Dostlarımla Sohbet Topiği

Okuldayım çok sıkıldım ya
2 tane sınavım var bugün ders de erken bitti bekliyorum
Kızlar ya ben artık eskisi kadar takılmayacağım burada
Zaten konuşmak istediğim gerçekten değerli olan buradaki arkadaşlarımın msnleri var oradan konuşuruz
Msni olmayanlar bana özelden atarsa da ekleşiriz
Ziraaa sabrım taşmakta yani
Topiği sizlerden birine devredebilirim eğer istiyorsanız
Yönetim yapabiliyor bunu
Zaten arada gelirim temelli gitmiyorum
Yine görüşürüz yani buralarda da:)

Su hayatta en sevmedigim insan modelidir bilgisini insanlarla güzelce paylasmak yerine, insanlari yererek ve inciterek bilgilendirmeye calisan (!) insan modeli. Biz bu insan modelini halk arasinda kisaca bilmis, ukala vs. diye adlandirabiliyoruz.
Ben de siteye ilk takildigim zamanlar benzer insan modeliyle karsilasmistim hem de bir degil bir kac tanesiyle. Sirf güzellik normlarina uygun güzelligi begenmedim diye az kalsin sogutuyorlardi beni siteden. Anladigim kadariyla sen de böyle bir durumla karsi karsiyasin, ama canim sadece o ve onun gibi tipler yok bu sitede? Bak bizler variz ve bizler gibi paylasimi, yardimi seven insanlar var. :70: Sen cevabini gayet güzel vermissin, eminim icine oturmustur onun, acikcasi ben yorumuma karsilik böyle bir cevap alsam, yazdigim yoruma dönüp bakar ve karsi tarafi üzdügüm icin üzülürdüm. Eger son yazdigina da benzer bir cevap verirse zaten kim oldugunu göstermis olur. Öyle biri yüzünden can sIkmaya degmez canim benim...
Kopma siteden, arada sirada olur böyle takilma sen onlara... :34:

Son düzenleme:
Canimm cok tesekkür ederim öneriler icin. :71:

Ne zamandir dogru düzgün takilamadim sitede, isimiz oluyor disariya cikiyoruz eve gelince yemek ye, banyo yap ders calis bi bakiyorum bitmis günüm. Iste bu yüzden halsizim ve cok sIkIldim. Cok hizli yasiyoruz hayati, bu da haliyle stres ve psikolojik sorunlar yaratiyor. Bu mücadelemiz gercekten kendimiz icin mi? Halbuki benim istedigim hayat cok mütevazi, cok basit. Bu kadar cok calismama yorulmama gerek yok. Sirf beden yorgunlugu olsa neyse, ama insani asil yoran su sehirdeki karmasa. Pis hava yüzünden nefes alamama da cabasi.
Gecen sene Alsancak'a dersaneye gidiyordum, eve geldigimde sanki bütün gün sirtimda tas tasimis gibi yorgun ve halsiz oluyordum. Halbuki yaptigim tek yorucu sey otobüs duragina yürüyüp otobüs beklemek.
Artik daha rahat daha basit bir hayat istiyorum ama emekli olunca falan degil simdi istiyorum bunu. Off dert yandim ama bunaldim artik.

Benim en sevdigim sarki bana gecmisimi hatirlatan sarkidir. Gecmisteki kötü anilari hatirlayamama gibi berbat bir özelligim var. Güzel anilar aklimda kalir hep ve bu yüzden gecmisime cok bagliyim ben de.
Daha 10 yasindayken 6 yasimi, Dikili'de yasadigimiz günleri özlerdim. Keske 6 yasima dönsem o sirada da zamani durdursam. Annem, teyzem hep ayni yasta kalsa hic yaslanmasa, kuzenimle hep oyunlar oynasak yaramazliklar yapsak...
Simdi o 10 yasima geri dönebilsem...

