• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost Sorunu.

Delmara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
35
0
96
30
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba.Bu forumu bayadır biliyordum, hatta üyeymişim şimdi farkediyorum :D Yaşıtlarımın olmadığı düşüncesiyle oralı olmamıştım.Şimdi inceledim de, gayet sıcak bir ortama benziyor...
Derdime gelirsek...
Çoğu yaşıtlarımın -18 yaşındayım- sevgili dertleri olur.Üzülürler, kırılırlar..Benim hiç bu konuda derdim yok.3 yıllık süper bir ilişkim var.Ondan önce de zaten hiç olmamıştı sevgili sorunum.
Benim sorunum dost... Aslında dostlarım var ama erkekler :))) İnsan kız dostu olsun istiyor.Mesela erkekle kıyafet muhabbeti yapabilir miyim?Veya sevgilimle ilgili muhabbetleri...Anladınız siz işte.Bir kaç tane kız iyi arkadaşım var.Severim onları candır can onlar.Ama bilmiyorum, hani o KARDEŞ kavramı vardır ya.... O yok işte.
İnsan üzülüyor.Böyle pijama partileri falan yapsak mesela ... Lise dün bitti.İçim buruk ayrıldım.Mezuniyete bile gitmedim. Çünkü o okulda 2 sene okumama rağmen sanki hiç okumamışım gibiydi. Bütün tenefüslerde sırasında yatan bir tip olarak.Kafam uymuyordu ,kendimi zorladım onların aralarına girmek için...Dışlanıyordum, 'saf salak' takısı koydular bana. Olmadı... Sanki onların yanında uzaylı gibiydim. Evet biraz özgüven eksikliğim var ondan herhalde.Girişken değilimdir, ama sessiz de değilim.
Çok kazık yedim.Dedim bu benim dostum...Fedakarlık yapmadan tutamıyorum kendimi.İlla kazık atıyorlar.Mesela bir dostum vardı ona erkek kankalarmdan ayarladım isteği üzerine mesela.İyiliğin karşılığını istemiyorum.Asla.Sadece kazık yemesem fena olmazdı mesela.
Sorunum bu ... Ne yapmam gerekiyor ? Bu sene üniversiteye geçeceğim, orada güzel bir ortamım olsun istiyorum. Biraz daldan dala atladım ama olsun. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ehe uzun oldu biraz ama ... :1:

bende senin gibiyim çevrem geniş olmasına rağmen bir elmanın iki yarısı diyeceğim dostum yok

farkettim ki çevremde herkes bundan muzdarip

herkes bu kadar yalnızken nasıl herkes bu kadar yalnız kalabiliyor şaşıyorum

bende senin gibiyim çevrem geniş olmasına rağmen bir elmanın iki yarısı diyeceğim dostum yok

farkettim ki çevremde herkes bundan muzdarip

herkes bu kadar yalnızken nasıl herkes bu kadar yalnız kalabiliyor şaşıyorum

Kesinlikle son yazdığın cümleyi hep düşünürüm ... Benim çevremdekiler hiç bundan şikayetçi değiller.Aman ne takıyosun, ne gerek var biz neyiz hayat bundan mı ibaret boşver diyip kendi sorunlarını anlatmaya başlıyorlar hemen . Dost denen şey, çok zor bulunuyor gerçekten ... Ama sanki herkesin varmış gibi görünüyor dışarıdan.Örneğin en basitinden mezuniyete gitmedim dün arkadaşlarla eğlence yaparız diye düşündüm herkes mi eker beni ya ? ...
Yediğim kazıklar da cabası.

bende dost kazığı yiyenlerdenim. 6 senelik dostumm kardeşim dediğim insan bi sevgili bulup alakayı kesti benle. bir daha hiç kimseye güvenemiyceğimi düşünüyorum

bende dost kazığı yiyenlerdenim. 6 senelik dostumm kardeşim dediğim insan bi sevgili bulup alakayı kesti benle. bir daha hiç kimseye güvenemiyceğimi düşünüyorum

Benimde başıma geldi bu kadar uzun süreli bi dostumdan ... Yok arkadaş güvenmiceksin valla ya.Güvenince otomatikman kazık yiyiliyo sanırım ?!

Bende de var aynı dert. Aslında ben içine kapanık bir insan değilimdir ama son zamanlarda sanki hiç arkadaşım yokmuş gibi hissediyorum. Öyle kazık yeme gibi durumum olmadı ama hep bir soğukluk giriyor arkadaşlarımla arama bir süre sonra.Bu sene lise son sınıfa geçicem ben de 3 sene okudum. Arkadaşlarım var yok değil ama ben de bir en yakınım olsun isterdim. Kelin ilacı olsa........

