti yapması bir yerde anlamsız geliyor..

kaçan kovalanır
ıyı yapmıssın sen o demekkı bunun uzerıne pesınden kosmanı beklemıs
bosver cok ısrar ederse ben senı dost olarak daha cok benımsedım kusura bakma de :)
hem konussun konussun hemde sorun yokken dost kalalım desın bunu dıyen kendı degılmıs gıbı gerı vıtes yapsın
oldu baska :)
bosver yuz verme

farketmeden ilk kez doğru birşey yapmışım yani :)) normalde biri bana öyle dese hayırdır ne oldu neden birşey yokken değiştin falan derdim bu defa hiç birşey sormadan peki dedim. ben bile şaşırdım kendime aslında:)
nasıl bir tavır takınmalıyım peki bilemiyrum. sanırım anı yaşamak en iyisi olacak bu durumda değil mi

Bu işin Türkçe meali;
Sizinle ciddi düşünmemiş.Ama zaman için yazışmalarınız,konuşmalarınız onda alışkanlığa dönüşmüş.Bitirmek istemiş ve klasik erkek bahanesi,dost kalalım demiş.
Sonra da siz hiç üstelemeyince ( neden diye)ki, çok çok iyi yapmışsınız.Bu sefer kaçan balık büyük olur deyip aramaya devam etmiş.Eğer neden böyle diye sorup ,siz arasaydınız ,o zaman da ,bana yapıştı diyecekti.Kararsız ,saçma erkek modeli.
Bence güvenmeyin böyle birine,siz sevgili olduğunuzda da sıkılıp ,böyle çocukca davranabilir.

Herhalde o dost kalalım dediğinde, sizin sevgili olmak için ısrarcı olacağınızı, üstüne düşeceğinizi filan düşündü, istediği olmayınca da hayal kırıklığına uğradı. Şimdi "sevgili gibi" ilgi göstermesi, yeniden ilginizi üzerinde toplayıp, egosunu tatmin etme çabası gibi geldi bana. Hiç sağlam pabuç gibi durmuyor. Ben olsam uzak dururdum. Üstelik 2 ayda dost filan da olunmaz. Ancak "bir tanıdık" filan olunabilir.

farketmeden ilk kez doğru birşey yapmışım yani :)) normalde biri bana öyle dese hayırdır ne oldu neden birşey yokken değiştin falan derdim bu defa hiç birşey sormadan peki dedim. ben bile şaşırdım kendime aslında:)
nasıl bir tavır takınmalıyım peki bilemiyrum. sanırım anı yaşamak en iyisi olacak bu durumda değil mi
her msj attıgında sıze ulasamasın
alanen bı ınsan gıbı dusunun onu
yanı ondan saglıklı bı ılıskı cıkabılecegını dusunmeyın
cunku bellıkı egosu tavan yapmıs
ne zaman kı guleryuz gosterır bı adım yaklasırsınız bılınkı hemen o gerı adım atacak
bazı erkekler boyle malesef olgunlasmamıs
cok ısrar ederse gorusmek ıcın bundan rahatsız oldugunuzu sıkıldıgınızı soyleyın
hatta gerekırse o lafta senın agzından cıktı gerı vıtes yapanda sensın hangısısın ben boyle ınsanla ne konusım de kestır at haddını bılsın valla

Bu işin Türkçe meali;
Sizinle ciddi düşünmemiş.Ama zaman için yazışmalarınız,konuşmalarınız onda alışkanlığa dönüşmüş.Bitirmek istemiş ve klasik erkek bahanesi,dost kalalım demiş.
Sonra da siz hiç üstelemeyince ( neden diye)ki, çok çok iyi yapmışsınız.Bu sefer kaçan balık büyük olur deyip aramaya devam etmiş.Eğer neden böyle diye sorup ,siz arasaydınız ,o zaman da ,bana yapıştı diyecekti.Kararsız ,saçma erkek modeli.
Bence güvenmeyin böyle birine,siz sevgili olduğunuzda da sıkılıp ,böyle çocukca davranabilir.

evet haklısınız. farketmeden iyi birşey yapmışım hiç sormadım neden diye gerçekten.. evet zaten kararsızlık ve belirsizlikten hoşlanmayan biriyim.

her msj attıgında sıze ulasamasın
alanen bı ınsan gıbı dusunun onu
yanı ondan saglıklı bı ılıskı cıkabılecegını dusunmeyın
cunku bellıkı egosu tavan yapmıs
ne zaman kı guleryuz gosterır bı adım yaklasırsınız bılınkı hemen o gerı adım atacak
bazı erkekler boyle malesef olgunlasmamıs
cok ısrar ederse gorusmek ıcın bundan rahatsız oldugunuzu sıkıldıgınızı soyleyın
hatta gerekırse o lafta senın agzından cıktı gerı vıtes yapanda sensın hangısısın ben boyle ınsanla ne konusım de kestır at haddını bılsın valla

zaten dost kalalım lafını söylediği zaman ki hafta pazar günü görüşecektik. ben o gün geldiğinde görüşmek istemiyorum demiştim. neden diye sorunca görüşmek anlamsız gerekmiyor dedim. sonrasında gece gündüz arayıp durmaya başlamıştı. kararsız tiplerden hiç hoşlanmam aslında. baştan belli ettiği için şanslıyım bir yerde. bununla birşey olmayacağını biliyorum farkındayım. ama nedense onunla konuşmak iyi geliyor :)) sanırım benimkiside bir alışkanlık haline geldi :)

