HAMİLE KALAMIYORUM

Hamile kalıyorsun ama düşükle sonuçlanıyor.Ben 2 yıldır evliyim.İlk günden beri hiç korunmadım.Hamile kalmadım hiç.Sen hamile kalmışsın.Bu çok büyük bir umut ışığı.Eltiyi salla gitsin.Çok mu önemli onun ne düşündüğü.Sen kendine odaklan.
Seninde umudun olsun, çünkü benim 4 yıl korunmasız kimyasal dahi olmadı, tüp bebek denedik ilk seferde tuttu, oğlum 2.5 yaşında, onu Şubat ayında sütten kestim şuan 2 aylık doğal yoldan supriz şekilde hamileyim ❤️

Seninde umudun olsun, çünkü benim 4 yıl korunmasız kimyasal dahi olmadı, tüp bebek denedik ilk seferde tuttu, oğlum 2.5 yaşında, onu Şubat ayında sütten kestim şuan 2 aylık doğal yoldan supriz şekilde hamileyim ❤️
Canımcım sen de bana umut oldun ❤️Rabbim evladını sana bağışlasın.Bebişini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🌺

Benım de ilk gebeliğm kimyasal oldu yumurtalgmda kist vardı hayıt tohumu degıl de hayıt suyunu aldım kullandıktan 20 gün sonra kontrole gittim kistimın olmadıgnı söyledi doktor. tekrar kullndım 4 ay sonra hamile kaldım ikinci hamileligmde de hayıt suyunu kullandıktan iki ay sonra hamile kaldım şimdi ise üçüncü çocuk için hayıt suyunu birkaç ay önce kullandım daha kalamadım şimde yine kullanıyırum

Gerçekten yoruldum artık 3.5 yıldır evliyiz.Geçen yıl temmuz da bi düşüğüm oldu. kimyasal geçirdim bu ayda kimyasal kanamam başladı. yani neden böyle bilmiyorum prolaktin yüksekti dostinex tedavisi gördüm yani artık ne yapmam gerekiyor gerçekten yoruldum kafamdan atamıyorum cevremde hamile dolu ister istemez görüyorum içim hevesleniyor. ben düşük yaşadıktan sonra eltim hamile kaldı aramızda gebelik konusundan bagımsız kavgalar oldu kapımda sürekli hamile kalamıyor ya ondan bana bulasıyor kıskanıyor diye adımı cıkardı yani gerçekten ne yapmam gerek bilmiyorum üzülüyorum
Kan pıhtılaşmasına ve eşinizin spermlerine baktırın öz dna hasarına

Back
X