Dostlarımla Sohbet Topiği

Teşekkür ederim. :)) Halalarıma benzemişim pürüzsüz cilt konusunda, şanslıyım. :D
Aslında şimdi kırmızılıklar oluyor, fotoğrafta da belli zaten pembemsilikler var. Kötü durmuyor gerçi ama özellikle lise döneminde filan hiçbir şey yoktu suratımda. Yine buna da şükür. :)

Benim cildim çok kuru. Regl dönemi sivilcelerim çıkar birkaç yerden. Onun dışında ergenlik sivilceleri dedikleri hiç olmadı.
Bir keresinde bi mallık yapıp yüzümü veet hazır ağda bantlarıyla aliim dedim. Alnıma yapıştırdım koca bantı. Sonra hızla çektim.
Alnımın her tarafı sivilce doldu. :53: Hem de anında. :53::53: Liseden sonra oluyor bu olay. Dershaneye gidiyordum o zaman.
Meğerse hem küçük parçalar kullanmak lazımmış ağdada, hem de bepanthene sürecekmişsin ki sivilce olmasın.
İşte o dönem 1 yıl boyunca bu sivilceler kaldı.Asla elimi sürmedim ama. Ne oynadım, ne patlatmaya çalıştım. Zaten tek bi sivilcem bile olsa dokunmazdım hiç. Annem küçükken korkutmuştu beni, dokunursan yüzüne yayılır, sakın yapma diye. Bilinçaltıma işlemiş o da. Çok korktuğum için öyle bir durumdan, ellemezdim hiç.Sonra geçti sivilceler ama izler kaldı kırmızı kırmızı. Çok göze batan, görüntüyü bozan türden değildi o kadar ama yıllar sürdü kaybolmaları. Şu anki cildim eski güzel haline en yakın olanı. :nazar::nazar: :))

Benim de beyaz ten koyu renk saç takıntım var. O yüzden bu yaşıma geldim ama hiç değişiklik yapamadım. Arada bir yaptığım açma işlemleri sonucu hep hüsranla bitti ve koyu rengime döndüm. :))

Özellikle bu karar dönemimde hiç görmiim ben açık tenli, koyu saçlı güzel bir kadın. İçim gidiyor resmen. Kararımdan vazgeçmek istemiyorum.

Bu yüzden sarışınları inceliyorum hep. :D

Yine paylaşıcam resimlerle saçımı zaten. :31::31:

Bence de kötü durmuyor hatta doğal görünümlü kızıllar bakırlar da yakışır o yüzden sana
Benim de aşırı kuru Ankara'da çok daha beter oldu kuru hava çünkü,doğal nemlendirici yazmıştı dermatoloğum onu kullanıyorum
Özellikle lise 2'de öyle berbattı ki cildim o ilaç da çok kurutuyor zaten
Neyseki geçti hem de ilacı yarım bırakmama rağmen
Çok etkili bi ilaç

Ayy çok kötü olur o canın da yanmıştır baya :30:

Off ben de bi gün bütün açma çabalarımı silip atıp siyah boya alıp boyamayı o kadar çok düşünüyorum ki engelliyorum kendimi
Boşa gitmesin onca çabam

Regl oldum şimdi. Bu yüzden açamayacağım saçımı bitene kadar. :((
Olmuyormuş çünkü bu dönemde. :(

Off tüh ya
Ben boyamıştım gerçi bi sorun olmamıştı ama garantiye al sen yine de daha sonra boya

günaydın kızlar :3::3::3:

Günaydınnnn :3:

Noldu Leydim :26::26:

Geçmiş olsun canım bitince yaparsın acele etme =)

O değil canım ondan öncekiyle konuşuyorum
O olsa bu kadar sakin olabilir miydim :1::27:
Daha doğrusu arkadaşıyla konuştum konuştuğumuzu söylemiş ona onunla da konuştum
Offff

Son düzenleme:
Ben ne zaman girsem 1 ziyaretçi var yakında topiği ona devredicem çok meraklı sanırım :27:
ebook tadında sanırım topiğimiz baştan sona okuyacak

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım bitince yaparsın acele etme =)

Sağol canım benim. :54:
Bakım yapıcam ben de açma işlemine kadar. Daha iyi oldu böylesi. :)

Bence de kötü durmuyor hatta doğal görünümlü kızıllar bakırlar da yakışır o yüzden sana
Benim de aşırı kuru Ankara'da çok daha beter oldu kuru hava çünkü,doğal nemlendirici yazmıştı dermatoloğum onu kullanıyorum
Özellikle lise 2'de öyle berbattı ki cildim o ilaç da çok kurutuyor zaten
Neyseki geçti hem de ilacı yarım bırakmama rağmen
Çok etkili bi ilaç

Ayy çok kötü olur o canın da yanmıştır baya :30:

Off ben de bi gün bütün açma çabalarımı silip atıp siyah boya alıp boyamayı o kadar çok düşünüyorum ki engelliyorum kendimi
Boşa gitmesin onca çabam

Off tüh ya
Ben boyamıştım gerçi bi sorun olmamıştı ama garantiye al sen yine de daha sonra boya

O değil canım ondan öncekiyle konuşuyorum
O olsa bu kadar sakin olabilir miydim :1::27:
Daha doğrusu arkadaşıyla konuştum konuştuğumuzu söylemiş ona onunla da konuştum
Offff

Canım yanmamıştı da sonu kötü oldu işte. :D

İyi seninkiler geçmiş. Kimisi yıllarca ne yapsa boş. Hiç kurtulamayanları biliyorum sivilce illetinden.
Ankara'nın havası gerçekten mahvediyor insanı. Ben pul pul dökülüyorum malesef.:43:
Body shop'ın vücut losyonları iyi geliyor.