Bence de yüz vermeyin. Bir de maddi yönden karşılaştırmalar filan çirkin bir şey ayol. Kusura bakma ama bunun muhabbetini yapınca sanki sana o yönden yaklaşmış gibi hissettim.
Öyle değilse bile parasız adama he deme bile bile :)

Bence de yüz vermeyin. Bir de maddi yönden karşılaştırmalar filan çirkin bir şey ayol. Kusura bakma ama bunun muhabbetini yapınca sanki sana o yönden yaklaşmış gibi hissettim.
Öyle değilse bile parasız adama he deme bile bile :)

zaten bir erkeğin kadın da olabilir daha tanıma aşamasında böyle maddi konulara girmesi bana çok tuhaf geliyor ve hiç hoşlanmıyorum. bence de yüz vermemem gerek bu durumda. teşekkür ederim :)

Günaydın arkadaşlar. çok kararsızım o yüzden tekrar yazma gereği duydum. bana yarın için görüşmek istediğini söyledi ben de hiç bir yanıt vermedim. içim içimi yiyor nedense sizce görüşmelimiyim nasıl davranacağımı da bilmiyorum ona karşı :KK43:(

Günaydın arkadaşlar. çok kararsızım o yüzden tekrar yazma gereği duydum. bana yarın için görüşmek istediğini söyledi ben de hiç bir yanıt vermedim. içim içimi yiyor nedense sizce görüşmelimiyim nasıl davranacağımı da bilmiyorum ona karşı :KK43:(
Bak her yazan aynı şeyi söylemiş. Bu adam maddi durumunun senden daha kötü olduğunu sık sık dile getirmiş. Sonra istemem yan cebime koy der gibi sana aklınca naz yapıp dost kalalım demiş. Beklemiş ki, sen ona 'neden ama?' diyeceksin. O da sana 'sen benden daha iyilerine layıksın, durumum kötü' diyecek. Sen de acıyıp 'olsun, paranın ne önemi var' diyeceksin. Sen sormayıp hemen kabul edince yazdığı senaryo elinde patlamış. Şimdi seni geri kazanma peşinde. Niyeti seni maddi açıdan kullanmakmış gibi geliyor, çünkü seven adam durduk yerde dost kalalım demez. Lütfen dikkatli ol. O sana dost kalalım dedikten sonra tekrar buluşursan sevgili olma yolunda adım attığını düşünür. Sen ne istediğinden emin ol.

Bak her yazan aynı şeyi söylemiş. Bu adam maddi durumunun senden daha kötü olduğunu sık sık dile getirmiş. Sonra istemem yan cebime koy der gibi sana aklınca naz yapıp dost kalalım demiş. Beklemiş ki, sen ona 'neden ama?' diyeceksin. O da sana 'sen benden daha iyilerine layıksın, durumum kötü' diyecek. Sen de acıyıp 'olsun, paranın ne önemi var' diyeceksin. Sen sormayıp hemen kabul edince yazdığı senaryo elinde patlamış. Şimdi seni geri kazanma peşinde. Niyeti seni maddi açıdan kullanmakmış gibi geliyor, çünkü seven adam durduk yerde dost kalalım demez. Lütfen dikkatli ol. O sana dost kalalım dedikten sonra tekrar buluşursan sevgili olma yolunda adım attığını düşünür. Sen ne istediğinden emin ol.
evet çok haklısınız aslında ama ben bundan hoşlandığım için bazen karşı koyamıyorum kendime. daha önceden de evlenip ayrıldığım için 2. bir hata yapmak istemiyorum. fazlasıyla bir kararsızlık hali var bende. aslında durum ortada apaçık belli ama ben nedense görmek istemiyorum. biliyorum sağlıklı bir ilişki olmayacak aramızda ama nedense hala ondan adım bekliyorum.

evet çok haklısınız aslında ama ben bundan hoşlandığım için bazen karşı koyamıyorum kendime. daha önceden de evlenip ayrıldığım için 2. bir hata yapmak istemiyorum. fazlasıyla bir kararsızlık hali var bende. aslında durum ortada apaçık belli ama ben nedense görmek istemiyorum. biliyorum sağlıklı bir ilişki olmayacak aramızda ama nedense hala ondan adım bekliyorum.
Sen de haklısın, insanın kalbi bir umut diye pır pır eder. Ama kendini kullandırma.

Beyefendimiz dusunup tasinmis ve birbirinize uygun olmadiginizi dusunerek dost kalalim demis. Tamam, mumkun bir durum. Eee sonra? Hic de dostca olmayan sekilde aramaya devam etmis. Istikrar nerede?

Cacik olmaz.

Dost kalmayi bu kadar kolay kabullenmenizi kaldiramamis. Sevgili olursaniz yine dost kalmak isteyecek.

X