dostinex

perceptionss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
72
26
28
33
arkadaslar merhaba,
dostinexle ilgili güncel bi konu bulamadım.
dostinex kullanıp hamile kalan arkadaslar deneyimlerini paylaşabilir mi ?

Bnm prolaktinim yüksekti bi ay kullandım dostinexi düştü ve o ay hamile kaldım cnm içinde iki hap vardı yarım yarım iki haftada bitti çok etkili bi ilaç
arkadaslar merhaba,
dostinexle ilgili güncel bi konu bulamadım.
dostinex kullanıp hamile kalan arkadaslar deneyimlerini paylaşabilir mi ?

Bnm prolaktinim yüksekti bi ay kullandım dostinexi düştü ve o ay hamile kaldım cnm içinde iki hap vardı yarım yarım iki haftada bitti çok etkili bi ilaç

benim prolaktinim yüksek değil. sadece göğsumden süt geliyor. sütün kesilmesi için cuma-salı günleri birer tablet içiyorum. ikili kutudan biri bitti ikinci kututa geçiyorum bugün. baslayalı bir hafta oldu.iki sene gebelik olmadı .. eşimdede bendede başka bi problem yok ... inşallah bana da uğurlu gelir.

bu arada siz yarım yarım kullanmıssınız .. benim prolaktinim yüksek değil ama tam kullanıyorum ve hamile kalana kadar kullanıcam yanlış mi yapıyorum acaba ki ... doktorum adet olunca bile içiceksin gebe kalırsan kesicez dedi ... olmaz diye cok korkuyorum :(

bu arada siz yarım yarım kullanmıssınız .. benim prolaktinim yüksek değil ama tam kullanıyorum ve hamile kalana kadar kullanıcam yanlış mi yapıyorum acaba ki ... doktorum adet olunca bile içiceksin gebe kalırsan kesicez dedi ... olmaz diye cok korkuyorum :KK43:
Göğsünüzden süt geliyosa prolaktinimiz yüksektir ölçtürdünüz mü bnm 40 tı 25in altında olması gerekiyor dostinexden snra 16 ya düştü

BENDE TÜP BEBEK SÜRECİNDE OHSS OLMASIN DİYE İÇMİŞTİM 2 GÜNDE BİR ÖLDÜM RESMEN İÇERKEN NE BİÇİM BİR İLAÇ ÇOK FAZLA ETKİLİ

Göğsünüzden süt geliyosa prolaktinimiz yüksektir ölçtürdünüz mü bnm 40 tı 25in altında olması gerekiyor dostinexden snra 16 ya düştü
evet defalarca ölçüldü normal cıktı ultrasona da girdim bi kaç kere hamileliğe engel birsey cıkmadı ... ama işte süt kkesilsin diye verdi doktorum...

BENDE TÜP BEBEK SÜRECİNDE OHSS OLMASIN DİYE İÇMİŞTİM 2 GÜNDE BİR ÖLDÜM RESMEN İÇERKEN NE BİÇİM BİR İLAÇ ÇOK FAZLA ETKİLİ

malesef cok yan etkisi var :( benim en çok tansiyonum düşüyor. diğer yan etkileri zaten var bünyem hassas...

Hapı tüm içince çok baş döndürüyo ama yarım içince olmuyo parlodel diye bi ilac var o daha kötü dostinex ii yine

Bekarım ve prolaktinim 75 çıktı,ilacı 2 ay haftada bir gün şeklinde içiyorum.Bendeki yan etkisi uyumak halsizlik şeklind oldu.Adet kanamam çok az kirlenme gibi bişey yakında evlilik söz konusu çocuk olur mu ,doktor bu düşmezse çocuğa engel dedi ?

benimde prolaktin 33 dr um verdi haftada yarım.gebeliğe engelmi
Seninki fazla yüksek değil bence endişelenicek bi durum yok Bana doktorum yanılmıyorsam 25 e kadar sınır demişti .Ay sonu doktora görün derim muhtemelen düşmüş olacaktır. :)

Benimde 29 haftada 2 tane aliyorum dostinex kullanirken gebelik zor olusuyor diyor bazilari dogru mu acaba?

Selam kızlar,
Benim Ekim, Kasım ve Aralık aylarında başarısız sonuçlanan klomen denemelerim oldu. Aralık Ayında yine negatif sonuçla karşılaşınca, bir sure dinlenmeye karar verdim. Mart Ayında adet dönemimde hormon testlerini yaptırdım. Prolaktinim 28 çıktı. Doktorum bunun icin dostinex verdi. Bugün son Yarimini içtim. Oldukça yan etkisi olan bir ilaç. Gecen hafta ptesi gunu hsg çektirdim. Kabus gibi dakikalardi. Acısı kişiden kişiye Değişiyor olabilir, benim ciddi ağrılarım oldu. Çığlık çığlığa Ağladım, eşim dışarıdan sesimi duymuş... Ilk kontrast madde verildiğinde tüplere ulaşmadı. 2. Denemede gitti. Tıkanıklık olduğunu ve açıldığını söylediler. Bugün adetimin 15. Gunu. Doktoruma gittim. Yumurta göremedi, çatlamış dedi. Velhasıl, suan beklemedeyim. Cuma gunu tekrar prolaktin değerime bakılacak. Allah yardım etsin hepimize...

Back
X