• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost Sorunu.

canım anlıyorum seni.senin yaşındayken ben de böyleydim.çevrem geniş olsun.çok arkadaşım olsun.benim çoktu mesela.ama sıkıldım.çok insandan.artık hiçbiri ile görüşmüyorum.boş hepsi.2 tane dostum var.olmaması bence daha iyi canım.liseyi boşver canım.onlar unutuluyor.sen üniversitede en sağlamından edin.:34:

Biraz içim rahatladı :) Doğru menfaat için yanında dolaşan, senin enerjini çeken insanların olması yerine az ve öz dost olsun daha iyi aslında ... Çok teşekkür ederim yorumun için :)

sadece sınav zamanında işleri düşünce ararlar 4yıl sonra bak bakalım arayan var mı zaten herkes memleketine döncek okul bitince iş bul et zaten benim de ilgi alanım değil arkadaşım olsun olanlar fazlasıyla yetiyor (:

ne yapıyım küçükyalı taraflarındanım okuyorum adnan mendereste sen naparsın :)

valla erkek arkadaşımın bütlerinin bitmesini bekliyorum o da ktüde :( sen ne okuyorsun ordaa

hadi yaa:) bütlere kalmadım döndüm ben hemen.haftaya gelir artık yanına. jeoloji okuyorum canm ben

Back
X