Canım her yüz insanda bi tane bizim gibi var kalan 99 menfaatci. Isim düşer lazim olur köşede bulunsun diye arkadaş olanlardan. Yani sinsi yaratıklar anlatabiliyor muyum. Ben de liswde senin gibiydim sıfır arkadasla bitirdim üniversite Ye gelirken umutluydum ama seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama üniversite daha beter. Biz fedakar bi derdin olunca yaninda olsun senin icin bazı şeylerden vazgeçsin senin icin başkalarını karşına alsın falan istiyoruz ama miller iki yuzlulugunu yapiyo arkasından atıyor yüzüne bişey yokmus gibi davraniyo bi olay karşısında afedersin bok gibi tek basina kaliyosun ortada. Üniversite de ilk sene kurulan arkadaşlık devamlı surmez sakin ilk tanistiklarina bişey anpatiyim deme. Hele de iyi bi bolume gidersen millet sana hep not kopya malzeme kitap falan için yüz verecek aman ha dikkat et

Bende de var aynı dert. Aslında ben içine kapanık bir insan değilimdir ama son zamanlarda sanki hiç arkadaşım yokmuş gibi hissediyorum. Öyle kazık yeme gibi durumum olmadı ama hep bir soğukluk giriyor arkadaşlarımla arama bir süre sonra.Bu sene lise son sınıfa geçicem ben de 3 sene okudum. Arkadaşlarım var yok değil ama ben de bir en yakınım olsun isterdim. Kelin ilacı olsa........

Aynen ... Arkadaş dediğin kavram nedir ki?Git bi kahve iç, öyle takıl. Aranızda o dostluk bağı olmaksızın.Sırlarını anlattığında heran başkalarına anlatabileceğini hissettiğin o rahatsızlık hissi mesela. Çok sinir bozucu.Güvenilemiyor.

Canım her yüz insanda bi tane bizim gibi var kalan 99 menfaatci. Isim düşer lazim olur köşede bulunsun diye arkadaş olanlardan. Yani sinsi yaratıklar anlatabiliyor muyum. Ben de liswde senin gibiydim sıfır arkadasla bitirdim üniversite Ye gelirken umutluydum ama seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama üniversite daha beter. Biz fedakar bi derdin olunca yaninda olsun senin icin bazı şeylerden vazgeçsin senin icin başkalarını karşına alsın falan istiyoruz ama miller iki yuzlulugunu yapiyo arkasından atıyor yüzüne bişey yokmus gibi davraniyo bi olay karşısında afedersin bok gibi tek basina kaliyosun ortada. Üniversite de ilk sene kurulan arkadaşlık devamlı surmez sakin ilk tanistiklarina bişey anpatiyim deme. Hele de iyi bi bolume gidersen millet sana hep not kopya malzeme kitap falan için yüz verecek aman ha dikkat et

Çok doğru canm:) Açıkcası üniversiteden umut etmiyorum, hatta lisede kimseye güvenmemeyi kendimi başka bi maske ile tanıtmayı öğrendim. Ama yalnız hissediyorum ister istemez.İlk tanştıklarıma hayatta bir şeyimi anlatmam 7-8 yıllık dost sandıklarımdan kazım yemiş biri olark. Hayat acımasız arkadaş.....9. sınıfta başka bir lisede okuyordum çok iyi arkadaşlarım vardı o okul bitince bağlarım da koptu ... Örneğin.

Son düzenleme:
Çok doğru canm:) Açıkcası üniversiteden umut etmiyorum, hatta lisede kimseye güvenmemeyi kendimi başka bi maske ile tanıtmayı öğrendim. Ama yalnız hissediyorum ister istemez.İlk tanştıklarıma hayatta bir şeyimi anlatmam 7-8 yıllık dost sandıklarımdan kazım yemiş biri olark. Hayat acımasız arkadaş.....9. sınıfta başka bir lisede okuyordum çok iyi arkadaşlarım vardı o okul bitince bağlarım da koptu ... Örneğin.

