ankaradan geldiğim için sıcak geldi bana
ben de yarın çıkacağım özledim her yeri yaa
Kızlar ilişkimi az çok biliyosunuz normalde bu konularda ne yardım isterim ne akıl alırım!
Ama çıkmazda hissediyorum kendimi =(
Belki saçma gelicek size ama ben ona tam güvenemiyorum sanırım :S
Güven olmadan ilişki olmaz derseniz de haklısınız ama...
Yani benden uzakta üni okuyo ve orda birilerine bakıyomudur konuşuyomudur hiç tahammülüm yok bu konulara .
Belkide aşırı kıskancım bilmiyorum ama kız arkadaşı olmasına bile tahammülüm yok =(
Bu konuyu çözemessem işikimi bitirmeyi bile düşünüyorum şuan da :S
Belkide saçmalıyorum içimi dökmek istedim yinede
Güvensizlik uyandırcak bişeyde yapmadı.
Sadece ilişkimizden kimsenin haberi de yok.Yani gayet serbest takılıyo olabilir orda.
Facei var baksanız paylaşımlarına sevgilisi yok sanırsınız =(
Öyle işte.
Leydimmm yorum bekliyorum
Annem pekmezi de zorla içiriyor arada bi. Koca kız oldum hala elinde kan yapıcı yiyeceklerle dolaşıyor benim için. :s
Diş fırçasıyla fırçalıyorum dudaklarımı. Çok güzel oluyor.
Aynen dediğin gibi. İçimde kalmaması için yapmam şart.
Daha önce eklemiştim Petek Dinçöz'ün kullandığı tonları çok beğeniyorum.
Bunu çok sevdim ama makyajı pembeli bir tonda yapmış. Beyaz tende hoş olmayabilir.
Avrilin saçları inanılmaz güzel ve sağlıklı görünüyor. Onun sarılarını çok beğeniyorum.
Ama o da çok pembe bir kız.
Bunları da çok beğendim. Şimdilik bu kadar.
Açma işleminden sonra yavaş yavaş kararım netleşir.
Canlarıııım ben geldim
İzmirdeyim
cecennim ben seni çok iyi anlıyorum benim durumumu da biliyorsun
ve sana kıskanmaya çalışma rahat ol diyemiyorum hiç hiç kolay değil hatta imkansız
çok ciddi bi şekilde konuş ben böyle düşünüyorum senin birine bakmamanı imkansız olarak görüyorum bana dürüstçe söyle asla yapmam dersen inanmam çünkü falan de
bakalım ne diyecek
uzaktan uzağa o kadar zor ki
kesin o da senin için aynı şeyi düşünüyordur
ya senin gibi düşünüp asla ben yapamam acaba o yaparmı diye,ya da ben yapıyorum ona neden güveneyim ben yaparsam o da yapar diye
hangi açıdan düşündüğünü bilmek çok zor en yakının bile olsa anlayamıyor insan bazen
çok iyi anlıyorum seni
sana yüzde yüz aşık olabilir mutlaka da aşıktır senden hiçbi çıkarı yok sonuçta seninle olmasının tek amacı seni sevmesi
ama erkekler 'ben o kıza aşığım,başkaları öylesine' diye düşünüp bazı şeyler yapabiliyor
Kızın yüz yapısı da kötü çünkü saçları yüzünü daha garip göstermiş ondan da olabilir canım
Ahh keşke ben de boyamamayı düşünebilsem ya
ama boyayacağım zaten boyamak zorundayım saçlarım çok kötü oldu
en son 6.1 ile boyadım o da akınca iyice kötü oldu
açıcı şart bana da :/
Silvart biriyle kavga etti bidaha da uğramam dedi :/
Tamamen senin kafanda olusturdugun seyler canim, aslinda cok normal kesinlikle sacma degil. Uzak mesafeden iliski yürütmeye calisanlarin bir cogu böyle sorunlarla karsilasiyor. Bazen kimisi fazla kiskanc oluyor, karsi tarafi cok üzüyor. Kimisi senin gibi karsi tarafa belli edemiyor, kendi kendini yiyip bitiriyor.
Ama bir de söyle düsün; o da aslinda senin düsündüklerini düsünüyor, hissettiklerini hissediyor. O da ayni sorulari soruyor kendine. Sen nasil ona belli etmiyorsan o da sana belli etmemeye calisiyor bu yüzden seni kiskanmiyormus gibi görünüyor. Bu da seninle ilgilenmedigini, cok rahat davrandigini hissettirebilir sana. Sonucta erkeklerin kiskanc ve kiskancligini fazlasiyla belli eden varliklar oldugu bilinc altimiza yerlesmis.