Koyu renk boyamada çok sorun olmuyormuş ama açma işlemi yapılacaksa uzak durun diyor kuaförler.
İstenilen sonuca ulaşılamıyormuş.

Senin de bir sevdiğin var di mi lady? Hatırlıyorum öyle bir şeyler yazdığını. :/
Keşke onunla görüşseymişsin. :) Ama o da olur herhalde. Eski sayfalar vakti gelince yeniden açılıyor hep. :)

Hayırlı olsun diyelim. Belki bununla güzel bir şeyler olur. :31:

Leydim baya karışmış olaylar =) Konuşma nasıl geçiyo bilmiyorum ama senin için iyi olmasını umuyorum.
Bir an o sandım ya keşke o olsaydı :31: :)

Sağol canım benim. :54:
Bakım yapıcam ben de açma işlemine kadar. Daha iyi oldu böylesi. :)

Canım yanmamıştı da sonu kötü oldu işte. :D

İyi seninkiler geçmiş. Kimisi yıllarca ne yapsa boş. Hiç kurtulamayanları biliyorum sivilce illetinden.
Ankara'nın havası gerçekten mahvediyor insanı. Ben pul pul dökülüyorum malesef.:43:
Body shop'ın vücut losyonları iyi geliyor.

Koyu renk boyamada çok sorun olmuyormuş ama açma işlemi yapılacaksa uzak durun diyor kuaförler.
İstenilen sonuca ulaşılamıyormuş.

Senin de bir sevdiğin var di mi lady? Hatırlıyorum öyle bir şeyler yazdığını. :/
Keşke onunla görüşseymişsin. :) Ama o da olur herhalde. Eski sayfalar vakti gelince yeniden açılıyor hep. :)

Hayırlı olsun diyelim. Belki bununla güzel bir şeyler olur. :31:

Sevdiğim değil sanırım artık ama nerelerde olduğunu ve ne yaptığını merak ettiğim eski erkek arkadaşım var
Uzun sayılabilecek bi ilişkiydi bitti o zamandan beri haber alamıyorum
Belki de böylesi daha iyi bilmiyorum :31:

selam fıstıklarım nasılsınız

Selamm yorgunluk dışında iyiyim sen nasılsın sevgi abla

Leydim baya karışmış olaylar =) Konuşma nasıl geçiyo bilmiyorum ama senin için iyi olmasını umuyorum.
Bir an o sandım ya keşke o olsaydı :31: :)

Bu ondan önceki :31:
Bayaa eski yani
Numarasını verdi aramayacağım tabi ki :31:

Sevdiğim değil sanırım artık ama nerelerde olduğunu ve ne yaptığını merak ettiğim eski erkek arkadaşım var
Uzun sayılabilecek bi ilişkiydi bitti o zamandan beri haber alamıyorum
Belki de böylesi daha iyi bilmiyorum :31:

Selamm yorgunluk dışında iyiyim sen nasılsın sevgi abla

Bu ondan önceki :31:
Bayaa eski yani
Numarasını verdi aramayacağım tabi ki :31:

ladyim kısmetler çoğalmış bu dönem
okuldaki çocuk noldu

[video=youtube;RAQPQuGGJhM]http://www.youtube.com/watch?v=RAQPQuGGJhM[/video]

evet gençler kopuyoruz:52::52::52::52:
hastası oldum bunun ya ağzım kavak yelleri efe gibi yayık bi şekilde ufak gülüşler eşliğinde dinliyorum manyak gibi korkuyorum kızlar :60:

Gece gece aklıma bu geldi yaa geçmişe baktım buldum
rbllllllll eğer bizi duyuyosan biyerlerden gir üye ol sen nereye gittin ya :57::57::57::14::14::14:

kızlar :119: :119: :119: :119:
laydim aşk hayatın karışmış sanki :52:
şu okuldaki çocuğu tekrar görebilsen keşke.
hepinizi çok öpüyorum kızlar :54:

Sağol canım. Umarım istediğim gibi olur. :31:

Evet cildimde pembelikler var ama anneme ne zaman sorsam sarılık da yok sende, pembelik de yok diyor.
Ben de kendim iyi anlamam diye dışardan bir gözle öğrenmek istiyorum.
Annem anlamıyor bu işten galiba o zaman. :D
En azından pembelik var filan der insan. :s

Gözlerim epeyce açık. Yeşil de denilebilir. Bizim ailede olan bir şey. Gözler önce kahverengidir, sonra bal, ardından ela, biraz zaman sonra da yeşil ve tonlarına geçer. Yaş ilerledikçe böyle oluyor. İnanmak güç ama gerçek. :26:

Ben de çok şey öğrendim site sayesinde. Sizin kadar ileri boyuta da geçicem herhalde bu gidişle. :))

Ankara'da yaşıyorum.

