Dostlarimla küstüm

ulicserenay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
58
22
27
Oncelikle meraba bu sitede yeniyim 18 yasindayim.On senedir üclü kiz grubumuz vardi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.Bende bu gruptaki arkadasimla tartistim.Tartistigim arkadasimda diger arkadasi fisekledi biz kusunce ve ikisi birden bana cephe aldi.Hep nispet yapiyorlar canim yaniyor.Küslük olmasin diye ilk tartistigim arkadasimdan özür diledim.bi sekilde baristik ama asla eskisi gibi degiliz.Bu iki arkadasim da simdi arkasindan demediklerini birakmadiklari bi kizla can ciger oldular kanka muhabbetleri yapiyorlar cidden canim yaniyor ben napmaliyim?

o kızların gıcık olduğu anlaşamadığı başka bir kız grubu varsa onlarla takıl :)

Oncelikle meraba bu sitede yeniyim 18 yasindayim.On senedir üclü kiz grubumuz vardi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.Bende bu gruptaki arkadasimla tartistim.Tartistigim arkadasimda diger arkadasi fisekledi biz kusunce ve ikisi birden bana cephe aldi.Hep nispet yapiyorlar canim yaniyor.Küslük olmasin diye ilk tartistigim arkadasimdan özür diledim.bi sekilde baristik ama asla eskisi gibi degiliz.Bu iki arkadasim da simdi arkasindan demediklerini birakmadiklari bi kizla can ciger oldular kanka muhabbetleri yapiyorlar cidden canim yaniyor ben napmaliyim?

Aslini istersen ozur dilememen ve onlari gormezden gelmen gerekiyordu. Simdi ozur dilemissin , onlari da kendi hallerine birak.

Caninin yanmasina gerek yok. Sen de kendine yeni arkadaslar bul ve yeni hobiler edin. Onlari dusunecek zamanin kalmasin.

Boyle davranirsan , bir gun kapina geleceklerinden de eminim.:KK51:

Görüşme onlarla. Yeni arkadaslar edin umursama... her sey bittiği gibi arkadaşlıklar da bi şekilde bitebilir kabul etmek lazım.

Hiç bir şey eskisi gibi olmaz canım baska arkadaşlıklar kurarsın insallah

dostunla cok yakin olma bigun dusman olursun
dusmanina cok kotuluk yapma bigun dost olursun

size bu kadar hain olan insanlar icin bu kadr uzulmeyin

Benim dostla ilgili konumu oku.
Kimseyede dost deme :KK66:

X