Sevgilimle ayrıldım ama bir arkadaşı var ayça diye biz bundan önce ayrıldığımızda o kız kuzeni filan oturuyorlardı barışınca bunu sorun ettim bir kaç kez. Sevgilimde o zaman bana onun sevdiği var kafadan kırık sadece konuşuyoruz biz sadece dedi. Ayrıca sen olmasan da olmaz alkol kullanan kişilerden pek sevgilim olsun istemem dedi. sonra da kızla ilgili bir şey geçmedi. Yaklaşık 1 ay önce ayrıldık. İlk haftasında konuştuk bir kaç gün sonra kızla resim atmış yüzümü güldürmeye geldi dost diye. Sonra hftaiçi bir yerde oturmuşlar iyi ki yazmış yılbaşında beraber resim çekinmişler kız Twittera koymuş bende stalk yaparken gördüm gönderdim işte sana mutluluklar çabuk birisi bulmuşsun diye cevap vermedi. 4 gün sonra whatsapptan birşeyler yazıpsilmiş. Geçen hafta pazar günü beni görmüş aradı işte iyi misin hep iyi ol filan diye bende iyiyim sende iyi ol bunu içten isterim dedim ama niye bittikten sonra aradın sevmiyorsun bir başkasıyla ilişkin var dedim. Ben seni sevmediğimden değil. Seni üzeceğim için senden vazgeçiyorum dedi. Bir ilişki filan istediğim yok dedi. Çarşambada yine ayçayla sinemada fotoğraf koymuşlar twittera. Ayçada bunca zamandır seni bekliyormuşum meğer filan yazmış. Sizce beni ayar etmek için mi yapıyorlar çünkü ben böyle şeylere sinirlenip kesin ararım sevgilimi. Yoksa gerçekten sevgili olmuşlar mıdır?