dost oluruz diyen erkek

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
Kendimi cok kotu hissediyorum. Hoslandigimi Bile bile bana iyi dost oluruz seninle dedi..
sosyal bir cevrede gordum kendisini uzun zaman sonra begendigim tek erkek oldu sosyal medyadan takip etmeler falan derken bigun farkli bir facebooktan hayatinda biri olup olmadigini ogrenmek istedim epey israr etti kim oldugumu ogrenmek istedi bende soylememe gerek yok bosver dedim ama uzunca isrardan sonra soyledim kendisini nereden tanidigimi.. biliyorum cocukca bi adimdi sahte bir faceden konusmak ama ben facebook kullanmiyordum birde amacim sadece biri olup olmadigini ogrenmekti bi aksam uzunca telefonda konustuk muhabbetimi cok begendigini soyledi resimlerimi gordu kalbinin guzelligi yuzune yansimis demeler.. 10 gundur konusuyoruz ama konusmak dedigim ben yaziyorum o cevap veriyor kahve ismarla falan demisti hatta canli halini ne Zaman gorecegiz hanimefendi diye epey hevesliydi oda bende.. ama cok kopuktu iletisimimiz. ust uste mesaj yazmistim whatsapptan oda uzerime fazla gelme en son iliskim 4 sene onceydi dedi biliyorum cok uzerine gittim ama hemcinslerim olarak beni anlayacaginizi dusunuyorum. Bugunku konusmamiz tum ipleri kopardi iste ben en son buna hic telefonuna bakmiyomusun umursamamazlik mi bu yaptigin yazmistim cevaben umursamamazlik degilde kiymamak diyelim cunku kendime iliski konusunda guvenim yok demis ben resmen sok oldum kusura bakma ama dengesizim mi demek bu ayrica boyle bi anda tavir degistirmekte nedir dedim fazla uzatmaya gerek yok IYI DOST OLURUZ SENINLE dedi benim basimdan kaynar sular indi resmen gozumun onu karardi falan kendisinden hoslandigimi bile bile bunu dedi bende dost mu dedim dusman mi olacaksin yazmis gulmus bende baskasiyla dalga gec istersen benim hic erkek dostum olmadi olmazda senjnle cocukca bir tanisma seklimiz oldu fakat boyle biseyi hakaret olarak algiliyorum kesKe Seni hic tanimasaydim dedim cevap vermedi. HATAMIN FARKINDAYI ARKADASLAR FAZLA UZERINE GIDEREK HAKKIMDA YANLIS DUSUNMESINE SEBEP OLDUM ama gercekten cok uzuldum sizce ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeleyim hakkimdaki bu olumsuz izlenimi nasil yok etmeliyim cunku gercekten cok aci cekiyorum
biraz karmasik olmus olabilir cok kotu durumdayim kusura bakmayin

kiymamak diyelim cunku kendime iliski konusunda guvenim yok demis ben resmen sok oldum kusura bakma ama dengesizim mi demek bu ayrica boyle bi anda tavir degistirmekte nedir dedim fazla uzatmaya gerek yok IYI DOST OLURUZ SENINLE dedi

adam açık açık söylemiş..zorlama .şimdi ne kadar acı çekiyor isen...zorlayarak daha büyük acılara kapı açarsınız bence

kiymamak diyelim cunku kendime iliski konusunda guvenim yok demis ben resmen sok oldum kusura bakma ama dengesizim mi demek bu ayrica boyle bi anda tavir degistirmekte nedir dedim fazla uzatmaya gerek yok IYI DOST OLURUZ SENINLE dedi

adam açık açık söylemiş..zorlama .şimdi ne kadar acı çekiyor isen...zorlayarak daha büyük acılara kapı açarsınız bence
uzuldugum ve duzeltmek istedigim nokta beni israrci ve fazla ustune giden biri olarsk taniyip bu cevabi vermesi ne degismis olabilir ki 2 gun oncesine kadar farkli dusunen birinde

Buda bişeymi birbuçuk yıllık sevgilimle anlaşarak ayrıldık şu an dostuz.Ama hala çok seviyorum onu...Elden ne gelir olmuyorsa zorlamaya gerek yok bence boşver...

israrci olma icin degilde ne bileyim suan gercekten yatagima gomuldum agliyorum bayaa kotu oldum belki seslerimizi duysak daha iyi olacak:KK43:
Sen bilirsin, çok istiyorsan, işe yarayacağına inanıyorsan ara. Ne olacağını bilemeyiz. Ama kötü bir şey de söylememiş bence. Dost kalmak fena bir seçenek değil.

