Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım çocuk istiyorum o yüzden korunmadimKorunmadın mı canım ilacı kullanırken
Bugün sanki adet olcak gibi belim ve kasiklarim ağrıdı baya.Ama sonra geçti. Geçen ay 3test yaptım bişey yoktu o yüzden hayal kırıklığından korkuyorum.O zaman gebelik testi yap istersen canım çünkü prolaktin düşer düşmez hemen hamile kalan çok var burda
Benim duzensizligin nedeni demekki prolaktin değil.dostineks kullandım prolaktin düştü.ama dun olmam lazımdı.hala adet olmadım. Yarına kadar olmazsam test yapayım diyorum.Ama negatif gormekten sıkıldım.Adet düzensizliğini sadece prolaktin etkiliyorsa düzelir ilaçla gebelik testi yapın olabilir
Geçmiş olsun canım peki daha sonra hamile kalabildinmi tekrar?Bn ilacı kullandm bıraktgm ay hamile kaldım üstelik tek ilişkiyle ama boş gebelikti kürtaj oldm doktoruna bi danış bnce bu konuyla ilgili forumlarıda oku canm
Allah bana da nasip eder inşallah.Ewet canım ilaç kullanmadım hiç kürtajdan sonra 6 ay gecince kendiliğmden hamile kaldım folitasit iç bnce o cok etkili hamile kalmakta bide bol bol incir ye
Hyr cnm bn kürtajdan snra 3 ay korundm sonra korunmayı braktım gecen ay foilkasite basladm ve hamile kaldm rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsn insallahhAllah bana da nasip eder inşallah.Dostineks kullaniyormuydun peki folik asit kullanirken
Amin canım inşallah peki bu prolaktin hapı bırakınca tekrar yukseldimi senin. Bide ben bugün idrar testi yaptım ilk baş bişey yoktu yattım uyudum yarım saat sonra falan uyandığımda baktım bi hafif silik çizgi var gibi geldi bana.Ama sanırım test bozukHyr cnm bn kürtajdan snra 3 ay korundm sonra korunmayı braktım gecen ay foilkasite basladm ve hamile kaldm rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsn insallahh
Ben bu ay hem ilaç kullandim hemde korunmadim.çünkü doktor korunmana gerek yok adetin gecikirse hapı bırak gel dedi. İncir günde kaç tane yedin canim?Canm bn testim adettn 1 gün önce cok silik cıkmıstı ama 5 dk içinde olustu sonrası gecersiz diyolar.prolaktinim kendiliğinden normale döndü bide bn cok incir yedm gecen ay bnce sende ye bebek istiyosan sen suan dostinexi kullanıosan hamile kalma bnce hormon ilacı sonucta bi ay sonra yap derm bn
Tam sayı olarak bilmiorm ama yiyodm bi kaç tane canm bnm doktorumda korunma dedi ama bn pişman oldm resmn hayal kırıklıgıydı zor günler yasadmBen bu ay hem ilaç kullandim hemde korunmadim.çünkü doktor korunmana gerek yok adetin gecikirse hapı bırak gel dedi. İncir günde kaç tane yedin canim?
Benim içinde geç artık çünkü 1ay kullandım ve korunmadim.adet tarihim 8di henüz olmadım.on gün önce kan testi yaptırdım o zaman gebelik durumu yoktu çünkü hcg1.20 çıkmıştı. 10 günde bişey olmuş olma ihtimali varmı bilmiyorum 5 gün öncede idrar testim negatifti.bugünde yaptım dediğim gibi oldu. İnşallah senin gibi olmam bendeTam sayı olarak bilmiorm ama yiyodm bi kaç tane canm bnm doktorumda korunma dedi ama bn pişman oldm resmn hayal kırıklıgıydı zor günler yasadm
Bnce kanda baktr canım ama yoksa sakın üzülme rabbim en hayırlısını verir inşallahBenim içinde geç artık çünkü 1ay kullandım ve korunmadim.adet tarihim 8di henüz olmadım.on gün önce kan testi yaptırdım o zaman gebelik durumu yoktu çünkü hcg1.20 çıkmıştı. 10 günde bişey olmuş olma ihtimali varmı bilmiyorum 5 gün öncede idrar testim negatifti.bugünde yaptım dediğim gibi oldu. İnşallah senin gibi olmam bende