Dostlarımla Sohbet Topiği

oha ya
ama bak şu yönden düşün sana boy uzatmak için deselerdi banada doğal yoldan saç rengi koyulaştırmak için deselerdi bizde yapardık yani en azından aklımızdan bi geçerdi kabul et

Ben kaçtım gidip yaralarımı sarıyım:2:
otur oturduğun yere trip atma ablamız lady bizim
ablaaaaaam

Bizim bi tanıdık vardı saçlarını gürleştirme çabasındaydı biri de dalgasına saçlarını gürleştirmek istiosan zift sür demiş o da sürdü saçlarını kazıtmak zorunda kalmıştı

ayy yazık ya benmde bir arkadasım vardı benım kıprıklerımı özenırdı hep uzundur bayada gitmiş bigün eve anne bnm kıprıklerm çok kısa ya napıyım ben demiş anneside dalgasına kes kızım uzar saç gibi demiş kız ertesi gün okula bi geldi kıprık yok kesmiş :

oha oda mallık olmuş günün malı belli oldu tamam;
saçı gürleşsin diye zerre mantık yürütmeden saçına zift süren kız

alınmayın gücenmeyin baba bu nedir ya

Ay yazık ya koptum

koskoca kadındı öğretmendi bide he

muahhaushjksadksjah yuhhhhhhhhhhh
ya o bu değilde kızlar
boy:1.62
kilo:57 (!?!?!?!?)
hedef:53 54

napcam ben ya :26::18:

normalde ne kadar yersem yiyim kilo almazdım millet yuh falan derdi cips çikolata falan aklınıza gelebilecek hertürlü abur cuburu yerdim ama kilo almazdım.
sonra bi ara 2 gün sigarayı bıraktım sonra dayanamadım geri başladım geçtiğimiz aylarda falan ama o günden beri başladım kilo almaya. normalde ben 1 öğünle durabilen bi insanım yemem pek bişey yediğimdede hep abur cubur. baktım kilo alıyorum dedim daha düzgün az şeyler yiyim demez olaydım insan psikolojisi ne lanet ifrit yılan bişeydir ya. yememeliyim dedikçe normalde ölsem yiyemiyeceğim kadar şeyler yemeye başladım ben napcam ya göbek aldı başını gidiyo. bugün bizim buradaki bi avm ye gittim bişeyler bakayım diye. ne giysem üstten dar! cinnet geçirdim kabinde bi anda agresifleştim sinir bastı bide kadının biri orada paça ayarlaması yaparken kabinde demezmi dışarda yapsanızda bizde girsek falan kafamı kaldırdım kitlendim yüzüne dişlerimi falan sıkıyorum ama cins cins baktı gitti oda ayrı bi alem he. kabinde kıyafetlerim falan var diyo giriyim hastamıdır nedir... neyse işte napcam ben ya sinirlerim çok bozuluyo 3 paket cips bana bakıyo şuan kafayı yicem. gittim form falan aldım tok tutar eder diye 4 5 paket bişeyler aldım bi oturuşta yedim ya noluyo bana anlamadım ki ben of

Aboo cicim acıdım kadına
Denediği kıyafet üzerine olmayan birine söylenecek laf mı o patlamaya hazır bomba varmış karşısında
Yavrum şaka bi yana önce o cipslere uzuuuun bi süre ara vermen lazım alma alanları da uyar
Abur cuburları kesmeye bak en kısa zamanda sonra da yavaş yavaş yemekleri azalt insanın midesi küçülüo zaten bi süre sonra
Kaç bedensin?

bende bu kilo konusunda çıldırıcak boyuta geldim .s..s.s gecen birmağazada acayıp bi pantolon beğendim yuksek bel hafif böyle çok güzeldi ya kaptığım gibi kaine grdim bedene filan bakmadan neyse çıktım aynaya bakıyorum kuzenlerm falan var 5 6 kişiyiz mağazadakı kadın demesin mi kızım alınma ama biraz fazlalığın var der dememz kabine girmemle çıkmam bir oldu gözlerimden ates çıktığını falan hissettm o an diyete başlıyorm falan dedm o gun ama devamı gelmedi al şimdi de bi tane lahmacun yedm nolacak offff

Ben aşırı yiyorum bu ara bugün ve dün neler yediğimi saysam şoka girersiniz :26::26::26::26:
Ben de kilo alacağım bu gidişle

denediği kıyafet değil şekerim; denediği kıyafetLER!!!! sen hesap et -.-
toplasan hala az yiyorum aslında. kahvaltı alışkanlığım yoktur gecede yemem akşam ne yersem o yani.
36dan 38e en son bugün 40 olduğumu öğrendim ya! ya kiloyu falan takan biri değildim ben aslında da bazı travmalar girdi araya sonuç bu nefret ediyorum artık.
spor falan yapmaya kalksam bikere hayatta dışarı çıkıp deli dana gibi koşturamam ben. evin içinde falan hareket lazım.
yediklerimede dikkat edeyim etmesinede ne yicem hiç bilmiyorum midem küçülmüştü benim 2. öğün yiyemiyodum ben ya. ama sağolsun intikamını feci alıyo şuan
ve 1. paketi açtım afiyetle yedim elim 2. pakette durduramıyorum kendimi ya. normalde ben sıkıntıdan yemez içmezdim şimdide bulimia oldum heralde ama yok onda yedikten sonra kusuluyodu. anaaa bendemi öyle yapsam
bizim tanıdık vardı kız resmen öküz kadardı sonra bulimia oldu yediklerini paso kusuyodu innncecik olmuştu kız ya bendende zayıftı normal kilom benim 53 54 falandı kız dahada zayıflamıştı. deniyim ben bunu bi :26:

Nen deli sakın öyle bişey deneme bu sefer Seda Sayan'a çıkan o kız gibi olursun he
Çok sağlıksız bişey o aboww
Sen aburcuburu azalt yeter o sana

Nen deli sakın öyle bişey deneme bu sefer Seda Sayan'a çıkan o kız gibi olursun he
Çok sağlıksız bişey o aboww
Sen aburcuburu azalt yeter o sana

bi dakka seda abla nerden girdi konuya
neymiş ki nolmuş ki :26:
ya irademle kontrol ederim dediğim hiçbişeyi kontrol edemiyorum ben
sigara konusunda istesem bırakırım ki diyip duruyodum denedim olmadı
kilo alırsam süper diyet yaparım ki diyodum tırt çıktı...
şimdi bulimia için dicem öyleeee oda alışkanlık olur kesin bende he nefret ediyorum psikolojimden
nolmuş ki kıza bu arada cidden ya :26:

Seda Sayana çıkan bi kız vardı 30 kiloydu blumia olmuş kilo aldırdı seda buna ama kız obez olduğunu sanıp yine 20 kiloya falan düşürmüş kendini hala şişmanın diodu :26:
Öyle bişeydi işte bu kadar hatırlayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…