Dostinex kullanımı ve gebelik

Teşekkürler bende dün içmedim. Yarın doktoruma gidebilicem. Bakalım ne diyecek :)
Haber ver, inşallah hamilesindir, bende pembe bı kanama olmuştu oh adet oldum sonunda demiştim ama meğerse yerleşme kanamasiymis:)

Haber ver, inşallah hamilesindir, bende pembe bı kanama olmuştu oh adet oldum sonunda demiştim ama meğerse yerleşme kanamasiymis:)
Valla yarın kan tahlili yapıcam tekrar işte bekliyorum heyecanla. Daha önce de doğal yolla hamilr kldım 2 aylıkken kalbi atmadıgı için alındı. Sonra bidaha kalamadım. Kontrolde fsh ve prolaktin yüksek çıktı. Psikolojim bozuldu tabi. Şimdide heyecandan ölücem ama hep bi korku var ya olmazda diye beklemek çok zoor :)) güzel haber veririm inşallah:)

Ayyy bence pozitif, idrarda n baktirsayfin merak ederim şimdi:)

Ohh süper haber ver canım :)
Bugün hcg yi tekrarladım 287 olmış. Fazlamı artmış bilemedim doktoru yakalayamafım öğle arasına denk geldi ama asistan sormul doktora evet hamile öğleden sonra gelsin ilaca başlayalım demiş. Çok mutlyum yaa. Fazlamı artmış acaba ?

Hayırlı olsun, çok güzel bir gebelik gecir, sağlıcakla kucağına al, ve bence kız

Hayırlı olsun, çok güzel bir gebelik gecir, sağlıcakla kucağına al, ve bence kız
Progestan , clexane ve folbiol verdi. Önlem amaçlımı acaba ya heyecandan soramadım. 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Artış güzel dedi ama heyecandan hiçbişi soramadım

Progestan , clexane ve folbiol verdi. Önlem amaçlımı acaba ya heyecandan soramadım. 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Artış güzel dedi ama heyecandan hiçbişi soramadım
Rahat ol, hiç bı sorun yok bence, olsaydı söylerdi :)

Merhaba hanımlar , benim adetim 28 günde olur bu sefer 7gün önce geldi ilk iki gün kahve ve pembe gibi geldi diğer günler normal oldu , sancım olmadı , adet 5gunde bitmesi gerekirken 7gun ara ara az az oldu goguslerim damarları belli sağ ve sol tarafım ağrı oluyor hamile olabilir miyim

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum canım hamilelikte yerleşme kanaması sadece lekelenme şeklinde olur diye biliyorum ama geçen ay brnimde adetim 1 hafta erken gelmişti aynı söylediğin gibi. Önce lekelenme sonra adet şeklinde. Doktora gittiğimde kist var demişti. Bende bir doktora görün canım. Hayırlısı olsun hakkında :)

Doktora bı görüncem insAllah kötü birşey yoktur benimde prolaktinim yükseliyo dostinex kullaniyorum 30 dan 15e düştü

Kızlar sizce gebelik varmı

Eklentiler

• InShot_20180425_181212121.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…