Dostlarımla Sohbet Topiği

Haklisin canim o ihtimaller de olabilir ama bir konuda daha yorumunu gördüm gayet güzel yazmis.
Aynen öyle düsünüyorum, bu sitede ne üyeler var kadin oldugu halde forumu mahveden ortaligi dagitan. Sirf kimligi erkek diye bizlerden cok farki olmayan düzgün üsluplu birinin atilmasini istemem.
Zaten ters bir durum olursa yöneticiler müdahale eder.

Canim niye bir an önce yarin olmasini istiyorsun, sIkIldin mi? Eve kapandigim zamanlar ben de sIkIliyorum, bir an önce pazartesi olsun istiyorum.

Hem sıkıldım hem de zaman bi an önce geçsin istiyorum :31:
Hemen perşembe gelsin de döneyim
Annemin tepkisini merak ediyorum :52::52:

Hem sıkıldım hem de zaman bi an önce geçsin istiyorum :31:
Hemen perşembe gelsin de döneyim
Annemin tepkisini merak ediyorum :52::52:

Ayy bilmiyor dimi? :52:
Cok mutlu olacak annen. Ben de bir zamanlar babamda kalirken anneme sürpriz yapmistim. Eve geldigimde kardesim vardi, bir yarim saat sonra annem geldi. Bir yer bulup saklandim, aniden ciktim cok sasirmisti ve cok sevinmisti. Ay ne cocukmusum ya. :9:
Canim bos vaktin olur dimi buraya geldiginde?
Of saat gec olmus, bütün gün burdaydim. Salak gibi olcam yine, nette cok vakit gecirdigimde aptallasiyorum. :37: Biraz takilayim gelirim yine... :54:

Ayy bilmiyor dimi? :52:
Cok mutlu olacak annen. Ben de bir zamanlar babamda kalirken anneme sürpriz yapmistim. Eve geldigimde kardesim vardi, bir yarim saat sonra annem geldi. Bir yer bulup saklandim, aniden ciktim cok sasirmisti ve cok sevinmisti. Ay ne cocukmusum ya. :9:
Canim bos vaktin olur dimi buraya geldiginde?
Of saat gec olmus, bütün gün burdaydim. Salak gibi olcam yine, nette cok vakit gecirdigimde aptallasiyorum. :37: Biraz takilayim gelirim yine... :54:

Ayy çok heyecanlandım şimdi yaa :52::52:
Annenle baban ayrı mıydı canım?
Ya da hala mı ayrı
Ben de umutsuz ev kadınlarını izliyorum bitince yatacağım :1:
Olur tabi Slania'm 4-5gün kalacağım:70:

Ben kendimi bildim bileli ayrilar. O yüzden beni fazla etkilemedi ayri olmalari. Kardesim, ben, annem kadin kadina yasiyoruz evde. :29:

Gece uyku tutmadi, 3e kadar falan uyuyamadim. Biz annemle odada yatmayi sevmiyoruz salonda yatiyoruz ikimiz. Sabah erken kalkmis annem haberleri acmis. Yari uykulu bi halde duydugum; adam yavru köpekleri posete koymus, cöpe atmis... Firladim yattigim yerden anneme kanali degistirdim uyudum. Uyandigimda anneme sordum köpeklere nolmus diye, ölmüs dedi... :14:

Ben kendimi bildim bileli ayrilar. O yüzden beni fazla etkilemedi ayri olmalari. Kardesim, ben, annem kadin kadina yasiyoruz evde. :29:

Gece uyku tutmadi, 3e kadar falan uyuyamadim. Biz annemle odada yatmayi sevmiyoruz salonda yatiyoruz ikimiz. Sabah erken kalkmis annem haberleri acmis. Yari uykulu bi halde duydugum; adam yavru köpekleri posete koymus, cöpe atmis... Firladim yattigim yerden anneme kanali degistirdim uyudum. Uyandigimda anneme sordum köpeklere nolmus diye, ölmüs dedi... :14:

anladım canım
Off öküz insanlar öküz!
Benim elime verseler hiç acımam aynı şekilde öldürürüm çok ciddiyim

Ben de erken çıktım okuldan 1 derse girdim geldim
Karnım çok fena bi de ben de gece uyuyamadım 3 saat falan uyudum çok yorgunum
Yatıp uyuyacağım birazdan

anladım canım
Off öküz insanlar öküz!
Benim elime verseler hiç acımam aynı şekilde öldürürüm çok ciddiyim

