Dostinex ve gebelik

sahsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhaba hanımlar, ben uzun süredir gebelik düşünüyorum. Prolaktin değerim 90 küsürdü. Doktorum dostinex ilacı verdi onu kullandım adetime 4-5 gün kaldı bugün kahverengi
lekelenmem oldu. 10 gün önceden de göğüs hassasiyetim başladı. Anlamadığım şey bu hap zaten prolaktini düşürdüğü için göğüs hassasiyetini azaltması lazımdı ama bende tam tersi oldu. Yaşayan var mı bu durumu? Hamilelik belirtisi olabilir mi? Test sipariş verdim geldiğinde test yapacağım. Rabbim inşallah güzel haberler aldırsın isteyen herkese.

Hamile kalmış olabilirsiniz, tedbiren başka ilaç almayın. Dostinex çok güçlüdür ve kullanırken aslında korunun der çoğu doktor düşük yapabilir

Hamile kalmış olabilirsiniz, tedbiren başka ilaç almayın. Dostinex çok güçlüdür ve kullanırken aslında korunun der çoğu doktor düşük yapabilir
son haftaki ilacımı almadım bilerek. haftada bir gün içiyordum 4 hafta boyunca. doktorum da korunmana gerek yok demişti, ama bazılarına da mutlaka korunun demişler sayfada okudum. hayırlısı artık. inşallah hamileyimdir ya :(

son haftaki ilacımı almadım bilerek. haftada bir gün içiyordum 4 hafta boyunca. doktorum da korunmana gerek yok demişti, ama bazılarına da mutlaka korunun demişler sayfada okudum. hayırlısı artık. inşallah hamileyimdir ya :(
Kalmış olabilirsin, herhangi bir şey kullanma bol bol su iç mutlaka

Başka fikri olan var mı 🌸

Back
X