• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost kazigi

Bende neler yaşadim ne kaziklar yedim dostlarimdan emin olun.. Yemegimi bolustugum kardes bildigim insanlar işten cikarilmama sebep oldular.. Hepsi gecti gitti Allaha havale ediyorum hepsini obur dunyada hesaplasacagiz insallah.. Siz de Allaha havale edin unutmaya calisin.

Mahkeme cok gereksiz olur bu kadar buyutmeyin kesinlikle. Aranizda bir gecmis var onun hatrina uzatmayin derim

Arkadaslar size danismak istiyorum simdiden tesekkurler.Bir arkadasim var sekiz senelik hepimiz evlendik her zaman destek oldum kendisi kendinden baskasini dusunmez.Ev almislar esiyle bana msj atti napiyosun gibisinden bende cvp verdim konu evin oldugu yere geldi kendisi ipsiz sapsizlarin adiyla ün yapmış bir yerden ev aldı, oralar cok uzak dedim ben yolu sevmiyorum dedim o da bana senin oturdugun yerde çok var şusu busu suruyelisi falan dedi bende dedim ki sana katılmıyorum oralarda asıl var dedim ve gerçekten kime sorsanız herkez öyle der ben alttan alıp sana kızmıyorum alınmıyorum gebesin ben seni seviyorum dedim aonra konuşuruz dedim benim ona attığım bu majları eşine ve ortak arkadaşlarımıza göndermiş ben çok kıZdım eşler ne alaka çocukmuyuz dedim herkeze yaymış ben küçüm semişim falan beni kötülemiş tamam dedim hiç bişi demedim gebe dedim alınmıyorum dedim ve beni engellemiş engeli kaldırmış duruma çok ağır sözler yazmış aciz insan hiç birşey yapamayan insan insanların aldıklrına laf ypan aciz insan yazmış herkez arkandan konuşuo okuyunca anlıycaksınız yazmış bişi yazmadım pzt mahkemeye vermeyi düşünüyorum çok kırıldım üZüldüm arkdaşlar haksızmıyım ne yapmalıyım sizce
Mahkeme mi? Bence suan sen cocukluk yapıyorsun . 8 sene arkadaşsınız fakat iyi bir arkadaş değilmissiniz ! Sosyal medyadan laf çarpmak eski de kalmadımı o!

Arkadaslar size danismak istiyorum simdiden tesekkurler.Bir arkadasim var sekiz senelik hepimiz evlendik her zaman destek oldum kendisi kendinden baskasini dusunmez.Ev almislar esiyle bana msj atti napiyosun gibisinden bende cvp verdim konu evin oldugu yere geldi kendisi ipsiz sapsizlarin adiyla ün yapmış bir yerden ev aldı, oralar cok uzak dedim ben yolu sevmiyorum dedim o da bana senin oturdugun yerde çok var şusu busu suruyelisi falan dedi bende dedim ki sana katılmıyorum oralarda asıl var dedim ve gerçekten kime sorsanız herkez öyle der ben alttan alıp sana kızmıyorum alınmıyorum gebesin ben seni seviyorum dedim aonra konuşuruz dedim benim ona attığım bu majları eşine ve ortak arkadaşlarımıza göndermiş ben çok kıZdım eşler ne alaka çocukmuyuz dedim herkeze yaymış ben küçüm semişim falan beni kötülemiş tamam dedim hiç bişi demedim gebe dedim alınmıyorum dedim ve beni engellemiş engeli kaldırmış duruma çok ağır sözler yazmış aciz insan hiç birşey yapamayan insan insanların aldıklrına laf ypan aciz insan yazmış herkez arkandan konuşuo okuyunca anlıycaksınız yazmış bişi yazmadım pzt mahkemeye vermeyi düşünüyorum çok kırıldım üZüldüm arkdaşlar haksızmıyım ne yapmalıyım sizce
Amaaan hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah deyip niye geçiştirmediniz de yok semt kötü yok şöyle yok böyle muhabbetlerine girdiniz ki arkadaşının huyunu da biliyorsun dertsiz başına dert açmışsın uğraşma boşver.

Gercekten dostunun moralini bozarak kazik atmissin.Gule gule otur demek cok mu zor birsey o da isterdi daha luks semtten almak ama parasi oraya yetti demekki.

Ustelik daha iyi semtte oturmakla kaliteli olunmuyor.

Yav "hayırlı olsun, çok sevindim" demek hevesi kursakta bırakmaktan daha mi zor anlamıyorum ki.

Bence de mahkemelik bir olay yok. Boş verin gitsin. zor oluyor sizi anlıyorum yakın dediğiniz kişiden bunları duymak ama gerçek yüzünü görmüşsünüz arkadaşlığınızı kesersiniz. Herkes kendine doğru olanla yaşar.

Ev aldin mi almadin mi muhabbetleri bitti
Evin muhiti tartışılıyor.
Arkadasim şu devirde basinizi sokacak ev bulmussunuz daha benim muhitim iyi ay yok benim evin yeri daha iyi diye konusuyorsunuz.
Üstelik suriyelilerin olmadigi yer yok artik

Back
X