Aynen canım bana kalsa ben de çok sakin bir hayat yaşamak isterim her şeyden uzakta huzurlu
Daha önce de söylemiştim huzur dinginlik olsun başka bi şey istemem ben :31:
Sanki biraz fazla mı olgunuz bu yaşta
Sanki 70ini aşmış sadece huzur arayan yaşlılar gibiyiz Slania'm:1:
Ama hep böyleydim ben değişemiyorum eğlenceli bi kişilik değilim :31:
Çook çok nadir ortamlarda ve durumlarda coştuğum olur ama nadirdir yani :1:

Su hayatta en sevmedigim insan modelidir bilgisini insanlarla güzelce paylasmak yerine, insanlari yererek ve inciterek bilgilendirmeye calisan (!) insan modeli. Biz bu insan modelini halk arasinda kisaca bilmis, ukala vs. diye adlandirabiliyoruz.
Ben de siteye ilk takildigim zamanlar benzer insan modeliyle karsilasmistim hem de bir degil bir kac tanesiyle. Sirf güzellik normlarina uygun güzelligi begenmedim diye az kalsin sogutuyorlardi beni siteden. Anladigim kadariyla sen de böyle bir durumla karsi karsiyasin, ama canim sadece o ve onun gibi tipler yok bu sitede? Bak bizler variz ve bizler gibi paylasimi, yardimi seven insanlar var. :70: Sen cevabini gayet güzel vermissin, eminim icine oturmustur onun, acikcasi ben yorumuma karsilik böyle bir cevap alsam, yazdigim yoruma dönüp bakar ve karsi tarafi üzdügüm icin üzülürdüm. Eger son yazdigina da benzer bir cevap verirse zaten kim oldugunu göstermis olur. Öyle biri yüzünden can sIkmaya degmez canim benim...
Kopma siteden, arada sirada olur böyle takilma sen onlara... :34:

Ben bazen mıknatıs gibi çekiyor muyum falan diye düşünüyorum:1:
Zaten sizler için geliyorum buraya :70:

ah ah onu ben de çok istedim de ortalamam yetmyo 2. dönem daha çok çalışıp en azından farabi yapmayı düşünüyorum :/

Git bir şekilde ya senin için süper olur sevgilin izmirdeyse
benim ortalamam yeter büyük ihtimalle ama hacettepeyi seviyorum bi yandan o kararsızlığım var :31:
bakalım artık yaza daha çok var

Kızlaaaaaaaaar kızlaaaaar
Sizleri ne kadar özledim bilemezsiniz.
Leydim canım benim ya. Gittiğin yerde mutlu musun, nasıl merak ediyordum seni. Biraz okudum ama karışık geldi umarım mutlusundur. Konuya baktım da boyla ilgili olan, benim yerime yapmışsın bir şeyler canım, çokçokçokçok teşekkür ederim. Bu arada siteden ayrılacakmışsın. Haddini bilmeyen insanlar o kadar fazla ki, siteyi onlara bırakma derim canım benim. Sen bu sitenin en tatlı üyelerindensin.

Cecennim, ceydam ve diğer tüm arkadaşlar, herkese merhaba tekrar :)
Siz nasılsınız, sizi de nasıl özledim bilemezsiniz. Ah bu dersler dersler dersler:(
Nasıl gidiyor hayat, memnun musunuz, iyimisiniz?

Selamm hoşgeldin :3:
Yok biyere gitmiyorum çok sık buralarda olmayacağım sadece :)
Bu arada konuştuğumuzda çok var daha izmire dönmeme demiştim amaa ayarladım haftaya gidiyorum :62:
Çok mutluyum o yüzdenn
[/QUOTE]

çok sevindim senin adına çok iyi anlıyorum seni bende ilk sene habire giderdim:)
mesela yarın gidiyorum ben ama benim kafa dinlemeye ihtiyacım var artık
şu ünv yi kazanması ayrı dert yaşaması ayrı dert vala:50:

bugün çok eğlenceli bi gün geçirdim kızlar ve bi kez daha aşık olduğumu anladım :69:

Kızlaaaaaaaaar kızlaaaaar
Sizleri ne kadar özledim bilemezsiniz.
Leydim canım benim ya. Gittiğin yerde mutlu musun, nasıl merak ediyordum seni. Biraz okudum ama karışık geldi umarım mutlusundur. Konuya baktım da boyla ilgili olan, benim yerime yapmışsın bir şeyler canım, çokçokçokçok teşekkür ederim. Bu arada siteden ayrılacakmışsın. Haddini bilmeyen insanlar o kadar fazla ki, siteyi onlara bırakma derim canım benim. Sen bu sitenin en tatlı üyelerindensin.

Cecennim, ceydam ve diğer tüm arkadaşlar, herkese merhaba tekrar :)
Siz nasılsınız, sizi de nasıl özledim bilemezsiniz. Ah bu dersler dersler dersler:(
Nasıl gidiyor hayat, memnun musunuz, iyimisiniz?