Ben de erken çıktım okuldan 1 derse girdim geldim
Karnım çok fena bi de ben de gece uyuyamadım 3 saat falan uyudum çok yorgunum
Yatıp uyuyacağım birazdan

Ben bir seri katil olsam listem baya kabarik olurdu. :27: Su dünyada insan olmayi basaramamis o kadar cok yaratik var ki... :47:

Benim de dersane var yarin. Banyo yapcam kasimi biyigimi alcam, off hic özenerek hazirlanmak icimden gelmiyor artik. Bir an önce ygsye gireyim de su yük üzerimden kalksin.
Karnin niye agriyor? Uyuyorsun sanirim su an, iyi uykular canim... :54:

Ben bir seri katil olsam listem baya kabarik olurdu. :27: Su dünyada insan olmayi basaramamis o kadar cok yaratik var ki... :47:

Benim de dersane var yarin. Banyo yapcam kasimi biyigimi alcam, off hic özenerek hazirlanmak icimden gelmiyor artik. Bir an önce ygsye gireyim de su yük üzerimden kalksin.
Karnin niye agriyor? Uyuyorsun sanirim su an, iyi uykular canim... :54:

Sen kaşını kendin alabiliyor musun ne güzel ya :31:
Ben burda kaş aldıracak doğru düzgün bi yer bulamadım en nefret ettiğim şeylerden birisi de kaşımın çıkmasıdır
Kaç tane Ankaralıya sordum iyi kaş alan bi yer biliyor musunuz diye kimse bilmiyor Ankaralılar kaş aldırmıyor heralde :1:
Dönüşü bekliyorum
Ben çok inceltiyorum normalde dağınık değildir şekli hep belli ama incelttiğim için çıkınca hoşuma gitmiyor :31:
Ygs ne zamandı?
Ben de sizinle birlikte heyecan yaptım ya ceyda da girecek umarım iyi geçer
Ankarayı bikere daha düşün bence seneye direkt eve çıkarız :1:
Ev çok daha az masraflı oluyor yurtlar o kadar pahalı ki
Regl dönemimdeyim ondan ağrıdı karnım geçti şimdi
Aşırı uyumuşum biraz önce uyandım :1:
Şimdi çıkıp kitap okuyayım biraz :10:

Sen kaşını kendin alabiliyor musun ne güzel ya :31:
Ben burda kaş aldıracak doğru düzgün bi yer bulamadım en nefret ettiğim şeylerden birisi de kaşımın çıkmasıdır
Kaç tane Ankaralıya sordum iyi kaş alan bi yer biliyor musunuz diye kimse bilmiyor Ankaralılar kaş aldırmıyor heralde :1:
Dönüşü bekliyorum
Ben çok inceltiyorum normalde dağınık değildir şekli hep belli ama incelttiğim için çıkınca hoşuma gitmiyor :31:
Ygs ne zamandı?
Ben de sizinle birlikte heyecan yaptım ya ceyda da girecek umarım iyi geçer
Ankarayı bikere daha düşün bence seneye direkt eve çıkarız :1:
Ev çok daha az masraflı oluyor yurtlar o kadar pahalı ki
Regl dönemimdeyim ondan ağrıdı karnım geçti şimdi
Aşırı uyumuşum biraz önce uyandım :1:
Şimdi çıkıp kitap okuyayım biraz :10:

Ahaha kas aldirmayan Ankaralilar.. :60: Bir arkadasim vardi Ankarali ve kaslari inanilmaz gürdü o geldi aklima. :9: Off kalin kasli tek kas Ankarali kizlar falan acaip görüntüler canlandi gözümde. :27: Ankaralilar darilacak valla bana. :17:

Canim ben kaslarimi cok uzun zamandir kendim aliyorum. Güzellik salonuna pek gitmem toplasan 5i gecmez yani gitmisligim. Ne zaman gitsem cok canim yaniyor, yeri tekmeliyorum hatta abartip kadina saldirasim geliyor. Zor dayaniyorum o aciya. O yüzden ancak kaslarimin sekli cok bozulduysa giderim.
Yillarca deneye yanila, kendimi sekilden sekle sokarak bana en uygun kasi buldum ve suna karar verdim bana asla kalin kas gitmiyor, babama benziyorum ya. :1: Belli bi kaliba soktum kaslarimi ve hep o kaliba uygun aliyorum. Sen de öyle yap, bir kere daha git kuaföre güzelce sekil versin kaslarina daha sonra ciktikca al.

