Dostlarımla Sohbet Topiği

Evet canım ya Silvart uğramıo artık mesela buraya
Bikaç kişi daha var ...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...
İyi akşamlar hoşgeldin
iyiyim bu topik bari ıssızlaşmamıştır demiştim bi süre sonra herkes derdi için girecek sanki KK ya...

Bikaç gündür boş burası :97:

Aslında bizim sohbet topiğimiz çok canlıdır
son bi kaç gündür bu halde ıssız sakin

tatile gidenler var sanırım yada işi yoğun olup girmyenler benim bayadır aboneliğimde bu konu ama girmemişim hiç şimdi farkettim..buarada ben miray memnun oldum kızlar...

Bizde memnun olduk Miraycım bekleriz seni artık buraya sohbete
Ceyda'nın modemi yine mi bozuldu acaba :26:

hoşbulduk umarım tekrar dolar şöyle güzel dostlukların paylaşımların sürdüğü bir ortam olur..

Topikte genel olarak öğrenciler olduğu için ders çalışmaya başladılar giremiolar pek
Ben de gidiyorum ekimde umarım aranıza çabuk dönebilirim orada düzenimi çabuk kurarım ...

Umarım Laydım sende olmazsan pek tadı olmaz ya:97:
Ceyda gelirdi sanırım bozuldu modemi

dmek öğrencisiniz bende üni mezunuyum..bilirim öğrenciliği..

Faturalı hat almalıyııım
Vınn var ama hattım faturalı olmadığı içn kullanamıyorum lazım olacak oralarda

Ay kızlar dua edin bankadan kredi çekebilelim eğer çekersek tek kişilik odada kalacağım ya da 2 kişilik odayı kapattıracağım
Astımım var ya korkuo bizimkiler parfümden bile rahatsız oluyorum geceleri tıkanıyorum cam pencere açıyorum yanında kalacağım kişi istemezse :26:
O yüzden tek kişilik oda istiyorum eve çıkana kadar ama çok çok pahalı aylık ücretleri :97:

şaka felan 26 yaşındayım biraz geyik yapalım dedim 55 yaşında adamın işi ne KK da...neyse kızlar ben evliyim hepiniz öğrencimisinz??

Canım inş sorunsuz halledersin dua edicem senin için
Astımı bende çok çektim zamanında nasıl bi dert olduğunu çok iyi bilirim
Küçükken az hastenede yatmadım ozaman atlattım ama hala etkileri var
Kışın kar yığını olmuş bi tepeden kayıyodum arkdaşlarımla
Daha ilk kaymada ya nefesim tıkandı ölüyodum resmen
Astım çok zor

şaka felan 26 yaşındayım biraz geyik yapalım dedim 55 yaşında adamın işi ne KK da...neyse kızlar ben evliyim hepiniz öğrencimisinz??

Bi an şok oldum ne yalan söylim 55i görünce
Öğrenci ve adaylar var
Bende açık öğretim okuyorum

Çocuğunuz varmı? kaç yıllık evlisiniz?

Aynen canım çok çok zor bazen uykumdan uyanıyorum astım kriziyle
Şöyle düşündük kredi çekip bi kısmını peşin yatırırsak indirim de yaparlar tek kişilik odalar için
Geri kalan kısmını da taksitlendiririz
Önceleri pek ümitli değildim biliosun iki kişilikte kalırım diodum ama düşününce zor olacak benim için anladım :97:
Kimseyi rahatsız da etmem böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…