Joulemmmmmmm hoşgeldinnn ben de merak ettim seni neler yapıyorsun nasıl gidiyor çalışmalar?
Çok özledik biz de :70:
Aslında mutsuz değilim ama daha yeni de olduğum için alışamadım pek
Okul güzel memnunum :))
Saol canım beniim :)
Ygs'ye az kaldı dimi ?
Nasılsın hazır hissediyor musun kendini

Selamm hoşgeldin :3:
Yok biyere gitmiyorum çok sık buralarda olmayacağım sadece :)
Bu arada konuştuğumuzda çok var daha izmire dönmeme demiştim amaa ayarladım haftaya gidiyorum :62:
Çok mutluyum o yüzdenn

çok sevindim canım senin adına seni çok iyi anlayabiliyorum ilk sene bende hep gider dururdum:)
bende yarın gidiyorum kafa dinlemeye çok ihtiyacım var şu ünvyi kazanması dert yaşaması ayrı dert:50:[/QUOTE]

Ben de haftaya gidiyorum ne güzel yaa sen yarın gidiyorsun :70:
Aynen öyle şehir dışında hiç de kolay olmuyormuş gerçekten :31:

Sen zaten hep aşk dolu günler geçiriyorsun sedulum :103::103::103:
Çok şanslısın aşk konusunda :70:

bundan 2 yıl önceki halimi bilsen şanslı demezdin :9::9:
ama bazen durup düşünüyorum canım çok şey değişti 2 yılda hayatımda ve hepside olumlu yönde
işte bu yüzden geçmişe takılı kalıp sıkıntı çekmek yerine daima geleceği beklemeyi savunurum
çünkü gerçekten hayat sürprizlerle dolu

bundan 2 yıl önceki halimi bilsen şanslı demezdin :9::9:
ama bazen durup düşünüyorum canım çok şey değişti 2 yılda hayatımda ve hepside olumlu yönde
işte bu yüzden geçmişe takılı kalıp sıkıntı çekmek yerine daima geleceği beklemeyi savunurum
çünkü gerçekten hayat sürprizlerle dolu

Yine de şanslısın olumsuz şeyler geçmiş bitmiş şimdi çok mutlusun
Ben de öyle çook aşırı mutsuz olmadım hayatım boyunca ama neden böyleyim bilmiyorum :1:

senin olayın sanırım yapı meselesi :9:

Aynen :1:
Lise dönemlerinde bigün biri eklemişti beni msnden
Kimsin falan dedim sen xx servisinde en arka koltukta oturan mavi gözlü donuk bakışlı soğuk kızsın dimi dedi
Ne denir ki şimdi :27::27:
Olabilir dedim bence biraz gülmeyi denemelisin bunu söylemek için ekledim seni falan dedi :52::52:
Aklınca bu yoldan muhabbet kuracaktı amaç oydu da bunu söylemesi komil gelmişti :9::9:

Aynen :1:
Lise dönemlerinde bigün biri eklemişti beni msnden
Kimsin falan dedim sen xx servisinde en arka koltukta oturan mavi gözlü donuk bakışlı soğuk kızsın dimi dedi
Ne denir ki şimdi :27::27:
Olabilir dedim bence biraz gülmeyi denemelisin bunu söylemek için ekledim seni falan dedi :52::52:
Aklınca bu yoldan muhabbet kuracaktı amaç oydu da bunu söylemesi komil gelmişti :9::9:

:9::9::9:
donuk bakışlı ve soğuk kız ilahi :9:
çocukta laflar diz boyuymuş:9:

kızlar izmirin neresindensiniz
bide sedulu resmin buram buram aşk kokuyor ne güzel sevdiğini heran görebilmek güzel bir duygudur:5:

bide sedulu resmin buram buram aşk kokuyor ne güzel sevdiğini heran görebilmek güzel bir duygudur:5:

selam canım
ben bornovadayım
bu arada teşekkür ederim her gün biraz daha aşık oluyorum ona :69:

:9::9::9:
donuk bakışlı ve soğuk kız ilahi :9:
çocukta laflar diz boyuymuş:9:

Evet :1::1::1:

Bucada oturuyorum sen?
Seduluyu bir ifade ile ifade etsek bununla ederiz zaten = :103::103: :1:

aynen süper olur gidebilrsem :):)

Daha önceki mesajlarında kocam diyince evlisin sandım ben :1:

Back
X