Dostinex kullananlar

Zeren seren

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
40
13
8
31
Merhabalar prolaktin hormonum 46 olduğu için doktorum dostinex verdi haftada 2 gün 1 er tane kullanmamı önerdi ama bende sol yumurtalikta folik over kist sağ yumurtalikta 2 cm çikolata kisti var ddi ve kist için bi tedavi onermedi ne yapmalıyım başka bir doktorla görüştüm muayene etmedi durumumu anlattım aşılama ddi çok tedirginim benle aynı durumda olanlar var mı nasıl tedavi gördüğü neler yaptı yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben dostinexi aşılamada kullanmıştım. fazla sayıda folükül oluşmasın alttan gelenler büyümesin diye. doktoruna güvenip güvenmemen çok önemli.eğer sevip güveniyorsan ne derse harfiyen yap bir bildiği varki o ilacı vermiş sana...

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için siz nasıl kullandınız dostinexi adet doneminde kullandınız mi yoksa 7 tanesini kullanıp adetle doktora mi gittiniz birini kullanmadan

aşılama yapılmadan 4 gün önce başladım kullanmaya aşılamadan sonrada bitene kadar devam ettim.

Merhaba arkadaşlar ben de 8 lik dostinex kullandım ilk kutu bitti ve oturup kalkarken kasikta batma oluyo doktor yumurtlama olduğunu söylemişti sizce gebelik olabilirmi

Kızlar nolur yardım edin 14 subatta dostinexe basladım değerim 64tü 2 gün tam iciyordum. 1 hafta ictim sonra tiroidim az calıstıgından tiroid ilacına da basladım ve zaten birbirini etkiliyor diye dostinexi yarıma düsürdüm haftada 2 gün yarım yarım yani. Bu ay adetimin olması gerekenden 2 gün önce oldum ve 2 gün sürdü kesildi. Acaba prolaktin hala düsmemis mi yoksa cok mu düsmüstür?

Haftada ıkı gun yarım kullanıyorum 1 yıldır. Prolaktın cok dırenc gostermıyor bu ilaçla canım tedırgın olma. Cok dusmesi yada dusmemesi reglıyu dırekt etkılemyor.
Reglını bu bır aylık bırsey ise stres hava degısımı mevsım gecısı va etkılemıstır. Sürekli olan bırsey olursa bır uzman degerlendirmeli canım

Acaba düştü mü diye düşün düşün stres yaptım o etkiledi ozaman... baska sebep yok cünkü hamile kalamamam tek sebebi prolaktin dedi doktor tüm hsgler ulstrasonlar smear kültür hersey normal lanet olsun bi şu engel

Canım dr sana bunu mu dedı?
Bende ve esımde tum tetkıkler genetıkte dahıl hıcbır sorun cıkmadı ama prolaktın tek basına gebelik için engeldir denemez. Cunku ilaçla hemen düzlenbıd deger hormon.
Hıcbır sebep olmadıgı halde ben ilk kz tup bebekel hamıle kalabıldım oda kurtajla sonlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…