Dostinex ve soğan kürü beraber yapılır mı?

Ne kadar güzel inşallah bizde bu ay kalırız
İnşallah canım stres felan yapmayın soğan suyuda içebilirsen iç ardından incir kürü yap yumurtalıkları besliyor çatlamasında yardımcı oluyor

İnşallah canım stres felan yapmayın soğan suyuda içebilirsen iç ardından incir kürü yap yumurtalıkları besliyor çatlamasında yardımcı oluyor
İncir kürü yapamam prolaktini artırıyor oluruna bırakacam gerçekten stresi şuan yaşıyorum hormonum da çok sıkıntı yapıyor ama adetimi olayım spor yürüyüş destekli bu ay 3.deneyecem inş olur

canim doktorun ne dedi. bak benimki 8 lisini yazdi 2 lisi ecza depolarinda yokmus. bu carsamba birini ic dedi diger carsamba ikincisini ertesi carsamba gel kana bakalim dusmus mu dedu. kac carsamba gecti bilmiom.

canim doktorun ne dedi. bak benimki 8 lisini yazdi 2 lisi ecza depolarinda yokmus. bu carsamba birini ic dedi diger carsamba ikincisini ertesi carsamba gel kana bakalim dusmus mu dedu. kac carsamba gecti bilmiom.
Haftada iki gün 3 ay boyunca iç dedi adetin bir gün dahi gecikirse ilacı bırak dedi.geçen aylar benim iltihabım vardı acaba varmı hala bilmiyorum ona miye baktırmadıysam bu ay da kalamazsam dr değişicem

Haftada iki gün 3 ay boyunca iç dedi adetin bir gün dahi gecikirse ilacı bırak dedi.geçen aylar benim iltihabım vardı acaba varmı hala bilmiyorum ona miye baktırmadıysam bu ay da kalamazsam dr değişicem
ben fitil istediydim bu ay doktordan fitil yazdi regl bitince fitile basladim hemen. 4 kullandim biraktim fitili sonra.

Abladım canım olmadı doktoruna danışarak yap herşeyi

Ben şimdi tam günüm de regl oldum en azından yumurtlamam düzgün ilerliyor anladığım kadarıyla yarın dostinex e başlıyorum pazt-perş şeklinde içicem cuma-cumt-pazar soğan suyu içicem olur inşallah bu ay diye düşünüyorum regl oldum stresim %50 azaldı resmen rahatladım

ben fitil istediydim bu ay doktordan fitil yazdi regl bitince fitile basladim hemen. 4 kullandim biraktim fitili sonra.
Bunu da yapabilirim regl bitince olmadı bir idrar testi yaparım birde vajinal muayene etsin belki de iltihabım yoktur Ozaman işim kolaylaşır

Merhaba prolaktin sorununuz varmış soğan kürü de yapmışsınız faydası oldumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…