Dostlarımla Sohbet Topiği

Kızlar ya saçımı kırmızı ya da bakır rengine mi çevirsem
Bakır dediysem hürrem rengi değil herkes çılgın gibi onu yaptırıo zaten
İstediğim tonları ekleyeyim tabi şuanki saçıma çok zor olacak ama çok da istiyorum

Garnierin bu rengi harikaymış

İstediğim kızıllığı fazla olan bi bakır

Son düzenleme:
ikinci cok guzel bence .

ladycim gördüğüm saç topiklerinde genelde rengarenk saçları terch ettiğini gördüm. tam bnm kafamdasın takibindeyim şuanki saçın ne renk

ladycim gördüğüm saç topiklerinde genelde rengarenk saçları terch ettiğini gördüm. tam bnm kafamdasın takibindeyim şuanki saçın ne renk

Saçım şuan lacivert canım
Bayadır tam bi lacivert elde etmeye çalışıyorum açıcı kullanmadan şuan cart bi lacivert değilse de lacivert hatta resmini eklemiştim
Şimdi de kızıl bakır istiyorum da bu saçı nasıl döndürürüm kızıla orası belli değil tabi :97:

bende hala arayıştayım renk konusunda açtığım topik ne zmnlık hatırlamıyorum saçının resmini nerye koymştn nası blcm şimdi onu ben

bende hala arayıştayım renk konusunda açtığım topik ne zmnlık hatırlamıyorum saçının resmini nerye koymştn nası blcm şimdi onu ben

Aboo bulamam şimdi onu bu sayfaya ekledim ama kimbilir kaçıncı sayfa
Tekrar ekleyeyim

Flaşlı ve flaşsız olarak ekledim

Son düzenleme:
mavi siyah dimi bende evde boyardım çk severdim siyahı. sonra mavi siyaha döndüm güneşte çk ttlı oluyodu özlemedim değil ama açık saçtanda simsiyah yapmak korkutuo beni. çok yıprandı aptal gibi kuaförde açtırdım yandı biraz kestirmiştim falan. o yuzden bana yakışıcak içime sinicek değişik bi renk arayışım uzunca süredir devam ediyoo:44: tenin beyaz mı buğday mı?

Saçımı ilk siyaha boyamıştım daha sonra mavi siyaha boyayınca bi fark olmamıştı yine simsiyah olmuştu
Uzun süre boyamadım siyahlar aktı diplerden de kendi saçım gelince lacivetle mavi boyayı karıştırdım diplerim açık sarı olduğu için tam lacivert tuttu
Aşağılara indikçe koyu bi lacivert oldu
Beyaz tenliysen çoğu renk yakışır sana benim de çok yıprandı şuan o yüzden açıcı kullanmadan maviye çevirmeye çalışıyorum
Tenim beyaz

ben buğdayımm bide beyaz ten veya buğday tene uyan saç renkleri fln diolar ya olmuo işte yüzle de aalakalı kesimle de.. boya olsa saç şekli göze batıyo saç kesimi hoş olsa boya tutturamıyosun deli oluyorum

Benim hep uzun katsızdır saçlarım
Bazen sadece öne yan kahkül kestiriyorum aslında kaşa kadar kalın kahkül kesimi istiyorum da yakışmamasından korkuyorum :97:

Benim hep uzun katsızdır saçlarım
Bazen sadece öne yan kahkül kestiriyorum aslında kaşa kadar kalın kahkül kesimi istiyorum da yakışmamasından korkuyorum :97:

önce saçlarını tarakla kahkul keser gbi al saçlarını sarkıt ben öle bakıorm yakışırmı die ama öyle de sezerciği andırdığımı düşünüyorum bikere yapmıştım o hatayıı yan perçem seviyorum bende. benim saçlarımda genelde düzdür normal de yıkayınca hafif dalgalı olurdu ama düzleştiriciden müzleştiriciden garibim yamuldu biraz kaç gündür netten saç renklerine bakıyorum kafayı takmış durumdayım fena halde

Öyle de denedim ama alnıma yapıştı gibi oldu gerçek kahkül gibi durmadı emin olamadım
Ben de bazen keşke boyamasaydım diyorum yıpranması bi dert sürekli boyamak ayrı dert
Bu kızıl bakır aklıma yatmaya başladı 1 kere açıcı veya silici kullanırsam saçım koyu kızıl gibi bişey olur onun üzerine de bakır kırmızı tutar diye düşünüyorum

Son düzenleme:
bende bakır rengini çk merak ediorm bende nasıl olur diye. denemeyede korkuyorum. kumral bakır falan duydum ona da baktım aslında bi an düşünmedim deil. kızılıda düşündüm ama açtığım topikte sakın boyatma diyenler duydum. keşke demek istemiorm

Bi dene canım ya belki sen beğeneceksin
Bal kumral da çok güzel bi renk onu da düşünebilirsin
Bakır rengi buara çok moda oldu malum hürrem bakırı
Herkeste olan şeyleri sevmiyorum ben

Bal kumral bu

üfff ne hürremmiş ben bu saçı yolda görsem kahve derim bal kumral fln kırk yıl düşünsem aklıma gelmez renkli farkedilir yüzümü canlı göstercek bişi lazımm keşke kuaförlerde peruklar olsa deneyip renklere baksakk

Saçımı ilk olarak siyaha boyamasaydım çok rahat maviye çevirebilirdim ben de onun keşkesini yaşıyorum :97:
Şimdi en az 3 kere açmam gerekecek saçlarımı mavi olabilmesi için
Farklı bi renk istiosan sen de mavi,yeşil gibi renkler düşünebilirsin
Ama o renkler mix ton olduğu için açıcı kullanmadan elde edemezsin
Bu da benim açıcısız mavi denememin hüsran sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…