Dostlarımla Sohbet Topiği

ya bende nasıl bir hafıza var ya :/:/
buraya yazıyorum dur su topiğe bakıyım diyorum unutuveriyorum .. balık yeme vaktım gelmiş
nasıl gitsin cecencim hersey iyi güzel hoş tabı tam anlamıyla başlamadıkya daha sıkıcı değil
bu arada hanı yenı bi fizikçi gelmiş diye bahsediyordum ya adamla tanıştım ama adam konuşunca butun hayranlığım gitti adam peltek ve de çok gevşek

Kızlar ben bi süre aranızda olamayacağım
Sinir katsayım daha fazla artmadan takılmayı kesmeliyim buralarda
Sakin tavrımı koruyamayacağımdan korkuyorum
Sizler gibi arkadaş sahibi olduğum için çok mutlu oldum inanın çok eğlendim sizlerle çok şey paylaştım mutlu oldum
Zaten birkaçınızda msnim var eğer başka isteyen olursa olanlara sorar alırsınız koparmayız iletişimi
Ankaraya gitmeden önce mutlaka gelir vedalaşırım sizle
Sebep göstermeden gitmek de istemiyorum sizlere içim rahat etmez yoksa
Sebep bi sürü gerçekten çok birikti özellikle şu bikaç gündür gördüklerim okuduklarım yorumlar sinirlerimi feci halde bozdu
Şuan üyeliğimi iptal ettirmemek için resmen kendimle boğuşuyorum ama sizler için ettirmek istemiyorum
Yoklamayı alın ben yokken boş bırakmayın buraları :)
Seviyorum topik sakinlerini

Ya Laydimmmmmmmmmm:26:
Neden ya
Sensiz buranın tadı olmaz
Tamam bazen bende sinirlerime hakim olamıyorum kendimden geçtiğim konular oluyo okuma bitsin gitsin bende çoğu zaman sırf sizin için giriyorum inanın. burda kurduğum dostluk arkadaşlık olmasa uğramam bile buraya
Ama şimdi senin olmıcanı bilmel kötü olcak ya
Üyeliğini bari iptal ettirme lütfen
Vala bende giderim öyle bişey yaparsan...

laydim noldu ki ya :/
sensiz buraların tadı çıkmaz ki ama. keşke umursamasaydın moralini bozanları biz bize yeteriz nasılsa.
umarım gelirsin yine en kısa zamanda

Laydimle konuştum dayanamaz o bizsiz gelir bir kaç güne
Kendini toparlayınca:)

cecenn doğum günün kutlu olsun
pasta nerde

lady niye gitti ya başkalarına bakmasın biz topiğimizde mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…