hap ikiliydi benim bi 16 ocakta bide 19 ocakta içtim (3 gün arayla iç demişti doktor) sonrada adetin 3.günü gelirsin demişti.ama ben hapları içtim 31 ocağa kadar adet görmeyince çünkü hiç bu kadar gecikmemişti o yüsden direk doktora gittim vajinal ultrosonla baktı meğer 5 haftalık hamileymişim.demekki benim yükselmeden hamile kalabilmişim.çünkü 2 günde bir beraberliğe devam etmiştim eşimle.
banada doktor adet gecikmesi yapar falan demedi ama ilk defa bu ay böle bi hormon hapı içince dedim heralde etkilendi vucudum adetim gecikti..meğerse hamile kalmışım..
inşallah yükselmez değerlerin bnm zaten o kadarda yüksek değildi ama yinede etkiliyo..
ben 6.denememde hamile kaldım.bu zmana kadr hep stresli düşüncelerle geçti denemelerim.
ama ne zmanki son 1 ay kala herşeyi unutup hatta ilkönce facebooku kapamakla başladım çünkü hergün bi arkadaşımın hamile olduğu haberini alıyodum çok üzülüyodum..bu foruma girmemeye başladım.çünkü okudukça iyice aklımadan çıkmıyodu..
artık bunları silip attım kafamdan da hayatımda dinime Allahıma yönelik kitaplar okumaya başladım.dünyaya geliş amacımı anlamaya çalıştım ve namaza başladım..namazımı sadece Allaha kulluk vazifemi yerine getirmek için kılıyordum çocuk versin diye değil.çünkü vardığım sonuç; dünyada olmucak şeylere aldanıp asıl amacımızı unuttuğumuzdu..çoluk çocuk mal mülk hepsi Allah için çok kolay istediğine verirde alırda vermezde..bunlar için kendimizi paralayıp vazifelerimizi unutmamalıyız.ben ne zman vazifelerime odaklandım ve Allaha teslim olmaya başladım.Allah bana böyle bi sevinç yaşattı çünkü bu tür şeyler Allah için çok kolay dewamlı Allahım ver ver ver deyip kendimizi üzüp ağlayıp sızlanmak yerine kendinize dönün ve sadece Allah için yaşayın..gerisi inanın çorap söküğü gibi üstelik hiç anlamadan elicektir ve yaptıklarınız yani kıldığınız nmazlar okuduğunuz dualar kuranlarda size kar kalıcaktır hem bu dünya hem ahiret için.
inşallah sizde biran önce kendinize dönüp gerçeklerin farkına varabilirisiniz.yoksa proalaktin mrolaktin hepsi bazı şeyleri görebilmek çin bi sebep aslında..titreyip kendimize geleleim inşallahh