Dostlarımla Sohbet Topiği

Tamamen senin kafanda olusturdugun seyler canim, aslinda cok normal kesinlikle sacma degil. Uzak mesafeden iliski yürütmeye calisanlarin bir cogu böyle sorunlarla karsilasiyor. Bazen kimisi fazla kiskanc oluyor, karsi tarafi cok üzüyor. Kimisi senin gibi karsi tarafa belli edemiyor, kendi kendini yiyip bitiriyor.
Ama bir de söyle düsün; o da aslinda senin düsündüklerini düsünüyor, hissettiklerini hissediyor. O da ayni sorulari soruyor kendine. Sen nasil ona belli etmiyorsan o da sana belli etmemeye calisiyor bu yüzden seni kiskanmiyormus gibi görünüyor. Bu da seninle ilgilenmedigini, cok rahat davrandigini hissettirebilir sana. Sonucta erkeklerin kiskanc ve kiskancligini fazlasiyla belli eden varliklar oldugu bilinc altimiza yerlesmis.

Face konusunda ise; herkesin bir tarzi vardir. Ben o özelligini biraz kendime benzettim. Ben de bana kalsa hic iliskim yokmus gibi davranacagim, iliski durumu disinda benim de faceim aynidir, iliski durumunu o cok istedi o yüzden yaptim. Yoksa ben de "sevgilisi olan kiz" olarak görünmek istemem. Bunun sebebi de "bostayim, hayatimda kimse" yok görüntüsünü yaratmak degil, daha baska bir sebebi var. Eminim sevgilinin de böyle yapmasinin bir sebebi vardir.

Sakin böyle gayet normal bir sebep yüzünden iliskini bitirmeye kalkma. Seni gercekten seviyorsa baskasina o gözle bakmaz, bakamaz. Gercekten sevip de bu iliskiyi böyle bir sebepten bitirirsen cok pisman olabilirsin. Ama bu tamamen rahat ol onu hic takip etme anlamina gelmiyor, erkek milleti bu belli olmaz. Onu da kendini de sIkmadan agzini yokla arada. Sakin ufak tefek belki de hic olmamis seyler yüzünden kendini üzme.

Ahaha ayni benim annem gibi.

Ya Avril'in su kirmizi rujlu resimdeki haline hayranim resmen. Ergen genc kiz görüntüsünden tamamen cikip gercek bir kadin olmus resmen. O sac rengi ilerde saclarimi sari yapmak istedigimde benim de düsündügüm bir renk. Yalniz o cok sIk yapilmis röfle, yani o tonu elde etsen bile tam olarak o görüntüde olmaz saclarin. Ben sadece ana rengi istiyorum dersen ayri tabi onu yapabilirsin ama bence sac rengini elde ettikten sonra kuaföre gidip o sekilde platin röfle yaptirirsan cok hos olur.

Heyooo!
Hosgeldin canim..
Annen sasirmistir sürprizine, cok da sevinmistir. Bol bol hasret giderirsiniz simdi.

Iste acik renk sacli olmanin kötü yani. Koyu renk sacli olsaydim saclarimi hic acmadan uzatarak kurtulurdum siyahtan...
Evet bir tartisma olmustu canim hatirladim simdi.

Slanim çok teşekkür ederim farklı bir bakış açısı insanı nasıl rahatlatıyo bi bilsen.
Yazdıkların çok iyi geldi bana vakit ayrıdığın için ayrıca teşekkür ederim.
Resmen bana tercüman olmuşsun yorumunla canım çok sağol çok değerliydi :)

Sevgi abla,Leydimm ve Tryamour canımsınız ya

Hepinizin yorumunu tek tek değerlendirip cevap yazıyodum ki bilgisayarım kendini resetledi nefret ediyorum bu pcden

Yazdıklarınız benim için çok değerliydi.Yorum diye geçmiyorum inanın.
Hepsini birden fazla kez okudum ve benim için önemini anladım, düşündüm üstünde.
Yani bana her açıdan bi bakış açısı oldu söyledikleriniz.
Bu çok güzel bişey ya resmen içim rahatladı ve napmam gerektiğini anladım.
Hepinize vakit ayrıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim,Çok sağolun

