• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost kazigi

Ne gerek var ki muhit yarısına girmeye .yok sizin oralar Suriyeli dolu buralar hep elit ?ayıp ...hayırlı olsun deyip uzatmasaydiniz

Şahsıma hakaret var biri size herkezin sizi tanıdı yerde aciz insan zavallı insan yazarsa ssesi kalırmıydınız
Evet kalırdım tüm çevrem beni bilir milletin demesine baka aklarsa beni tanımamışlardır.
Sessiz kalırım büyüklük bende kalsın o kadar mevzuumuz olmuştur eskilerin anısına susar konuşmam
Ayrıca o kadarına gücü yetmiş der en baştan yorum yaparken incitmeden yaparım

Arkadaşlar okuyamamışsınızdır ev alalı bi ay oldu ben zaten kendisni hyırlı olsun die aradım konuştum ettim bund kesinlikle benim bi kabahatim yok hamile olabilir attığım msjda dedim zaten ya ben yanlış anllagım ya sen beni yanlış anladım ben seni seviyorum başımın üstündesin sana alınmıyorum başka zamn konuşuruz dedim olayı herkeze nltmış ve böyle bir bildiri yazmış zavllı acip die up uzun yazı sürü sürü laf yedim yani ben bunu izah edemedim galiba ayrıca engellemiş aonra engelini kldırmış arada bi gün var tabiki bana yazılmış şhit arkadaşımda vr iki tne kanıtlarım neyse herkeze tşkler bu konuyu uzatmak istemiyorum tüm fikirlere yorumlara tşk ederim

Neden sadece hayırlı olsun, güle güle otur demek yerine evi, yolu hakkında fikir beyan etme gereği duydunuz ki?

Kusura bakmayın da burada kazık filan yok. Arkadaş laf sokması var onu da siz yapmışsınız. Ayan beyan ev aldığı yeri kötüleyip arkadaşınızın sevincine limon sıkmaya çalışmışsınız. Niye yaptınız kıskandınız mı nedir. Eşine mesaj göstermesi biraz tuhaf olmuş ama belki de bu son damlaydı. Bu kadar yapıp edip kendinizi haklı bulmanıza bakarak daha önce de arkadaşınıza laf sokmuş aldığına ettiğine laf etmiş olabileceğinizi düşünüyorum. Hiçbir hakimin de profil mesajını bana sapladı şikayetini ciddiye alacağını sanmıyorum ayrıca

Ikiniz de birbirinize ayip etmissiniz. Gorusmeyin olsun bitsin. Herkes her kavgada birbirini mahkemeye verseydi ohooo. Alti ustu birbirini kiskanan 2 kadinin kavgasi. Ne buyutmussunuz.

Sizin de hatası var şimdi kadın ev almış isterse tek oda olsun benim olsun derler.Seviniyor çünkü bu zamanda herkez ev alamıyor size sevincini paylaşmak istemiş sizden talı bir hayırlı olsun beklerken direk muhiti söylemeniz abest kaçmış.O kişli de cahil değildir araştırmıştır bir şekilde gucu ora yetmiştir.Altında kalmamk için de size cevap vermiş.Ha hatalı tarafları var başkalarını ilişkinize karıştırmamalıydı.Sosyal medya watspp gibi şeylele ben pek ilgilenmiyorum takmayın sizde

Mahkemelik bir durum yok bence.
Size hakaret eden insanlara açıklayıcı toplu bir mesaj gönderin ve sonra hepsini engelleyin.
O arkadaşınızın da yüzüne bir daha bakmayın.
Kısacası sizi üzen yıpratan insanları şutlayın.

arkadaşınız size dolmuş gibi geldi, kusura bakmayın baştaki tavrınız ve yaklaşımınız hatalı

Hayirli olsun gule gule otur demek cok mu zordu? Almadan once sorsa bu muhit nasil, alsak mi diye tamam fikrinizi soyleyin de almislar size de sormamislar ne gerek var yok uzak yok ipsiz sapsizlar takiliyor diye sinir bozmaya?

Abartiyorsunuz bence, mahkeme falan... ustelik sadece "hayirli olsun, cok sevindim gule gule oturun" deseydiniz bunlarin hicbiri olmayacakti

Allahim ne cins varliklarsiniz yaaa kavgaya bak cocuklar bile boyle kavga etmez

Hayırlısı olsun ,güle güle otur deyip geçmek bu kadar mı zordu?
Neden ipsiz sapsızların olduğu yer,yol uzak,oraları sevmiyorum vb şekilde konuşuyorsunuz ki. O oturacak o evde,öyleysede onun sorunu yani sizene.
Siz bu cümleleri kurarak küçümsemişsiniz belki farkında değilsiniz ama. Oda size aynı şekilde cevap vermiş. Tencere kapak misali olmuş. Mahkemeye ne diyeceksiniz anlamadım. İsim vermeden, durumuna yazdığı cümlelerle giderseniz nasıl ispatlayacaksınız size yazdığını?

Gereksiz bir uzak yerler, ipsiz sapsız muhabbeti yapmışsınız, o da altta kalmamış. Ben bir dost kazığı göremedim.

Kız yeni ev almış , gücü ona yetmiş ordan almış. Evi sana almamış kendisine almış. Sana mı kalmış evin yolunu beğenmemek? Hayırlı olsun güzel günlerde otur demek bu kadar mı zor?

Nefret ediyorum en mutlu olduğum güzel haber verdiğimde insanların hevesimi kursağımda bırakmasından. Biraz nezaket sahibi olsaydınız o lafları işitmezdiniz.

Gerçi durumda laf sokma , engelleme tırı vırı çocukça işler yerine ben olsam direk mutlu anımı kursağıma tıkamaya çalışan insanla arkadaşlığımı bitirir, hayatımdan çıkışının hafifliğini yaşardım. Çocuk gibisiniz ikinizde. Üç vakte kadar barışır yine kanka olursunuz ;)

Bence siz biraz kıskanmışsınız arkadaşınızı. Yoksa yolu bahane etmez 8 senelik arkadaşınıza o davet etmeden hediyenizle hayırlı uğurlu olsuna giderdiniz. O da kıskançlığı anlamış olmalı ki vermiş veriştirmiş. Kısacası ikinizde hatalısınız!

Bence siz biraz kıskanmışsınız arkadaşınızı. Yoksa yolu bahane etmez 8 senelik arkadaşınıza o davet etmeden hediyenizle hayırlı uğurlu olsuna giderdiniz. O da kıskançlığı anlamış olmalı ki vermiş veriştirmiş. Kısacası ikinizde hatalısınız!

Karşılıklı sidik yarışı bildiğin. Sizin en başta öyle demeniz cok anlamsız onun bu kadar uzatmasi ayri anlamsız iş nerelere gelmis

Msjları bende duruyor ben hiç kötü kelime kullanmayıp alttan aldım herkesin görecegi bir yerde benim için ağır sözler yazmış size biri aciz dese ne derdiniz zavallı insan yazmış kabulmu etmeliyim
Allah askina cocukla cocuk olmayin ya?Aslinda dayim hakim bana anormal gelmedi pek.Corabini bulamıyor diye karisina dava acan adamlar var yani siz dusunun.Siz açarsanız bu da bir ilk olur belki.Dua edin hakim yumuşak olsun.Saka bi yana birakin seviyesine inmeyin.Hatasini anlar.Konusmazsiniz olur biter.

Back
X