Dostlarımla Sohbet Topiği

anladım mezunsun.
inşallah bu sene istediğin yer olur.
mezun gruplarının dershanesi geç açılıyo ama seninki erken başlamış.

'Yaz kursu' adı altında kımyaya biyolojıye filan yenı koyulan konular anlatılıyor güzelde oluyor aslında bizde evde boş boş oturmuyoruz inşaallah kazanırız hepimiz bu yıl :)

anladım mezunsun.
inşallah bu sene istediğin yer olur.
mezun gruplarının dershanesi geç açılıyo ama seninki erken başlamış.

'Yaz kursu' adı altında kımyaya biyolojıye filan yenı koyulan konular anlatılıyor güzelde oluyor aslında bizde evde boş boş oturmuyoruz inşaallah kazanırız hepimiz bu yıl :)

Kuzum affet profil resmını unuttum bi an :):):) Allah ayırmasın çok mutlu olun daimi mutluluğunuz birbirniz olun banada dua ette bende adam akıllı birini bulayım 2 yıldrı tek tabancayım

olsun kız sende durur durur turnayı gözünden vurursun aceleye gerek yok iyi bi insan çıksın karşına

Döndümmm
Kızlar bana okulun kendi yurdu çıkmış ya
Ben özel yurda kaydımı yaptırdım şimdi sildirmek istesem sorun çıkarırlar mı

Zaten tek beklediğim o bi oldu bi kaç aday aama hepsi ham meyve gibi hiç olgun değiller
Bugn nasıl benzetmeler yazıpıyorsam böyle allahım bi garıbım
hahaha bugün formundasın diyelim ozmn
Döndümmm
vala canım en güzeli yurdu arayıp sormak ama çok zor olur diye tahmin ediyorum sonuçta özel yurt yani para önemli onlar için:26:

Ya bişeyler imzaladık ama okulun yurdu çok iyi herkese de çıkmıo gerçi daha oraya kayıt olup olamacağım belli değil aidatları çok yüksek ama
Kayıt olursam yurt sorun çıkarmamalı bi de onunl uğraşmayalım :26:
Yarın arayacağım

Döndümmm

Dondurdum Bu Sene De..
İmza Falan Attın mı?
Sen Sonuçları Beklemeden Neden Kayıt Yaptırdın Onu Anlamadım Ama Neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…