Canım herşeyini anlatabilcegin seni seven guvenebilecegin bi sevgilin olunca yalnızlık hissetmezsin çünkü kızların arkadasligina güven olmuyor hepsi kıskanç ve en ufak biseyde sırlarını yedi kat elalemden duyarsjn ama erkekler öyle dergil. Mesela demissin üstüme bu olmus mu diyecek birini arıyorum diye kızlar zaten senin güzel olmanı cekemez ki hiç sorma daha iyi. Benim önceden takildigim bi insan vardı ben trençkot aldım gitti kendi de aldi sevgilim bana mavi gomlek aldı aynı hafta gitti kendine hem mavi hem kirmizi aynı model gomlek aldı :)) böyle mallar var iste o yüzden salla yaniiii sormasan da olur aman:)

Eğer sevgilin olmasaydı durum vahimdi gerçekten yalnızlık çekebilirdin ama sevgilin varken arkadaşa ihtiyaçın olacağını sanmıyorum hele de dediğin kadar iyiyse aranız. Yani bu demek değil ki arkadaş önemsizdir bilmem ne hayır tabiki önemlidir ama şu ana kadar olamamışsa doğru düzgün arkadaş şu saatten sonrada çok öenmli olmamalı. ki zaten senin arkadaşsızlık gibi bir sorunun da yok erkek arkadaşlar her zaman kız arkadaşlardan iyidir neden anlamıyorum her kızın bir kız arkadaş takıntısı var olmasın kardeşim ne gerek var yarın öbür gün arkandan vuracak sevgilini elinden almaya çalışacak sevgili bulacak seni tınlamacak ne gerek var böyle insanlara ama bak erkekler öyle mi? Her konuyu da rahatlıkla açabilirsin anlatırsın ama tabi bu kişisine bağlı her erkekle de arkadaş olunmaz orası da ayrı bir gerçek.

benimde canim, kardesim diyebilecegim hic kimsem kalmadi ..
saka gibi ama öyle ... hepsi birer birer kalkti masadan :31:
ama simdi bakiyorumda hic biri benim kafama göre insanlar degilmis zaten :1:
hicbiri bes para etmez :ssz:

beraber büyüdügüm bir dostum sandigim biri vardi benim de ne oldu?

sevgilisi oldugunu bile benden sakladi. üstüne üstelik yalan atti.

dost secerken dikkatli olun herkesden dost olmaz.

Bu forumu cok sevdim ben:)

Doğru söylüyosunuz sevgilim olmasa düşünemiyorum bile artık depresyona girerdim herhalde. Çok doğru, ne zaman kız arkadaşlarıma kendimde ilgili bir şey sorsam. Ay olmamış, yok yakışmamış falan.Açık sözlülük iyidir ama kıskançlıklarından söyledikleri çok doğru.Bakıyorum etrafa kız dostu olan çok kişi var gibi.Ya da öyle gözüküyorlar.Belki de benim takıntım. Ama resmen mesela en basitinden şuan evdeyim sevgilim şehir dışında dışarı çıkıcak kişi bulamıyorum bildiğiniz gibi değil ...

Bu forumu cok sevdim ben:)

Doğru söylüyosunuz sevgilim olmasa düşünemiyorum bile artık depresyona girerdim herhalde. Çok doğru, ne zaman kız arkadaşlarıma kendimde ilgili bir şey sorsam. Ay olmamış, yok yakışmamış falan.Açık sözlülük iyidir ama kıskançlıklarından söyledikleri çok doğru.Bakıyorum etrafa kız dostu olan çok kişi var gibi.Ya da öyle gözüküyorlar.Belki de benim takıntım. Ama resmen mesela en basitinden şuan evdeyim sevgilim şehir dışında dışarı çıkıcak kişi bulamıyorum bildiğiniz gibi değil ...

Ah ah yavru kuşum ayni durumdayız hea:)

lisedeki arkadaşlarımı çok özlüyorum ordaki arkadaşlıklar çıkar için kurulmuyordu en azından kimse sen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını kaşıyım düşüncesiyle hareket etmiyordu liseden sonra herkes ayrı yerlere gitti tabi bütün kız arkadaşlarımdan ayrı düştüm ilkokuldan 2tane kardeşim dediğim erkek arkadaşım var onun dışında da olamıyor zaten o yüzden en yakın arkadaşım sevgilim herşeyi ona anlatıyorum hem kankam hem sevgilim :31:

boş verin böyle şeyleri kendinizi sevin arkadaş nedirki saf derler birine başkalarından onlarca kazık yedikleri halde insanlar ilginçtir ben hiç dost olmaya çalışmam gerekte yok insan yetiyor kendine :)

canım anlıyorum seni.senin yaşındayken ben de böyleydim.çevrem geniş olsun.çok arkadaşım olsun.benim çoktu mesela.ama sıkıldım.çok insandan.artık hiçbiri ile görüşmüyorum.boş hepsi.2 tane dostum var.olmaması bence daha iyi canım.liseyi boşver canım.onlar unutuluyor.sen üniversitede en sağlamından edin.:34:

Back
X