Dostinex 8li kullanım dozu nasıldı sizde?

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.929
2.206
83
32
Arkadaşlar merhaba. Prolaktin değerim 40. Doktor doktinex 8li ilaçtan verdi. Hergün yarım yarım al dedi.
Kullanan var ise nasıl kullandınız? Okuduklarıma göre genelde haftada 1-2 alınmış diye onudum. Benim 40 olmasına rağmen gğnde yarım fazla olmaz mı?
Bir de şöyle bir şey var ilaca başladığımda yumurtlama dönemimfeydim. Yani bu ay a yetişmemiş oldu. İlacı yarımşr alınca da regl zamanı ilaç bitmiş olcak . Diğer yumurtlamaya kadar o süreçte değerim tekrar yükselir mi? Yükselirse boşa gitmiş mi olcak ilaç? Onun yerinde 2 günde bir yarım alıp diğer yumuetlamaya kadar kullansam daha mı iyi olue ? Kafam karıştı

1 buçuk tane mi içmiş oluyorsunuz bu durumda ? Neden bıraktınız peki doktorunuz o kadar içmenizi mi istemişti. Bir de hemen gebe kaldınız mı?
Merhaba, geçtiğimiz ay reglin 3. Günü değerin 32 çıkmıştı doktor dostinex başlattı çarşamba cumartesi yarım almak suretiyle. Bence dozunu çok yüksek vermiş zaten sizin de çok yüksek değilmiş. Ve benim 1 ay kadar kullanmamı istedi

Merhaba, geçtiğimiz ay reglin 3. Günü değerin 32 çıkmıştı doktor dostinex başlattı çarşamba cumartesi yarım almak suretiyle. Bence dozunu çok yüksek vermiş zaten sizin de çok yüksek değilmiş. Ve benim 1 ay kadar kullanmamı istedi
Peki o şekilde düştü mü değeriniz

Arkadaşlar merhaba. Prolaktin değerim 40. Doktor doktinex 8li ilaçtan verdi. Hergün yarım yarım al dedi.
Kullanan var ise nasıl kullandınız? Okuduklarıma göre genelde haftada 1-2 alınmış diye onudum. Benim 40 olmasına rağmen gğnde yarım fazla olmaz mı?
Bir de şöyle bir şey var ilaca başladığımda yumurtlama dönemimfeydim. Yani bu ay a yetişmemiş oldu. İlacı yarımşr alınca da regl zamanı ilaç bitmiş olcak . Diğer yumurtlamaya kadar o süreçte değerim tekrar yükselir mi? Yükselirse boşa gitmiş mi olcak ilaç? Onun yerinde 2 günde bir yarım alıp diğer yumuetlamaya kadar kullansam daha mı iyi olue ? Kafam karıştı
Yükselebilir veya düşebilir bilmiyorum ama belli olmaz bı bakmışsın hamile de kalabilirsin bakarsın ☺️🤲

Merhaba ben çok yüksek değer ile prolaktin yüksekliği öğrenmiştim yaklaşık 4-5 sene evvel 600 küsür bir değerdi. Ama ağrım felan yada göğüs ucunda akıntı yoktu. Haftada bir kez yarım doz son bi kaç tane kalmıştı onuda doktorum tam olarak iç demişti Dostinex iyi bir ilaç ve erken düşürüyor değeri 40 biraz yüksek evet ama onu siz ilaçsız da düşürebilirsiniz süt ürünlerinden uzak durarak çikolata peynir incir hurma bir çok kapsayan ve süt yaptıran Yiyecek ve içecek gibi .. ben bu şekilde ilaçsız senelerdir dengede tutuyorum

Merhaba, prolaktin benimde bazen yükseliyor ama doktorumun önerisi ile adet olduğum günler yarım alıyorum her gün, arka arkaya aldığım günler tek yan etkisi kabızlık oluyor maalesef

Back
X