- 22 Ağustos 2023
- 187
- 60
- 18
- 23
- Konu Sahibi siyahprenses09
Dostinex kullanıp hamile kalan var mı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 yarım içtim daha inşallah rabbim nasip eder de olurBende kullanıyorum dostinex 2 hapım kaldı bakalım ya
Ben kullanırken hamile kaldım öğrendiğimde ilacı bıraktım ama dün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim.Dostinex kullanıp hamile kalan var mı kızlar
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin birşey sormak istiyorum bende ilaç kullanıyorum adete ne kadar süre kala öğrenmiştinBen kullanırken hamile kaldım öğrendiğimde ilacı bıraktım ama dün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim.
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin birşey sormak istiyorum bende ilaç kullanıyorum adete ne kadar süre kala öğrenmiştin
Rabbim bir daha nasip eder inşallah canınAmin canım Allah herkese nasip etsin. Adetime 6 gün kala filan öğrendim hamile olduğumu gebelik testi yapmıştım sonra kan verdim 126.9 cıktı beta değerim yükseldi şimdi düşüyor maalesef
Canım benim sabırlar diliyorum başın sağolsun..tek kullandığım zaman oğlum vefat ettiğinde sütümü kesmek için vermişlerdi
amin canım sağolCanım benim sabırlar diliyorum başın sağolsun..
Aminn inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin RabbimRabbim bir daha nasip eder inşallah canın