Dostlarımla Sohbet Topiği

tşk edrm bende iyiyim
evt cnm alerjiden dolayı dedim
hıhı ilk defa uğruyorum .
adm dilruba . 16 yaşındayım .
öylee işte

tşk edrm bende iyiyim
evt cnm alerjiden dolayı dedim
hıhı ilk defa uğruyorum .
adm dilruba . 16 yaşındayım .
öylee işte
Hoşgeldin o zaman aramıza
Öğrencisindir heralde?

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var cok önemli!
Herkes bana msnlerini pm ile atsın!

ben geldim ama geç kaldım sanırım girdim sen yoksun :26:
Merak ettim çok ya yarın uğra mutlaka

günaydın kızlar
erken yatan erken kalkar felsefesiyle uyandım gitti :82:

Bende artık erkenci olmaya karar verdim aslında daha erken kalktım da işte

erken kalkan yol alır demiş atalarımız
bende alışmaya çalışıyorum kpss hazırlıklarına başlıcam ders çalışmak için erken uyanmam gerek

Büşracım verirler bende reçetesiz alıyorum çünkü fiyatıda yalnış hatırlamıyosam 6tl filandı :)

çok saol canım ya bugn gidip hemen alıcam hatta stok yapıcam adetlerm o kadar sancılı geçıyorkı.. bu ay fazla ağrımadı diye sevınırken gece 4 te bi ağrıyla uyandım sabah 7 ye kadar bu sefer babamı kaldırıp acile götur demeyede yüzüm yoktu hem adam hersefernde git doktoro diyor ben ihmal ediyorum .s.s.
bu araada bişey daha sorucam canım ya şimdi mesela adetken ağrı kesici falan içince adetım bitiyo hemen bu ilaçtada aynı durum söz konusumu ben adetim biticek diye ağrı kesici kullanmıyorumda ..

Yok canım ..
Şöyle anlatim benimde aşırı sancılı olurdu acile gidip ağrı kesici iğne vururdum kendime gelirdim
Çünkü içtiğim ağrı kesiciler etki etmezdi

Neyse sonra annem sormuş eczacıya etkili bi ilaç adet sancıları için diye oda Zero yu vermiş
3aydır falan sancı mancı unuttum resmen
Benim normalde 6gün falan sürüyo ilacı içincede aynı canım gün olarak

Bünyeye göre farklı etki yaparmı bilmiyorum

bende geldim :)
benim de almam lazım o zero adlı ilaçtan benimde ağrılı geçiyor hastalığım.

çok saol canım ya aynen bende heray acilde buluyordum kendimi bugn gidip alıyorum çok çok çok saol cecenım :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…