Buda bişeymi birbuçuk yıllık sevgilimle anlaşarak ayrıldık şu an dostuz.Ama hala çok seviyorum onu...Elden ne gelir olmuyorsa zorlamaya gerek yok bence boşver...
Acaba dost olarak devam etme teklifini kabul etsemiydim zamanla taniyip belki farkli dusunurguzel seyler olurdu aramizda ama gururuma yediremedim :KK43: ondan hoslandigimi bile bile bunu dedi cunku

Sen bilirsin, çok istiyorsan, işe yarayacağına inanıyorsan ara. Ne olacağını bilemeyiz. Ama kötü bir şey de söylememiş bence. Dost kalmak fena bir seçenek değil.
Gururuma yediremedm metisa ondan hoslandigimi bile bile dost kaliriz demesi cok agrima gitti ama bi yandanda bu secenegi degerlendirip onu kendime asik edesim var :))

Bence olduğu gibi Kalsın herşey sizinle en azından şimdi bi ilişki düşünmüyor hesaplarınızdan silin gitsin sonuçta öyle Çokta unutulamayacak Şeyler yok

Tum sosyal hesaplardan sil at.
Asla tek bir kelime bile yazma.O sana yazsa bile cevap sakın verme.
Yaşanmamış varsay onune bak..
Bu tip adamlar egoist bencil ukalanın tekidir. Kendinden başka kimseye acımazlar. Kendine hayırları olmadığı gibi başkasına da hayrı olmayanlardır....

Upuzak durun...Şimdiki çektiğiniz acıdan daha beterini çekmeyin sonra. Dua edinki erken belli etmiş niyetini...

Gururuma yediremedm metisa ondan hoslandigimi bile bile dost kaliriz demesi cok agrima gitti ama bi yandanda bu secenegi degerlendirip onu kendime asik edesim var :))
Hmm... Şimdi bu ilişkiye o hazır değilken başlayabilirsiniz ama işler ilk dönemeçte sarpa sarabilir. Bu yüzden çok saplantı yapmamaya çalış. Ertele sadece. Belki kafasını karıştıran bir başka kadın var, ilişkinin orta yerinde gidecek. Öylesi daha mı iyi? Israr ettiğin için de kendini hırpalama. Bir şey istemiş ve oldurmak için elinden geleni yapmışsın, o kadar...

Tum sosyal hesaplardan sil at.
Asla tek bir kelime bile yazma.O sana yazsa bile cevap sakın verme.
Yaşanmamış varsay onune bak..
Bu tip adamlar egoist bencil ukalanın tekidir. Kendinden başka kimseye acımazlar. Kendine hayırları olmadığı gibi başkasına da hayrı olmayanlardır....

Upuzak durun...Şimdiki çektiğiniz acıdan daha beterini çekmeyin sonra. Dua edinki erken belli etmiş niyetini...
kalbim cok aciyor ama gercekten hemen boyle kestirip atmalimiyimhic sans yok mu :KK43:

Hmm... Şimdi bu ilişkiye o hazır değilken başlayabilirsiniz ama işler ilk dönemeçte sarpa sarabilir. Bu yüzden çok saplantı yapmamaya çalış. Ertele sadece. Belki kafasını karıştıran bir başka kadın var, ilişkinin orta yerinde gidecek. Öylesi daha mı iyi? Israr ettiğin için de kendini hırpalama. Bir şey istemiş ve oldurmak için elinden geleni yapmışsın, o kadar...
Belki daha sonra kendiside donebilir sana mi diyosun acikcasi biz bir siyasi partide gorev aliyoruz o 29 ben 26 yasindayim ama o bana gore daha ust duzeyde sayilir yani mutlaka karsilacagimiz yerler olacak

Adam da yanlış izlenim uyandırmamışsınız merak etmeyin. Gayet de ısrarcı olup üstüne düşmüşsünüz. Doğru anlaşılan bir şeyin neresini düzelteceksiniz ki?

Resmen sizinle aynı duyguları hissetmediği için adamı azarlamışsınz.
Bence daha da yazmayın/aramayın.
Eğer biraz değer vermişse kendi iletisime gecer zaten.

Adam da yanlış izlenim uyandırmamışsınız merak etmeyin. Gayet de ısrarcı olup üstüne düşmüşsünüz. Doğru anlaşılan bir şeyin neresini düzelteceksiniz ki?
Ne Deseniz haklisniz ama normalde oyle olmadigimi bilsin istiyoru cunku dediginiz gibi abarttigimin farkindayim hatamin farkindayim yani :KK43:

X