Dostlarımla Sohbet Topiği

şimdi ne ekersen onu biçersin vala canım
hayat daha uzun aşk meşk yaşamak için acele etme

aslında bende öyle düşünüyorum şuan yasadığın seyler ne kadar gerçek ne kadar sahici olabilirki ..
ve nebiliyim yaşadığım yer küçük sevgilim olsa çıkıp biyerlerde oturmak konuşmak istesek ooo laf laf ustune ben daha eve gitmeden eve gider laf...
yanı sadece aşk meş değil unıversiteden sonra emınım güzel günler benı beklıyorr :):)

aynen öyle canım umarım karşına hayırlı vefalı insanlar çıkar erkek arkadaş konusunda da böyle olsun

ay yaşlanıyorum giderek yahu
ben artık evlenmek istiyorum
:82::82::82:

aynen öyle canım umarım karşına hayırlı vefalı insanlar çıkar erkek arkadaş konusunda da böyle olsun

ay yaşlanıyorum giderek yahu
ben artık evlenmek istiyorum
:82::82::82:

yanı evet inşaallah iyi insanlar çıkar aslında bıktım yalnızlıktan da ama erkeklere güvenemıyorum birtürlü..
ay canım sana bi küçüktavsiyesisi..
evlenmeden önce 10 kere 100 kere 100000 kere düşün..
etrafımdakı evlılıklerı görünce soğuyorum korkuyorm erkeklerden nefret ediyorum ..
komşularımız saolsun herakşam muhakkak kavga dövüş..

orası öyle canım aslında benim inanışım bu kavgalar insanlar birbirlerini çok ii tanımadan evlenio sebebi bu
yani bi bıraksan evlenmeden önce aynı evde bi ay yaşasalar herşey gün yüzüne çıkar
bu benim düşüncem tabi

kesnlkle katılıyorum evlenıyorlar daha 2 aylık evlıler sen benden once onla mesjlaşmışsın diye karısını dövuyo adam ..
bu bıraz psikopatça ama böyle yanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…