Anneler öyle cocuklarinin en cok cocukluktaki dogal, masum hallerini seviyorlar...
Canim asagiya yazdigim gibi nötrsün sen de. Yanaklarin cabuk kizarir mi?
Cocuk gibiler. Halbuki gecen seneki dersanem öyle miydi... Sözde zengin dersanesi ama bir tane simarik tip yoktu.
O zaman siz nötrsünüz kizlar yani bir cok renk size gidebilir cok sanslisiniz.
Benim damar rengim ayni flormar 424 ojenin renginde.Biliyorum cok komik ama sevgilimle konu acildiginda bunu demisti bana, tirnagimda da o oje vardi. O yüzden acik sarilar alliksiz gitmez bana, kizillarsa mükemmel durur.
Sari eger seni cok soluk yaparsa hemen koyulastirma sac rengini. Ilk boyadiginda gözün alismaz, zamanla alisir. Allik, ruj ve rimel kullanarak yüzündeki soluklugu alabilirsin. Makyajdan hoslaniyorsun diye biliyorum, sari sürekli makyaj yapanlarin rengidir zaten.
Acma isleminde biraz zorlanabilirsin, saclarin koyu oldugu icin turuncu yansimalardan kurtulman cok zor. Sen bi ara saclarini siyahtan döndürmüstün yine o kuaföre bir danis derim.
Evet sıcakta ve soğukta özellikle hemen kızarıyor

Keşke önceki dersanene gitseydin ben çok pişman olmuştum gitmediğime
Benim dersanem de çok güzeldi ya okuldan 2 arkadaşım da vardı ilkokuldan arkadaşlarım da vardı hepsi de erkekti çok kafa dengi çocuklar

Ordan tanıştığım arkadaşlarım da vardı çok eğlenirdik tenefüslerde bi arkadaş gitar çalardı koridorda önüne de gitar kılıfını koyardı biz de şarkı söylerdik hocalar para atardı

Aşağıda bim vardı inerdik derslerde ekmek kadayıfı yerdik

Arkamda manyak arkadaşlarım oturuyordu sıranın altından durmadan bişey uzatırlardı çubuk kraker cips çatala batırılmış ekmek kadayıfı

Off of çok güzeldi yaaa
Sen yine kızıl yap bence Slania'm

Ben de Canakkale'ye gittigimde cok görmüstüm ya.Kimisi mor kimisi fusya, kimisi yarisini yesil yapmis. Dogal kizillara da cok rastladim.
Ben aslinda her rengi denemek istiyorum uclarinda. Özellikle fusyaya bayiliyorum. Sicak renk ile sogugun karisimi acaip güzel bir renk. Bir de ben turuncu-yesil ikilisine bayilirim, Irlanda'nin rengi. Her rengi deneyecegim icin bir tarafina turuncu bir tarafina yesil yapabilirim. Off uzasin artik sunlar da dogal rengime kavusayim, yapayim istedigimi.![]()
Yarıyılda maddi durumumu toparlayayım ben de jeans colorla boyayacağım saçlarımı açıpp