Leydim birak simdi ümidim yok falan demeyi, madem gecebilme sansin var calis o zaman canim benim. Hemen yitirme umudunu. Eminim calistin mi yaparsin sen, su an okudugun bölümü de kolay kazanmadin. Gerekirse uykusuz kal, dinlendigin bos vakitlerini ayir ama gec o dersi. Cünkü orada mutlu degilsin...
Ben de cok begeniyorum.
Öyle cok cok güzel bir kadin degil ama cok kadinsi, farkli bir cekiciligi var kadinin.
Bu arada boy konusuna Kazen son noktayi koymus.
Ah bir de bana sor...
Gerci su kisacik saclarima bir sey yapasim gelmiyor ama. Seninle görüstügümüzde yine iyidi, düzlestirmistim falan, ama dogal hali bir seye benzemiyor. Eski fotolarimla karsilastim yine bir ic gecirdim...
Dur seni accik kizdirayim.
Eki Görüntüle 323225 Eki Görüntüle 323226 Eki Görüntüle 323227 Eki Görüntüle 323228 Eki Görüntüle 323229 Eki Görüntüle 323230
Ya Tryamour sana bir sey soracagim hani bir kiz vardi kendini güzel bulmuyordu, yok gözüm düsük yok cenem uzun vs. diyordu. Hatta fotografini koymustu. Neydi o konunun adi ya. Hani böyle bir sey aklina takilir hayal meyal ama bir türlü ne oldugunu tam hatirlayamazsin öyle bir durumdayim. Onu hatirlamadan bir türlü rahat edemeyecegim, dilimin ucunda gibi bir sey... Sen de yazmistin o konuya o yüzden sana soruyorum.
Günaydın kızlaar
O konu çok uzamıştı Slania iyide olmuş kapatıldığı.
selam kızlar nasılsınız ladym haftaya bende ankaradayım
ankaraya kar yağmış diyor haberler
ah bi de ben görebilsem
Evet sedulum yağıyor ama fazla değil
Beytepede baya yağdı merkezde sulu kar vardı
Kızlar bi konu açtım sizin de desteklerinizi bekliyorum
Aklıma gelen şeyleri yazdım sizler sayesinde de çoğaltabiliriz
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...apilabilecek-ufak-yardimlar.html#post22564836
Duyarlılığın çok güzel canım
Sizce insanlık nereye gidiyor kızlar.Yada öyle bişey kaldımı.Kaldıysa nerde.AL işte
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/495913-keske-olseydiler-6.html
bana çok seksi geliyor bu kadın yaa
konuşma tarzı da buna etken sanırım dizide çok farklı bi havası var konuşurken
Platine kadar açıp laciverte boyamayı düşünüyorum ama açtıktan sonra bi süre platin kullanmaya karar verdim
Ne zaman açarım bilinmez ama
Ya Tryamour sana bir sey soracagim hani bir kiz vardi kendini güzel bulmuyordu, yok gözüm düsük yok cenem uzun vs. diyordu. Hatta fotografini koymustu. Neydi o konunun adi ya. Hani böyle bir sey aklina takilir hayal meyal ama bir türlü ne oldugunu tam hatirlayamazsin öyle bir durumdayim. Onu hatirlamadan bir türlü rahat edemeyecegim, dilimin ucunda gibi bir sey... Sen de yazmistin o konuya o yüzden sana soruyorum.[/B]
Sizce insanlık nereye gidiyor kızlar.Yada öyle bişey kaldımı.Kaldıysa nerde.AL işte
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/495913-keske-olseydiler-6.html
Bugün sınavda çıkan bi soru aklıma geldi uykudan uyandım araştırmak için
Şok oldum konuyu okuyunca ya
Bir derdim vara cevap yazmayı uzun zaman önce bıraktığım için buraya yazayım
Ben olsam ikisini de silerdim
Yok artık öyle cahil çocuk kandırılmaya müsait çocuk vs
bu tamamen bilinçli yapılmış bi şey ben de 15 yaşındaki halimi hatırlıyorum gayet farkındaydım herşeyin ben ve yaşıtlarım
ve aradan 5 yıl geçti gün geçtikçe çocuklar daha da bilinçleniyor
Ben kim olursa olsun bana değer vermeyene beni yıkıp geçene acımam belki büyük konuşuyorum ama bende her şey karşılıklı ...
Ben de bayılıyorum bu kadının ses tonuna. Sırf ses tonu için bile çıkardım erkek olsam, o derece.Kendisi de aman aman güzel değil ama bir çekicilik var. Oldukça hoş bence de.
Platinli halini çok merak ediyorum. Kesin çok farklı bir hava katar sana. Ben de bugün ikinci kez açacağım saçlarımı. Yine fotoğraf koyarım. Bakalım kaç ton daha açılacak.
