dostinex kullanıp gebe kalanlar yardım!!!!!!!!

Sizin
Aynen cnm ya işte bu salı 4. Sünü atıcam hapın.. Bu arada yeniyim kusura bakmayın. .
Sizin değeriniz kaç çıktı. Benim 38.8 çıktı. Benim dün kontrolm ward adetime 2 gün war. Adetin olmazsa 1 de geçse hemen gel dedi. Ama adet olursan 20 gün sonra tekrar gel dedi . Hayirlisi bakalım

Bende 5. Hap Olacak pazartesi ..benim 122 çıktı mr istedi doktor 3 mm hipofiz Adenom çıktı .. Bakalım

Anladım Rabbim acil şifalar wersin. .. inş en yakın zamanda hamile oluruz. . Bilgilendirelim birbirimizi buradan...

InşaAllah yaa. .. ama tek bana degi
Kaç yıl önce yazdım kim bilir bu yazıyı :KK43: keşke sorun bu olsaydı o zamanlar buna üzüldüme inanamiyorum hamile değilim canım ben bile unutmusum buraya yazdımi inşallah sen kalırsın
. Isteyen herkese wersin Rabbim. . Peki başka sorunlar nedir

InşaAllah yaa. .. ama tek bana degi

. Isteyen herkese wersin Rabbim. . Peki başka sorunlar nedir
Benim le ilgili değil eşimin azosperm olduğunu öğrendik yıllarca tedavi sonrası yine sıfır evlat edinin dediler en son tek derdim bi ilaç olsa idi keşke nasip

Anladım Sperm azlığı hani .üzüldüm. benimde adetim geldi bakalım dostinexi kullanmaya dewam daha 1 aylık daha war kutuda. .. Rabbim hayirlisini wersin

Anladım Sperm azlığı hani .üzüldüm. benimde adetim geldi bakalım dostinexi kullanmaya dewam daha 1 aylık daha war kutuda. .. Rabbim hayirlisini wersin
Sperm azlığı değil canim sıfır sperm hiç yok yani zamana bıraktık bakalım hayırlısı ne işe o olsun

Anladım benim kayinçomda da war o sorun. .. siz sadece Allaha inanin Allaha dua edin. . Bu dünyada olmasa bile öbür dünyada çocuğunuz olacak. Burası değil öbür taraf önemli orası sonsuza kadarr. .Burası ölene kadar....

Ben de geçen ay dostinex kullandım. Yarım yarım haftada 2 kere. Prolaktinim 34 tu. Kullanırken korunma vermedi Dr. Ama bu ay gebelik olmadı zaten. Ve prolaktin 24 e düştü. Dr yeterli dedi ve tekrar vermedi ilacı. Hsg temiz ve açık kanallar. Yumurtlama da her ay 11 çıkıyor. Eşimin kalitesi de yüksek bu arada. Bir senedir deniyoduk. Acaba bu ay olucak mı beklemedeyim. Dostinex kullanıp 2. Ayı hamile kalan var mı aranızda

Back
X