1 nisanda. Saka gibi bir sinav! :40: Düsünüyorum canim ama maddi durumumuza da bagli biraz. Bu aralar cok kötü, yaza kadar düzelirse puanim da iyi gelirse kesin düsünürüm orayi.

Eger cok agrin oluyorsa biberiye cayini öneriyorlar ben kullanacagim sana da söylerim.
Ben de ders calisacagim canim görüsürüz. :54:

Size de saç rengimi ve ten rengimi gösteriim. Bugün aldım 2 kutu açıcı.
Hatta sadece 2 adet kalmıştı markette şansıma. :)

Yarın kullanıcam kısmet olursa. :6:

Gün ışığına doğru pencereye yaklaşıp çektim bunları.

i5350894_hair1.gif-k

i5350895_hair2.gif-k

Bu biraz daha turuncu gibi çıktı enteresan. :44:
i5350896_hair3.gif-k

i5350897_hair4.gif-k

Saçımın dipleri böyle.

i5350898_hair6.gif-k

Ten rengim de böyle.
i5350928_skin1.gif-k

i5350929_skin2.gif-k

Kesinlikle ton farklılıkları olacak açınca. :s Zamanla bu sorun da halledilebilir sanırım.

Son düzenleme:
Keşke saç renklerinden anlasaydım.Yardımcı olurdum.Ama en az bi erkek kadar bilgisizim bu konuda:26:
Ama değişiklik iyidir Tryamour en azından bunu biliyorum :1: Umarım istediğin gibi olur saçlarının rengi.

Keşke saç renklerinden anlasaydım.Yardımcı olurdum.Ama en az bi erkek kadar bilgisizim bu konuda:26:
Ama değişiklik iyidir Tryamour en azından bunu biliyorum :1: Umarım istediğin gibi olur saçlarının rengi.

Sağol canım. :54:

Bence de değişiklik iyidir. Koyu saçtan vazgeçemem biliyorum ama yine de denemekte fayda var.
Hep aynıyım. Hiç belirgin bir değişiklik yapmadım saçlarımda.
Artık zamanı geldi. :31::31:

Ben de bilgisizim. O yüzden burdayım. :))

Son düzenleme:

i5350894_hair1.gif-k

i5350895_hair2.gif-k

i5350896_hair3.gif-k

i5350897_hair4.gif-k

Saçımın dipleri böyle.

i5350898_hair6.gif-k

Ten rengim de böyle.
i5350928_skin1.gif-k

i5350929_skin2.gif-k

Kesinlikle ton farklılıkları olacak açınca. :s Zamanla bu sorun da halledilebilir sanırım.

Ten rengin sariya cok müsait biliyor musun, pembemsi bir tenin var. Gözlerin de eladi yanlis hatirlamiyorsam bu yüzden sari sana cok yakisir.
Sac rengin de öyle cok koyu görünmüyor, ilk uygulamada acik bir turuncu elde edersin. Ikinci uygulamaya kadar yag bakimi yap, boyalarin icinden cikan kremleri uygula saclarini. Onlar baya toparliyor.
Umarim güzel bir sari elde edersin ve en az yipranmayla atlatirsin bu uygulamalari canim... :69:
Tryamour bir sey soracagim nerede oturuyorsun?

Cecenn bu siteyi bulmadan önce ben de hic bir sey bilmiyordum biliyor musun? :1: Dipleri gelmis siyaha boyali sacin üzerine tarcin bakir boyayacak kadar cahildim bu konuda. :9:

Sağol canım. Umarım istediğim gibi olur. :31:

Evet cildimde pembelikler var ama anneme ne zaman sorsam sarılık da yok sende, pembelik de yok diyor.
Ben de kendim iyi anlamam diye dışardan bir gözle öğrenmek istiyorum.
Annem anlamıyor bu işten galiba o zaman. :D
En azından pembelik var filan der insan. :s

Gözlerim epeyce açık. Yeşil de denilebilir. Bizim ailede olan bir şey. Gözler önce kahverengidir, sonra bal, ardından ela, biraz zaman sonra da yeşil ve tonlarına geçer. Yaş ilerledikçe böyle oluyor. İnanmak güç ama gerçek. :26:

Ben de çok şey öğrendim site sayesinde. Sizin kadar ileri boyuta da geçicem herhalde bu gidişle. :))

Ankara'da yaşıyorum.

Yağ bakımı için de harekete geçtim. Siteden aldığım bir tarif için gidip bir sürü yağ aldım bugün. :1:
Bir de boyalı, yıpranmış saçlar için avokado maskesi çok iyiymiş. O süreçte bunu da yapacağım.
Çok kötü olmadan atlatırım böyle yaparak. :))

Son düzenleme:
Ahaha kas aldirmayan Ankaralilar.. :60: Bir arkadasim vardi Ankarali ve kaslari inanilmaz gürdü o geldi aklima. :9: Off kalin kasli tek kas Ankarali kizlar falan acaip görüntüler canlandi gözümde. :27: Ankaralilar darilacak valla bana. :17:

Canim ben kaslarimi cok uzun zamandir kendim aliyorum. Güzellik salonuna pek gitmem toplasan 5i gecmez yani gitmisligim. Ne zaman gitsem cok canim yaniyor, yeri tekmeliyorum hatta abartip kadina saldirasim geliyor. Zor dayaniyorum o aciya. O yüzden ancak kaslarimin sekli cok bozulduysa giderim.
Yillarca deneye yanila, kendimi sekilden sekle sokarak bana en uygun kasi buldum ve suna karar verdim bana asla kalin kas gitmiyor, babama benziyorum ya. :1: Belli bi kaliba soktum kaslarimi ve hep o kaliba uygun aliyorum. Sen de öyle yap, bir kere daha git kuaföre güzelce sekil versin kaslarina daha sonra ciktikca al.

1 nisanda. Saka gibi bir sinav! :40: Düsünüyorum canim ama maddi durumumuza da bagli biraz. Bu aralar cok kötü, yaza kadar düzelirse puanim da iyi gelirse kesin düsünürüm orayi.

Eger cok agrin oluyorsa biberiye cayini öneriyorlar ben kullanacagim sana da söylerim.
Ben de ders calisacagim canim görüsürüz. :54:

:1::1::1::1::1::1:

Ben hep bizim ordaki bi kıza aldırırım çok kısa sürede ve süpper alıyor arkadaş olduk zaten bikaç yaş büyük benden:1:
Eli çok hızlı ama dk.başı sevgilisiyle mesajlaşmasa daha hızlı bitecek işi :1:
Tabi benle samimi olduğu için rahat yoksa çoktan kovulmuştu yani :1:
Kaşımın şekli hep belli,ama dediğim gibi ben çok inceltiyorum o yüzden kendim beceremem sanırım

Ayy başarılar Slania'm daha var gerçi sınava panik yapma :1:

Ağrım geçti şimdi aşırı bir ağrım olmuyor ama rahatsız ediyor yine de

i5350894_hair1.gif-k

i5350895_hair2.gif-k

i5350896_hair3.gif-k

i5350897_hair4.gif-k

Saçımın dipleri böyle.

i5350898_hair6.gif-k

Ten rengim de böyle.
i5350928_skin1.gif-k

i5350929_skin2.gif-k

Tenin pürüzsüz görünüyor ne güzel :69:
Ben ergenlikte birkaç yıl o kadar çektim ki sivilcelerden sonunda ilaç kullandım ve geçti şimdi gayet normal
Arada çıkan bikaç sivilce hariç
Evet ton farklılıkları olur ama turunculuktan kurtulursan uçlar daha açık bi platin olur çok da güzel olur bence

Sağol canım. Umarım istediğim gibi olur. :31:

Evet cildimde pembelikler var ama anneme ne zaman sorsam sarılık da yok sende, pembelik de yok diyor.
Ben de kendim iyi anlamam diye dışardan bir gözle öğrenmek istiyorum.
Annem anlamıyor bu işten galiba o zaman. :D
En azından pembelik var filan der insan. :s

Gözlerim epeyce açık. Yeşil de denilebilir. Bizim ailede olan bir şey. Gözler önce kahverengidir, sonra bal, ardından ela, biraz zaman sonra da yeşil ve tonlarına geçer. Yaş ilerledikçe böyle oluyor. İnanmak güç ama gerçek. :26:

Ben de çok şey öğrendim site sayesinde. Sizin kadar ileri boyuta da geçicem herhalde bu gidişle. :))

Ankara'da yaşıyorum.

Yağ bakımı için de harekete geçtim. Siteden aldığım bir tarif için gidip bir sürü yağ aldım bugün. :1:
Bir de boyalı, yıpranmış saçlar için avokado maskesi çok iyiymiş. O süreçte bunu da yapacağım.
Çok kötü olmadan atlatırım böyle yaparak. :))

Kendi saç rengin de güzelmiş biliyorsun benim beyaz ten koyu renk saç takıntım var :1:
Ben de kendi imkanlarımla öğrendim daha sonra burdan çok şey öğrendim yakında sen de uzmanı olursun merak etme :1:
Merakla bekliyorum sonucu,her adımda haber ver bize

cecennim sen de saçlarını kısa kestirmişsin okudum
Özellikle şu kış aylarında montlardan atkılardan elektriklenen saçlarıma o kadar sinir oluyorum ki ben de kestirmeyi düşünüyorum

Tenin pürüzsüz görünüyor ne güzel :69:
Ben ergenlikte birkaç yıl o kadar çektim ki sivilcelerden sonunda ilaç kullandım ve geçti şimdi gayet normal
Arada çıkan bikaç sivilce hariç
Evet ton farklılıkları olur ama turunculuktan kurtulursan uçlar daha açık bi platin olur çok da güzel olur bence

Teşekkür ederim. :)) Halalarıma benzemişim pürüzsüz cilt konusunda, şanslıyım. :D
Aslında şimdi kırmızılıklar oluyor, fotoğrafta da belli zaten pembemsilikler var. Kötü durmuyor gerçi ama özellikle lise döneminde filan hiçbir şey yoktu suratımda. Yine buna da şükür. :)

Benim cildim çok kuru. Regl dönemi sivilcelerim çıkar birkaç yerden. Onun dışında ergenlik sivilceleri dedikleri hiç olmadı.
Bir keresinde bi mallık yapıp yüzümü veet hazır ağda bantlarıyla aliim dedim. Alnıma yapıştırdım koca bantı. Sonra hızla çektim.
Alnımın her tarafı sivilce doldu. :53: Hem de anında. :53::53: Liseden sonra oluyor bu olay. Dershaneye gidiyordum o zaman.
Meğerse hem küçük parçalar kullanmak lazımmış ağdada, hem de bepanthene sürecekmişsin ki sivilce olmasın.
İşte o dönem 1 yıl boyunca bu sivilceler kaldı.Asla elimi sürmedim ama. Ne oynadım, ne patlatmaya çalıştım. Zaten tek bi sivilcem bile olsa dokunmazdım hiç. Annem küçükken korkutmuştu beni, dokunursan yüzüne yayılır, sakın yapma diye. Bilinçaltıma işlemiş o da. Çok korktuğum için öyle bir durumdan, ellemezdim hiç.Sonra geçti sivilceler ama izler kaldı kırmızı kırmızı. Çok göze batan, görüntüyü bozan türden değildi o kadar ama yıllar sürdü kaybolmaları. Şu anki cildim eski güzel haline en yakın olanı. :nazar::nazar: :))

Kendi saç rengin de güzelmiş biliyorsun benim beyaz ten koyu renk saç takıntım var :1:
Ben de kendi imkanlarımla öğrendim daha sonra burdan çok şey öğrendim yakında sen de uzmanı olursun merak etme :1:
Merakla bekliyorum sonucu,her adımda haber ver bize

Benim de beyaz ten koyu renk saç takıntım var. O yüzden bu yaşıma geldim ama hiç değişiklik yapamadım. Arada bir yaptığım açma işlemleri sonucu hep hüsranla bitti ve koyu rengime döndüm. :))

Özellikle bu karar dönemimde hiç görmiim ben açık tenli, koyu saçlı güzel bir kadın. İçim gidiyor resmen. Kararımdan vazgeçmek istemiyorum.

Bu yüzden sarışınları inceliyorum hep. :D

Yine paylaşıcam resimlerle saçımı zaten. :31::31:

Son düzenleme:
Regl oldum şimdi. Bu yüzden açamayacağım saçımı bitene kadar. :((
Olmuyormuş çünkü bu dönemde. :(

Son düzenleme:
Back
X