Face konusunda ise; herkesin bir tarzi vardir. Ben o özelligini biraz kendime benzettim. Ben de bana kalsa hic iliskim yokmus gibi davranacagim, iliski durumu disinda benim de faceim aynidir, iliski durumunu o cok istedi o yüzden yaptim. Yoksa ben de "sevgilisi olan kiz" olarak görünmek istemem. Bunun sebebi de "bostayim, hayatimda kimse" yok görüntüsünü yaratmak degil, daha baska bir sebebi var. Eminim sevgilinin de böyle yapmasinin bir sebebi vardir.
Sakin böyle gayet normal bir sebep yüzünden iliskini bitirmeye kalkma. Seni gercekten seviyorsa baskasina o gözle bakmaz, bakamaz. Gercekten sevip de bu iliskiyi böyle bir sebepten bitirirsen cok pisman olabilirsin. Ama bu tamamen rahat ol onu hic takip etme anlamina gelmiyor, erkek milleti bu belli olmaz. Onu da kendini de sIkmadan agzini yokla arada. Sakin ufak tefek belki de hic olmamis seyler yüzünden kendini üzme.
Ahaha ayni benim annem gibi.
Ya Avril'in su kirmizi rujlu resimdeki haline hayranim resmen. Ergen genc kiz görüntüsünden tamamen cikip gercek bir kadin olmus resmen. O sac rengi ilerde saclarimi sari yapmak istedigimde benim de düsündügüm bir renk. Yalniz o cok sIk yapilmis röfle, yani o tonu elde etsen bile tam olarak o görüntüde olmaz saclarin. Ben sadece ana rengi istiyorum dersen ayri tabi onu yapabilirsin ama bence sac rengini elde ettikten sonra kuaföre gidip o sekilde platin röfle yaptirirsan cok hos olur.
Sevgi abla,Leydimm ve Tryamour canımsınız ya
Hepinizin yorumunu tek tek değerlendirip cevap yazıyodum ki bilgisayarım kendini resetledi nefret ediyorum bu pcden
Yazdıklarınız benim için çok değerliydi.Yorum diye geçmiyorum inanın.
Hepsini birden fazla kez okudum ve benim için önemini anladım, düşündüm üstünde.
Yani bana her açıdan bi bakış açısı oldu söyledikleriniz.
Bu çok güzel bişey ya resmen içim rahatladı ve napmam gerektiğini anladım.
Hepinize vakit ayrıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim,Çok sağolun
cecennnn canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana ama sen yinede bana sor tecrübeliyimya o açıdan
ladyyyyy evindemisin canım gözünaydınnn
Slanim çok teşekkür ederim farklı bir bakış açısı insanı nasıl rahatlatıyo bi bilsen.
Yazdıkların çok iyi geldi bana vakit ayrıdığın için ayrıca teşekkür ederim.
Resmen bana tercüman olmuşsun yorumunla canım çok sağol çok değerliydi :)
Ne demek Cecennim sana yardimim dokunduysa ne mutlu bana...
Tryamour röfle icin iyi bir kuaför bul derim, her kuaför güzel röfle yapamiyor.
Ya ben bunu ilk gördügümde cok güldüm ama simdi o aglamakli gözlere bakinca icim aciyor, bir sIkintisi var sanki. Cok cani acimis midir sizce? Nasil yapmislar bunu acaba?
tryamour sanada hayırlı olsun diyemedim. amacına ulaştın sonunda. azimli olmanın en güzel örneklerindensin. hiiiç ayrılmazsınız inşallah
laydim kavuşmuşsun izmirine
tryamour sanada hayırlı olsun diyemedim. amacına ulaştın sonunda. azimli olmanın en güzel örneklerindensin. hiiiç ayrılmazsınız inşallah
cecennim bende yorum yapmak istedim.
güvensizlik çok zor olmalı.
sonuçta uzaktasınız ve sen ne yaptığından ancak o haber verdikçe haberdar olabiliyorsun.
aşırı kıskançlık kötü bişey :26:
elbette kız arkadaşları olur, konuşması gerektiğinde konuşur.
güvenmiyorum diyerek, yoktan yere ayrılınmaz ki.
bi hatasını yakalarsan(ki inşallah olmaz) o zaman zaten yapman gerekeni yaparsın.
ama şimdi şüphe için ayrılmak olmaz.
hem bu zamana kadar anlamışsındır seni sevip sevmediğini.çok seven insan aldatamaz kolay kolay.
♥ Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..
Sağol canım. :)) Evet istediğim her şeyi yaptım, yaşadım, beklediğimin ötesinde bir ilgi de gördüm.
Mucizeydi benim için.
Çekim yasası dedikleri mevzu çok etkili oluyor insanın hayallerini gerçekleştirmesinde.
Ama devamı ne olacak belirsiz. Umarım ayrılmayız hiç.
Canım benim sağol yorumun için.Bir şeyler düzelmeye başladı sanırım.Yaptığımın hata olduğunu anladım.
Madem seviyorum daha çok güevenmeyi denicem kafama takmıcam fazla.
Zaman göstericek her şeyi =)
Mutlu yıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?