Dostlarımla Sohbet Topiği

biz burda kardiş kardiş sohbetimizi yapıyoruz
kimse kimseye kaba saba davranmıyor da
vala hoşuma gidiyor benim böyle sohbetler
dışarıda en yakın arkadaşından bile bazen kötü söz duyduğun oluyor
ama ben burda birbirimize hiç öyle konuştuğumuza şahit olmadım

PamukSekeyim artık hiç uğramıodu zaten bianda öyle bi şey söylemesi şaşırttı beni
Gelmiş ve muhabbetimize katılmış ona rağmen samimi bulmamış olsa anlardım ama hiç tanımadan bilmeden ...
Bence de kimse gitmesin

kesinlikle katılıyorum ve çok seviyorum topiğimizi
sanki gerçek hayattada tanışıyormuşcasına iyi anlaşıyoruz.
yeri geliyor destek oluyoruz,akıl danışıyoruz.
hepinizde çok iyi insanlarsınız.
pamuğun kendi düşüncesi de o yönde demekki.
nasılsa biz biliyoruz birbirimizi.

Ben topiği çok seviyorum hepimiz öyle bi toplaştık ki yaklaşık olarak hepimizin hayatı yaşayışları aynı
Hepimiz öğrenci ya da öğrenci adayıyız yaşlarımız hemen hemen aynı konuşacak konularımız çok fazla
Ben diğer sohbet topiklerinde çok tartışma gördüm anlaşamayan çok kişi gördüm hatırlarsınız bi ara bizim topikte tartışmışlardı kendi topiklerindeki bazı üyeleri
Ama bizde hiç böyle bişey olmuo şanslıyız bu konuda

bir gün bir yerde buluşuruz belkiiii bir gece ansızın geelebilirim

birbirimize saygılıyız en önemlisi bu.
ve bunu anladıysak yaşımız ha 20 olmuş ha 40 fark etmiyor
saygı olduğu müddetçe her yaştan insanla rahatlıkla sohbet edebilrsin
bu topikte bu var

Daha gelmediler mi
Bence de rapor almaya bak sen yoksa için hiç rahat etmeyecek haklı olarak

ah canım, napmaya çalışıyor bi anlasam zaten. Baktı her şeye rağmen kadını iplemiyorum sanırım taktik değiştirdi iyi numarası çekiyor hayırlısı rengi çıkar ortaya elbet... sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat

Bende şuan için bi değişim yok aynıyım okul bi başlasın bakalım neler olacak hayatımda

kız lady maşşallah tırnak resimlerini gördüm
siz yardımcı mı alıyorsunuz eve temizlik için :44:..bu tırnaklar iş yapan tırnak değil

kız lady maşşallah tırnak resimlerini gördüm
siz yardımcı mı alıyorsunuz eve temizlik için :44:..bu tırnaklar iş yapan tırnak değil

Evin en küçüğü olunca hamarat bi ablam da olunca bana pek iş yapmak düşmüo açıkçası
Teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…