Yok ilacla alakasi yok onun suan bndede aynisi idrardada kandada cikmadi gunum gectigi halde piskojik olarak kafaya taktigimiz icin geciktiriyoruz cnmBenim bir sorum olucak size arkadaşlar... Hamile kalmak istiyorum we doktara gittim dostinex diye ilaaç verdiKullanıyorum ama bi gün aksattım son 1 hapımı unuttum günü kaydırarak kullandım yani Pzrtsi (yarım hap) perşembe (yarım hap) yerine Salı cuma kullandım ama adet olmadım gecikti 3 gün Bu aksatma tersliğinden dolayı mıdır yoksa başka birşey mi war( Testte yaptım negatif kan testide yaptım bugün negatif ....
5 yıl oldu canımne kadarlık ewlisin canm
hiç stres yapma cnm bende başta yapıordum akışına bıraktım artıkHer aydan kırmızı kartı görünce morelim bozuluordu Allah nezaman nasip ederse o zamn olur Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda...5 yıl oldu canım
benm arkadaşta 2 senedir düşünüorlar we tadavi görürken ilaçlar kist yaptı ilk önce kist tedavisi görebilirsin tatlımmgünaydın kızlar bende de hafif prolaktin yüksekliği var hep 33- 35 arasında çıkıyor.doktor ilaç tedavisine gerek yok demişti ama 5 6 aydır bebiş istiyoruz.dün adetin 3. günü kan testi verdim doktor ultrasonla baktı kist gibi bir şey var adetin bitince alttan ultrasona gel dedi smear testi yapılacak dedi.bir de ben 1 yıl vajinismus derdiyle uğraştım o yüzden muayenelere çok korkarak gidiyorum.bu arada yaş 28 annem 35 yaşında menapoz başlangıcı olmuştu.acaba bana da dostinex falan mı verir dr. korkuyorum biraz şöyle yumuşak yüzlü eli hafif bir bayan doktor bulsam iyi olur...
polikistik over en basiti canim bir an once hamile kalicaksin emin ol mr bende 2 gun once cekildim ama oda bir sonuc vermedi laporoskopi diyolar hidroselpink olabilirmis derdimi bile anlayamiyolar napacam bilmiyorumBende bugün doktora gittim banada dostinex verdi prolaktin baya yüksek çıktı bide emar çekilecek off galiba bide pkoluyum ben napıcam yaa.
Allah yardımcımız olsun canım bende önceden derdimi bilmiyordum bu sefer araştırma hastanesine gittim bakalım.polikistik over en basiti canim bir an once hamile kalicaksin emin ol mr bende 2 gun once cekildim ama oda bir sonuc vermedi laporoskopi diyolar hidroselpink olabilirmis derdimi bile anlayamiyolar napacam bilmiyorum
benim oyle bir aansimda yok burda arastirma hastaneside yok yuewgimde yok vaktimde yok elimi verip kolumu kaptiracamAllah yardımcımız olsun canım bende önceden derdimi bilmiyordum bu sefer araştırma hastanesine gittim bakalım.
doktorum banada daha önce dostinex kullandırmıştı. prolaktin düşsün diye veriliyor.ki bu süt hormonudur. süt korur ve gebelik oluşmaz yada zor olur düşürülmesi gerekir diye dostinex veriliyor. adetin gecikmesiyle bu ilacın bağlantısı yok. stresten olmamışsındır.Benim bir sorum olucak size arkadaşlar... Hamile kalmak istiyorum we doktara gittim dostinex diye ilaaç verdiKullanıyorum ama bi gün aksattım son 1 hapımı unuttum günü kaydırarak kullandım yani Pzrtsi (yarım hap) perşembe (yarım hap) yerine Salı cuma kullandım ama adet olmadım gecikti 3 gün Bu aksatma tersliğinden dolayı mıdır yoksa başka birşey mi war( Testte yaptım negatif kan testide yaptım bugün negatif ....
bende adetin 3. günü hormon testi yaptırdım prolaktin 41 çıktı doktor parlodel verdi ama içmeye çekindim yan etkilerini görüncebenm arkadaşta 2 senedir düşünüorlar we tadavi görürken ilaçlar kist yaptı ilk önce kist tedavisi görebilirsin tatlımm
kanda gebelik testi yaptır canım hamilesin bence :)kızlar idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı??? anlamadı ben...
Sonuç: 6. haftamız bitio canmkanda gebelik testi yaptır canım hamilesin bence :)
Selam :) Yazın bana umut oldu Prplaktin düzeyin kaçtı? Sanırım ilk ayında hamile kaldın değil mi?Sonuç: 6. haftamız bitio canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?