Canım o konuyu fataldanger isimli bir üye açtı diye hatırlıyorum. Ve kaldırılmıştı sonra konu. Kilitlenme de değil silindi diye hatırlıyorum. Üyeyi aratıp baktım hep burun estetiği konularına yazmış zaten, ama açtığı konu yok ortalarda. :26:
Ben de şoktayım.(
Aklına takılan bir soruyu uykundan uyanıp araştıran biriysen her şeyi başarırsın sen eminim.
Of yaaa
Çok güzel bak benim istediğim tamm renk bu
Ne tam lacivert ne de mavi siyah aynen bunu istiyorum mat bi renk
Evet gördüm konu kapatılmış
Keşke kestirmeseydin ya
Ama bunu da denemiş oldun değişiklik
Hem çok da yakışmış sana
Bugün sınavda çıkan bi soru aklıma geldi uykudan uyandım araştırmak için
Şok oldum konuyu okuyunca ya
Bir derdim vara cevap yazmayı uzun zaman önce bıraktığım için buraya yazayım
Ben olsam ikisini de silerdim
Yok artık öyle cahil çocuk kandırılmaya müsait çocuk vs
bu tamamen bilinçli yapılmış bi şey ben de 15 yaşındaki halimi hatırlıyorum gayet farkındaydım herşeyin ben ve yaşıtlarım
ve aradan 5 yıl geçti gün geçtikçe çocuklar daha da bilinçleniyor
Ben kim olursa olsun bana değer vermeyene beni yıkıp geçene acımam belki büyük konuşuyorum ama bende her şey karşılıklı ...
Ben tekrar uykuya geri döneyim,sorunun cevabını buldum;soru yanlış
Gerçekten öyle ama
Arapça,ingilizce ... (bikaç dil daha yazmış hatırlamıyorum) hangi dil ailesi içindedir diye bi soruydu
Hami Sami yaptım
Ama Arapça Hami Sami,İngilizce Hint Avrupa dil ailesine mensup
Bu yüzden soru yanlış
Acaba soruyu mu yanlış hatırlıyorum ben bu hatayı yapmaz hoca yau :44:
Canım o konuyu fataldanger isimli bir üye açtı diye hatırlıyorum. Ve kaldırılmıştı sonra konu. Kilitlenme de değil silindi diye hatırlıyorum. Üyeyi aratıp baktım hep burun estetiği konularına yazmış zaten, ama açtığı konu yok ortalarda. :26:
Acayip güzel burası her yer kar
Kartopu oynadık yürüdük karda üşüdüm ama süperdi kaçtım geldim laboratuara
İşim bitti ama gitmek istemiyorum yurda
Sagol canim, en azindan yaniklardan kurtuldum dimi ama...Sinameki sagolsun hizlica uzatiyor saclarimi.
Mat istiyorsan sanirim karisima bir miktar 3 tonlarinda bir boya katmalisin. Bu mat yansimadir ve istedigin matligi verir sanirim. Ama sadece schwarzkopf'un boyalarinda bulabilirsin mat yansimayi, igora mesela. Verite'nin konusunu biliyorsun sabitlerde, ona bir danis istersen. Direk mavi siyahla ya da lacivertle elde edilebilecek bir renk degil bu, onlar cok parlak olur.
Aynen senin gibi düsünüyorum. 15 yasinda hem bilincli oluyorsun hem de az da olsa cocuk oluyorsun. Tam yetiskinlikle cocukluk arasinda bir dönem. Hem böyle bir seyin yanlis oldugunun bilincinde olmasi hem de cocukluktan tam cikamadigi icin bu tür büyük isler yapmaya cekinmesi gerekir.
Ama ben cabuk affeden bir tip oldugum icin affederdim sanirim. Böyle cok berbat bir özelligim var, yasanan kötü seyleri cabuk unutuyorum. Tabi böyle bir sey unutulur mu orasi ayri...
Arapcayi bilemem ama Ingilizce, Fransizca vs.nin Hint-Avrupa olduguna eminim.
Bu arada Iskandinav dillerini ben Türkce'ye biraz benzetiyorum. Hem yazildigi gibi okunmasi hem de aksani sebebiyle benzetiyorum. Ayrica bazi kelimelerimiz ortakmis. Finceydi sanirim bu, ayni dil ailesindeniz ne de olsa.. Bir bilgin var mi?
Bir de ben Slav aksanina bayiliyorum ya.Rusca ya da Bulgarca ögrenmeyi cok istiyorum.
Ingiliz aksani hic hosuma gitmez ve hic beceremem telafuzu, o yüzden Ingilizce ögrenme istegi pek yok bende. Hep Almanca, Rusca, Bulgarca ya da Iskandinav dillerinden birini ögrenmek istemisimdir...
Süperrrrrrrrr. Sonunda tuttu kar çok güzel görünüyo
ladymmm nasılsın ankara nasıl kar yağıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?