Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba,a.s.
dostinex ilacını bende ilk defa kullanmaya başladım.Benim prolaktin hormonum önce 40.19 lardaydı şimdi 32.35 düştü ama hala normal düzeyde değilmiş.Ben bir düşük yaşamıştım düşükten sonra yükseldi prolaktinim.
dr.haftada iki tane kullanmamı söyledi.Daha ilk bir haftayı bitirdim.Şuan bir kıpırtı yok ama inşallah olucak.bu arada proklaktinim kendiliğinden düşmüştü.
Allah hepimize acil şifalar versin inşallah.kafaya takıp stres yapmak daha kötü herşeyi oluruna bırakalım.
arkadaşlar prolaktinim 31.79.dr dostinex kullan ve korunma dedi.2 aydır hamile kalamadım.bu 3. ay ve ben çok istiyorum anne olmayı.bu ilacı kullanıp hamile kalan yada sorun yaşayan var mı.lütfen acilen cevap bekliyorum.dua istiyorum arkadaşlar.benim de bi bebişim olur bi gün inşallah.....:sm_confused:
tahlil sonucuma bakarak yazıyorum prolaktin seviyeleri 4,79-23,3 olmalıymış
tsh ise 0,27-4,2 arası olmalıymış benim prolaktin 12,89 çıktı ama göğsümden süt geldiği için doktor dostinex verdi haftada 2 kullanıcam
benim merak ettiğim göğülserimden biri diğerinden küçüktür,bu ilaç göğüsü büyüten ya da küçülten bi ilaç mı??yani süt hormonlarını düzenlediğine göre göğüse o tarz bi etki de yapıyor mu??
Merhaba kızlar,a.s.
ben dostınex kullanıyorum 1,5 aydır,
Siz en azından şanslısınız, 30 larda 40 larda sizin hormon seviyeniz, en azından ilacı kullanacağınız süre az bir zaman.
Benim prolaktin seviyem 200 senağlama
Dostınex'in çok etkili bir ilaç olduğunu biliyorum ve yan etkisi ben de hiç olmadı.
Umarım en kısa sürede normal seviyelere düşer de kucağımıza yavrularımızı alırız inşallah,
Meraba size bir kaç soru sorabilir miyimmerhaba arkadaşlar öncelikle şu yapışıp ta gitmeyen prolaktinciğimizden kurtulmak dileğiyle.benim de prolaktinim 50 çıktı doktorum dostineks verdi.korunmamı özellikle belirtti.daha önce de dostineks kullandım kullandığım sırada hamile kaldım hemen bıraktım ama bebeğimi kaybettik 8 haftalıkken kalbi durdu.şimdi gittiğim diğer doktorum bebeğimin kaybının dostineksten kaynaklandığını söyledi.tabi yıkıldım o an.şimdi de kullanıcam ilacı ama korunucam.hatta ilaç bittikten sonra bir ay daha hamile kalmyı düşünmüyorum.ben bu kötü günleri yaşamış biri olarak özellikle dostineks kulanıyorsanız mutlaka ama mutlaka korunun.ilacın prospektüsünde yazıyor zaten ben de keşke doktora güvenmeyip korunsaydım.umarım isteyen tüm herkese rabbim çocuk verir
Merhaba hamile kalabildiniz mi. Ben de aynı durumdayım 9 yıldır ilaç kullanıyorum urdan dolayı.bayanlar merhaba, ben prolaktin tedavisini 8 senedir görüyorum. Bekarken lise yıllarında başlayıp hala devam etmekte olan bir tedavi sürecindeyim ve doktor kontrolünde sürekli kullandığım bir ilaç.
Herhangi bir yan etkisi yok ve gerçekten çok etkili. fakat stresten uzak kalmamız gerekiyor. ilaca ara verdiğim dönemlerde bende de tümör oluşuyordu ama çok küçük olduğundan korkulacak bir durum olmadı. dostinexle hemen yok oluyor, yani tümörü benim gibi küçük olanlar çok korkmasın ilaç ile yok oluyor.
Hamileliğe gelecek olursak bende 6 aydır korunmuyorum ve ilacı kullanmaya devam ediyorum fakat gebelik henüz yok. Bu durumu da çok fazla kafaya takmamak gerekir, Rabbim doğru zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese