gülüm ben evlendıkten sonra cocugumm olmuyodu.bazı geceler kısırım dıye aglıyodum.cunkı bekarken hormonlarım cok berbattı.3 4 ayda bır regl oluyodum.o yuzden kısır oldugumu dusunuyodum.bır gun esımın ısrarı uzerıne doktora gıttım.prolatkın yanı sut hormonum baya yuksektı.doktorum bu yuzden olmuyo dedı.sonra dostınex kullandım.kullanırken korunmam ıcın doktorum yasmın kontrol hapı verdı.1 ay kullandım dostınexsi.1 hafta sonra doktora gıttım.tekrar prolatkın tahlılı ıstedı.kasık agrılarım oluyodu o yuzden gebelık testıde ıstedı.prolatkın dusmustu.ve gebelık tahlılım pozıtıftı.doktorum cıddı bı sorun cıkmaz dedı.sorun cıksada o kadar cıddı bır sorun cıkmaz dedı.ve cok nadır kısılerde sorun oluyo dedı...hersey allahtan canım.ben kontrol hapı kullandıgım halde hamıle kaldım.veren allah verıyo ıste...mra gelınce evet hamılelıkte gırılmez.radyasyondan dolayı.mr tomografi röntgen bu gıbı seyler hamılelıkte o cekılmez.cocuk ya duser ya felc kalır..esım hastahanede calısıo.yanına benı bırakmıyo.cunkı odasının yan tarafında mr ve tomografı odası var. ama dedımya hersey allahtan sıkma canım.ve sana.tavsıyem pınpırıklı olma

lmaz:.herseyı akısına bırak allaha dua et.hastalıkta saglıkta senden allahım de..aklına takılan bısey olursa sor canım.ıyı gunler:gitme: