Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yine mi eglenceyi kacirdim :90: tuhhh !Ben okumakla kalmayıp yorum da yaptım insan da bi konuştu mu susamıo![]()
ay yine mi eglenceyi kacirdim :90: tuhhh !
kizlar birdahaki cumbus konularinda haber versin herkes birbirine yahu, hep geri kaliyorum en eglenceli olaylardan:76:
bu arada nihatla ayni adada yasamak zorunda kalan zavallilara allah sabir versin, taner bile nihati gorunce degnegini sakladi, korktu cocuk, kizlardan tarafim artik dedi:90:
ay yine mi eglenceyi kacirdim :90: tuhhh !
kizlar birdahaki cumbus konularinda haber versin herkes birbirine yahu, hep geri kaliyorum en eglenceli olaylardan:76:
bu arada nihatla ayni adada yasamak zorunda kalan zavallilara allah sabir versin, taner bile nihati gorunce degnegini sakladi, korktu cocuk, kizlardan tarafim artik dedi:90:
hadı hayvanlar buyuk olsa neyse nerde oldugunu bılırsın küçük hayvan girse pacandan içeri alllaaahhhh
annem evlilik programlarini izleyince hele siniiir oluyorum
en iyisi belgesel
Ben her türlü sürüngenden korkarım ama 1 trilyon versinler düşünürüm valla:)) Evlenicez şurda, ev araba lazım![]()
Nişanlımın tayin olmasına bağlı. Buraya gelebilirse Ekimde düşünüyoruz, gelemezse taaaa seneye mayıs![]()
şimdiden hayırlı olsun
benim daha yıllar varrr düşününce![]()
Ben her türlü sürüngenden korkarım ama 1 trilyon versinler düşünürüm valla:)) Evlenicez şurda, ev araba lazım![]()
Teşekkür ederim kızlar darısı size inşallah.
cecenn senin niye seneler var
cecenn kaç yaşındasın?
Okuomusun yoksa çalışıomusunn