ben burdayım canım
ama birazdan çıkcam sabah erkenden dersim var yahu
Kızlar nasılsınız çok özledim sizi
Benide alır mısınız aranıza ?
Alırız tabi ki hoşgeldin
Ama bu aralar burası biraz boş :97:
Çoğumuz ders telaşına düşmüş durumdayız
Tanıyalım seni
Teşekkürler :) bende çok girmiyorum ama kk dan dolayı bazen bağımlı oldum artık pc ye diyorum :))
Selamlar öncelikle :) Ben Ankara'dan bir adet Gizem :) Yaşım 18,burcum yengeç en sevmediğim özelliğim çok fazla herşeyi kafama takmam,aşırı duygusal olmam .. Hayatta en değer verdiğim şey ailem :) Bu aralar hep evdeyim hatta sıkıntılı dönemlerden geçiyorum bi iyi bi kötü hava durumu gibiyim bazen açık güneşli bazen kapalı yağmurluBu sene aöf açık öğretim adalete başladım şehir dışında okumak istemediğimden ötürü oldu bu çok tepki aldım açık öğretimle ilgili yaralandım bölümü çok istememe rağmen soğudm buz gibi oldum :) Imm 3 senedir erkek arkadaşım yok bazen kalbim sevilmek istiyor ama korkuorum erkeklere karşı hiç güvenim yok :) Böyle daha iyi :) heheheh. Evde olduğum için genelde nette takılıyorum face twitter vs.
Modayı takip ederim giyinmeyi çok severim nerde ne olur ne ne kadardır blirim herkeste olan şeyi almayı giymeyi takmayı sevmem ama bir şeyden bir tane üretilmiyor illa ki tek bende olacak diye birşey yok ama birşey alsam arkadaşlarım nerden buldun hiç görmedim falan der :) Gider en değişik en egzantrik şeyi görüp,bulup alırımFakat öyle bi kilo aldım ki bazen alışverişe çıkıp hiçbir şey almadan döndüğüm olur :$ çok üzücü bi durum ne yapayım
Çok eğlenceli ve renkli olduğumu söylerler :)öyleyim heralde ufak şeylerden mutlu olurum süpriz yapmayı çok severim :) en büyük hobim şiir yazmaktır duygularım coştuğu zaman hemen yazarım .:) Çok konuştum :$ Öyle işte
Ay ne güzel uzun uzun anlatmışsın kendini :)
Ben de Ankara'dayım eğitim için geldim buraya yaklaşık 2 haftadır burdayım aslen izmirliyim izmirde yaşıyorum
19 yaşındayım
Gerçekten buranın havası bi garipmiş biraz önce güneşliydi şimdi kapalı mesela
İzmir'in havasına ve kızına güven olmaz diye bi laf var ama hava konusunda ankara da izmiri aratmıyor yani
Facebook,twitter hesabım yok biara vardı artık yok
Ben de öyle herkesin sevdiği şeyleri sevemem pek
Modayı takip etmem kendi modamı yarattım gibi bişey ama etrafım çok karanlık olduğumu söyler renkli kıyafetim yoktur yakıştıramam kendime renkli renkli giyinmeyi
Bu yaşta içim geçmiş benim
Memnun oldum tanıştığıma
Ankara'da nerdesin?
Belki buraları tanımama yardım edebilirsin
Topiğimizin baş sayfasına daimiler listemize ekliyorum seni
Şimdi sen Ankara'da deniz yok kordon boyunun gözünü seveyim burda kumru iğrenç ,boyoz yokk falan baabından şeyler söylersin diye tahmin etmiştim ,İzmir'den buraya taşınan bi arkadaşımın buralara alışamadığı için her türlü ankaralıdan nefret edip bu tür cümleler kurup içimi baydığı için izmirlilere karşı bi gıcıklığım oluşmuştur ama istisnalarda var :) Çok iyi izmirli arkadaşlarım var sende öyle bir insana benziorsun :) Umarım burada güzel günler geçirirsin :)
Ankara'nın sıcağı çok yakar kuru sıcak olduğu için, kışı da süründürürHavalar hakkında net birşey söylemek mümkün değil bu yüzden :) Ben keçiören merkezde oturuyorum :) Hangi ünidesin ? Yurtta mı kalıyorsun :) Bende memnun oldum tanıştığıma :)
Denizi kordonu boyozu kumruyu özlememek mümkün değil tabi
Ama alışıyorum yavaş yavaş
İzmirli olmayanlar gevreğe simit çiğdeme çekirdek diyorlarmış bunlara alışabileceğimi sanmıyorum ama
Arkadaşlarımla konuşurken çamaşır suyuna klorak dediğimde 'o ne yaa' gibisinden tepkiler alınca klorağın aslında çamaşır suyu olduğunu öğrendim halbuki ben onları farklı bişey sanıyordum
Bu kış beni neler bekliyor hiç bilmiyorum merakla bekliyorum Ankara'nın kışını
Ben Kolejdeyim yurtta kalıyorum Hacettepe üniversitesinde okuyorum
Denizi kordonu boyozu kumruyu özlememek mümkün değil tabi
Ama alışıyorum yavaş yavaş
İzmirli olmayanlar gevreğe simit çiğdeme çekirdek diyorlarmış bunlara alışabileceğimi sanmıyorum ama
Arkadaşlarımla konuşurken çamaşır suyuna klorak dediğimde 'o ne yaa' gibisinden tepkiler alınca klorağın aslında çamaşır suyu olduğunu öğrendim halbuki ben onları farklı bişey sanıyordum
Bu kış beni neler bekliyor hiç bilmiyorum merakla bekliyorum Ankara'nın kışını
Ben Kolejdeyim yurtta kalıyorum Hacettepe üniversitesinde okuyorum
Bende İzmir ' e gelenlerdenim. Hala gevrek , çigdem ,klorak dediklerinde saf saf baktıgım oluyor:) Bir de sigortaya asfalya denildiğini ögrendim :)
Evet aynen öyleBende İzmir ' e gelenlerdenim. Hala gevrek , çigdem ,klorak dediklerinde saf saf baktıgım oluyor:) Bir de sigortaya asfalya denildiğini ögrendim :)
aynı benim o İzmir'dn gelen arkadaşımla yaşadığım diyalogları yaşamışsın sendeKolej çok güzeldir kızılaya yakındır :)) Seni çok soğuk bir kış bekliyor atkı,bere,bot senin ayrılmaz 3lün olacak unutma Ama İzmir gibi olamaz tabi alıştığın büyüdüğün yer gibisi yok yani :):):)
Bizde İzmir'e taşınmayı düşünüyoruz yada egede başka bir şehire :) Sanırım bende öyle bakarım ama çoğu şeyi öğrendim sayılır İZmir'e dair :))
Evet aynen öyle
Sen nerden geldin izmire?
Kalın kıyafetler almam lazım acilen
Kışın bile bi ceket bi tayt uzun kollu bluzlarla dolaşırdım
Taşınırsanız yavaş yavaş öğrenirsin zaten
Çekirdek dersen kabak çekirdeği verirler büyük ihtimalle o yüzden çiğdemi unutma
Kış gelmeden yolları öğrenmem lazım araya araya donarım sonra kışın
Kaç kere kayboldum şu 2 hafta içinde
Ahh canım :) Ankara'yı iyi bilen bir arkadaşa ihtiyacın var senin ama alışırsın ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?