dosta ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
bana destek olun hiç arkadaşım yok çok yalnızım sıkıldığımda dertleşeceğim hiç kimsem yok komşu cok ama derdimi açaçak kadar güvenemiyorum bilmiyorum neden buda beni bunalıma sokuyor ne yapmalıyım

Neyin var ki canım ? neden daraldın byle paylaş rahatlarsın :18:

Merhaba canım,

Bazen bana da olur öyle, kendimi çok yalnız hissederim çok. İstanbul'un neresinde yaşıyorsun belki yakınızdır. Ben bakırköydeyim.Ne zaman istersen dertleşiriz, sıkma canını.

bana destek olun hiç arkadaşım yok çok yalnızım sıkıldığımda dertleşeceğim hiç kimsem yok komşu cok ama derdimi açaçak kadar güvenemiyorum bilmiyorum neden buda beni bunalıma sokuyor ne yapmalıyım

ben bir iki gün önce aşurae yapmıştım..sadece 48 dairelik sitede bir komşu var..onlarda gitmiş elimde tabakla şöyle bir etrafıma baktım..kimse yok tabağı verecek cnbce deki korku filmleri gibi:26:..ama depresyon takılmanın faydası yok pozitif düşünce pozitif sonuçlar doğurur derler ya..kitap oku film izle kendine vakit ayır..buradaki sohbet bölümlerinde vakit geçirebilirsin...:49:

ben bir iki gün önce aşurae yapmıştım..sadece 48 dairelik sitede bir komşu var..onlarda gitmiş elimde tabakla şöyle bir etrafıma baktım..kimse yok tabağı verecek cnbce deki korku filmleri gibi:26:..ama depresyon takılmanın faydası yok pozitif düşünce pozitif sonuçlar doğurur derler ya..kitap oku film izle kendine vakit ayır..buradaki sohbet bölümlerinde vakit geçirebilirsin...:49:

nasıl sohbet bölümü anlat tam anlamıyorum

canım inan bende aynı dertten müzdaribim eşimin işi nedeniyle doğuya taşındık şöyle karışabileceğim sosyal faliyette bulunacak bi can dostum yok malesef sen sanırım istanbuldasın orda imkanlar daha fazla ben çok düşünmemeye çalıyorum zamanımı çocuklarıma ve evime aayırıyorum birde burda güzel konular oluyor onları okuyorum..yapacak benim için çok fazla bişey yok:(((

geyik sohbetinde bir sürü arkadaşlar var ana sayfadan en alt kısımlara bak ok..

canım..bayağı aşağıda..mizah ve görsel paylaşım başlığının altında çok minik yazılar..geyik sohbeti yazıyor..:49:

Back
X