• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostlar

Allahın verdiğine hayır diyen eşiniz.
Kadere karşı çıkan eşiniz.
Sizi kürtaja zorlayan eşiniz.
Ve 4 gündür eve gelmeyen de eşiniz.
Ne istiyor bu adam.
Suçlu musunuz da size bu kadar ağır şeyler yaşatıyor.
Hem suçlu hem güçlü.
Allah sabır versin.
İnşallah tekrar anne olabilirsiniz..
Çocuk oyuncağı değil ki bu..

Hıc kımse bılmıo maalesef.eşim memurluk sınavına hazırlanıyo ve askerlıgı var.hep bunları bahane ettı.bız bakamayız dedı.cok caresız kaldım o anda oyle bı ıstemıyorum demesı vardıkı benı bıtırdı o anda.4gundur eve bıle gelmıyo acımla basbasa bıraktı benı.benı sevmeyen bı adamın karısı olmusum meger anlamayamamısım.okadar caresızımkı elım ayagım tutmuyo.iş yerımde bıle musterılerım farkettı mutsuzlugumu cok hastayımmbu hafta dıyıp gecıstırıyorum.ailece mutluyum sanıyordum ama yalanın ıcındeymısım meger.bı bucuk yıllık evlıyım sımdı bosanmak ıstesem nasıl bosanacam aılelerıme ne dıycem bılmıyorum.

Bundan ala bosanma sebebimi olurmus.
Ailenizle paylasin bence. Bir cikar yol bulursubuz 4 gundur eve gelmemesi cok cirkin. Bunu bilmeleri gerekir. Bide onun askerden dinmesinimi bekleyip triplerini cekeceksiniz. Yol yakindan tavrinizi koyun aysgini denk almayi ogrensin.

Hıc kımse bılmıo maalesef.eşim memurluk sınavına hazırlanıyo ve askerlıgı var.hep bunları bahane ettı.bız bakamayız dedı.cok caresız kaldım o anda oyle bı ıstemıyorum demesı vardıkı benı bıtırdı o anda.4gundur eve bıle gelmıyo acımla basbasa bıraktı benı.benı sevmeyen bı adamın karısı olmusum meger anlamayamamısım.okadar caresızımkı elım ayagım tutmuyo.iş yerımde bıle musterılerım farkettı mutsuzlugumu cok hastayımmbu hafta dıyıp gecıstırıyorum.ailece mutluyum sanıyordum ama yalanın ıcındeymısım meger.bı bucuk yıllık evlıyım sımdı bosanmak ıstesem nasıl bosanacam aılelerıme ne dıycem bılmıyorum.

Kimseye bir şey demek zorunda değilsin
O an o saniye bırakman gerekirdi bu adamı
Bir de trip atıp 4 gün eve gelmiyor
Evladına acımayan adam karısına hiç acımaz
Yoluna bak, hayatını kur
Canın elbet yanacak, ömür boyu unutulacak bir şey değil bu
Çok üzgünsün biliyorum ama sende hatalısın onun kadar, fevri davranmamalıydın
Dua et, Allah'a sığın ve hayatını yeniden kur ama bu adamla değil...

kız kardesım yok annemede soyleyemem kaldıramaz hasta kadıncagız.yalnız oldugum için buraya yazmak ıstedım.ıcıme gomdum ne yazıkkı.her yorum ıcın tesekkur ederım.kımse yasamasın bu acıyı ıns.cok zormus.

Şoklardayım zaten yemek bıle yıyemıyorum ben bunu hakedecek naptım dıyorum kendı kendıme sonuc yanıtsız kalıo.o benı el ustunde tutan adam gıttı yerıne baska bısey geldı.bende farkındayım kolay cocuk sahıbı olunmuyo boyle nasıl oldu anlatamam.bı an basıretınız baglanır ya benımde oyle tamam dedım ve bıttı.ruya sankı.dusunmeye bıle takatım kalmadı zaman ne gosterecek bılmıorum ama bu adamın karısı olmıcamı bılıorum ne pahasına olursa olsun bu iş bıtmiştır.

Şoklardayım zaten yemek bıle yıyemıyorum ben bunu hakedecek naptım dıyorum kendı kendıme sonuc yanıtsız kalıo.o benı el ustunde tutan adam gıttı yerıne baska bısey geldı.bende farkındayım kolay cocuk sahıbı olunmuyo boyle nasıl oldu anlatamam.bı an basıretınız baglanır ya benımde oyle tamam dedım ve bıttı.ruya sankı.dusunmeye bıle takatım kalmadı zaman ne gosterecek bılmıorum ama bu adamın karısı olmıcamı bılıorum ne pahasına olursa olsun bu iş bıtmiştır.
kaş yaşındasınız? eşin ve sen?

şimdi beni iyice dinle.

baba olacak birisi bu haberi aldığında durumu ne olursa olsun isterse cebinde 2 lirası olsun mutluluktan havalara uçar.

eşiniz baba olacak kriterlere sahip değilmiş

kimsenin çocuğu mükemmel bir zamanda doğmuyor. herkesin borcu harcı sıkıntısı var.
çocuk isteyen bir bayansanız ileriki hamileliğinizde eşinizin mutlu olacağını sanmıyorum. ben şu an sevgilime hamileyim desem sanırım beni sırtına alır butun mahalleye davulla zurnayla duyurur ki maddi durumumuz iyi değil okulum var vsvs bazı insanlar çocuğum olsun ben taş yiyeyim yeter der.

sana içten çok üzüldüm ilk hamilelik hem de.
bu evliliğin bitme zamanı gelmiş.
eşinizin yaptığını anlatın bence size hak vermeyecek adam yoktur. eşinizin ailesine kendi ailenize bebek heyecanı torun mutluluğu yaşatacakken böyle bir durum olmuş. eşinizin ailesine kendi ailenize anlatın. ailenizin yanına geri dönün.

kimse sizi suçlayamaz.

Back
X