:))

Ben de röfle yaptırmayı düşünüyorum bazen. Olabilir.

cecenn rica ederim canım. Faydası olduysa ne mutlu.

canım benimmm sen zaten çok olgun çok mantıklı bi kızsın biz de her zaman destek oluruz sana
benim düşüncem daha hiçbi şey belli değilken sadece bi şüpheyle bitirmeyi düşünmemen
diyelim ki bitirdin bu sefer de kafanı 'acaba yanlış mı yaptım masumdu ve boşu boşuna mı bitti' diye kendini yiyip bitireceksin
huzur ararken şüpheden kurtulmak isterken kendini daha büyük bi şüphe içine sokacaksın vicdan azabı da cabası

cecennnn canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana ama sen yinede bana sor tecrübeliyimya o açıdan

ladyyyyy evindemisin canım gözünaydınnn

Ne demek Cecennim sana yardimim dokunduysa ne mutlu bana...

Tryamour röfle icin iyi bir kuaför bul derim, her kuaför güzel röfle yapamiyor.

Ya ben bunu ilk gördügümde cok güldüm ama simdi o aglamakli gözlere bakinca icim aciyor, bir sIkintisi var sanki. Cok cani acimis midir sizce? Nasil yapmislar bunu acaba?

Son düzenleme:

ouyyyy kıyamam beee
Canım canı acımamıştır ama sıkılmıştır yaparken mutlaka
Yavru kediler genelde böyle bakar bazı kedilerin surat yapısı hep ağlamaklı kıyamam
Ay şimdi kafamı bi kaldırdım benim manyak kedi gözlerini dikmiş bana bakıyor yusyuvarlak gözleri olur mu bi kedinin ya
Maske takıyorum evin içinde malum alerji
Ama yine de öksürüyorum gece astım ilacını sıkmak zorunda kaldım

laydim kavuşmuşsun izmirine
tryamour sanada hayırlı olsun diyemedim. amacına ulaştın sonunda. azimli olmanın en güzel örneklerindensin. hiiiç ayrılmazsınız inşallah

cecennim bende yorum yapmak istedim.
güvensizlik çok zor olmalı.
sonuçta uzaktasınız ve sen ne yaptığından ancak o haber verdikçe haberdar olabiliyorsun.
aşırı kıskançlık kötü bişey :26:
elbette kız arkadaşları olur, konuşması gerektiğinde konuşur.
güvenmiyorum diyerek, yoktan yere ayrılınmaz ki.
bi hatasını yakalarsan(ki inşallah olmaz) o zaman zaten yapman gerekeni yaparsın.
ama şimdi şüphe için ayrılmak olmaz.
hem bu zamana kadar anlamışsındır seni sevip sevmediğini.çok seven insan aldatamaz kolay kolay.

tryamour sanada hayırlı olsun diyemedim. amacına ulaştın sonunda. azimli olmanın en güzel örneklerindensin. hiiiç ayrılmazsınız inşallah

Sağol canım. :)) Evet istediğim her şeyi yaptım, yaşadım, beklediğimin ötesinde bir ilgi de gördüm.
Mucizeydi benim için.
Çekim yasası dedikleri mevzu çok etkili oluyor insanın hayallerini gerçekleştirmesinde.
Ama devamı ne olacak belirsiz. Umarım ayrılmayız hiç.

♥ Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..

Canım benim sağol yorumun için.Bir şeyler düzelmeye başladı sanırım.Yaptığımın hata olduğunu anladım.
Madem seviyorum daha çok güevenmeyi denicem kafama takmıcam fazla.
Zaman göstericek her şeyi =)

Mutlu yıllar

sen bu sevginle onunla mutlu olmayı sonuna kadar hakediyorsun bence.
umarım ayrılmazsınız.

rica ederim canım. inşallah zaman güzel şeyler getirir senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…