Dostinex kullananlar

su perisi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar bugün doktorum prolaktin yüksekliği için bana dostinex yazdı değerim 33 idi. Bu ilacı perşembe kullanmaya başlayacağım diyelim diğer dozu pazartesi mi almam lazım

Merhaba arkadaşlar bugün doktorum prolaktin yüksekliği için bana dostinex yazdı değerim 33 idi. Bu ilacı perşembe kullanmaya başlayacağım diyelim diğer dozu pazartesi mi almam lazım
Doktorlar aslında kağıda gününü de yazıyor keşke siz de yazdırsaydınız. Aldığınız günü saymazsak 4 gün sonra alınması gerek diye hatırlıyorum yani evet pzt gününe denk geliyor. geçmiş olsun

Doktorlar aslında kağıda gününü de yazıyor keşke siz de yazdırsaydınız. Aldığınız günü saymazsak 4 gün sonra alınması gerek diye hatırlıyorum yani evet pzt gününe denk geliyor. geçmiş olsun
İlaçta pazartesi-perşembe yazıyor ben örnek gün yazılmış diye anladım.Kullanmak için pazartesiyi mi beklemeliyim?

GEnelde ptesi.per veriyorlar.2 adet tb mi verdi size sınrasında tekrat ptesi kan konttolu

Bende bugub38 aldım sonucu.banada 2.5 mg iki tablet içeren ilacı verdi ptesi per kullandedi tekrar ptesi kan ver dedi onfan sordum.kutu içinde tek tabletmı var diye az gibi grldi bana ilacın dozuda

Anldm olabilir sınır 23 zaten sizin cokta yuksek dgl

Bekleniz lazım bemde beklyrm bugun almama ragmen

Back
X