Yağ bakımı için de harekete geçtim. Siteden aldığım bir tarif için gidip bir sürü yağ aldım bugün. :1:
Bir de boyalı, yıpranmış saçlar için avokado maskesi çok iyiymiş. O süreçte bunu da yapacağım.
Çok kötü olmadan atlatırım böyle yaparak. :))

Canim bu pembelik dedigim bariz pembelik degil, yani pespembe yanaklar gelmesin aklina. Annen pembelik derken onu kastetmistir. Renkler cesit cesittir, alt tonlari vardir. Mesela tek bir cesit kirmizi ruj yok. Mercan kirmizisi, narcicegi kirmizisi vs. Ten rengi de böyle. Ben de baktiginda bariz sari degilim ama alt tonum sari. Senin de öyle bir sey. :1:

Ya kizcaksin bana ama o gözlere koyu kumral ve kahve tonlari cok yakisir. :78:

Canim bir sey soracagim benim de ergenlikte cildim cok güzeldi, beni ilk gören hemen derdi cildin ne kadar pürüzsüz diye. Ama sonradan bozuldu. Su an kuru ama pürüzlü cildim var. Pürüzlü yerler sivilceli degil ama yagli. Nemlendirici kremlerin bozdugunu düsünüyorum, beslenmem güzeldir cünkü. Sigara icerim ama cok icmem. Sen yüzüne nemlendirici olarak bir sey kullaniyor musun?

:1::1::1::1::1::1:

Ben hep bizim ordaki bi kıza aldırırım çok kısa sürede ve süpper alıyor arkadaş olduk zaten bikaç yaş büyük benden:1:
Eli çok hızlı ama dk.başı sevgilisiyle mesajlaşmasa daha hızlı bitecek işi :1:
Tabi benle samimi olduğu için rahat yoksa çoktan kovulmuştu yani :1:
Kaşımın şekli hep belli,ama dediğim gibi ben çok inceltiyorum o yüzden kendim beceremem sanırım

Ayy başarılar Slania'm daha var gerçi sınava panik yapma :1:

Ağrım geçti şimdi aşırı bir ağrım olmuyor ama rahatsız ediyor yine de

Sen de ince seviyorsun. Ben de yillarca incelttim ama kötü aliyordum, insanlar hep diyordu bu kadar inceltme yakismiyor diye. Artik daha güzel aliyorum, eskisinden daha ince oldugu halde kimse yakismadigini düsünmüyor. :1:
Eksiklerim cok ya, eksiklerim olmasa sorun degil ama özellikle biyolojide netlerim cok kötü. Biraz da rahatim aslinda, ygsden tercih yapacagim cünkü.

Off ben de cok seviyorum koyu sac-beyaz teni. Kizil ya da koyu kahve istiyorum. Canim cevrende hic koyu cay demiyle saclarini yikayan var mi? Ya da öyle bir sey duydun mu?

Ayy Rbl'yi özledim yaa ben de! :52: Nese kaynagiydi. Hot tamale zaten hep aklimin bir kösesinde, ne zaman canim sIkIlsa kardesimle bunu acip manyakca dans ediyoruz. :27::118:
Hat timale hat hat timale hat timale hat hat, du yu layk timale hat hat timale ay layk ti male hat hat. :52:

Son düzenleme:
Canim bu pembelik dedigim bariz pembelik degil, yani pespembe yanaklar gelmesin aklina. Annen pembelik derken onu kastetmistir. Renkler cesit cesittir, alt tonlari vardir. Mesela tek bir cesit kirmizi ruj yok. Mercan kirmizisi, narcicegi kirmizisi vs. Ten rengi de böyle. Ben de baktiginda bariz sari degilim ama alt tonum sari. Senin de öyle bir sey. :1:

Ya kizcaksin bana ama o gözlere koyu kumral ve kahve tonlari cok yakisir. :78:

Canim bir sey soracagim benim de ergenlikte cildim cok güzeldi, beni ilk gören hemen derdi cildin ne kadar pürüzsüz diye. Ama sonradan bozuldu. Su an kuru ama pürüzlü cildim var. Pürüzlü yerler sivilceli degil ama yagli. Nemlendirici kremlerin bozdugunu düsünüyorum, beslenmem güzeldir cünkü. Sigara icerim ama cok icmem. Sen yüzüne nemlendirici olarak bir sey kullaniyor musun?

Ben de alt tondan bahsediyorum. :) Anladım demek istediğini. Annem daha yeni yeni yanakların pembeleşti dedi sonra. Çünkü ben iyi beslenmediğimde rengim soluyor. O zaman ruh gibi beyaz olduğum için ton falan kalmıyor bende. Çok soluk oluyorum. Artık öyle değil neyse ki.

Niye kızayım. :D Koyu kumralı bilmem ama kendimde en sevdiğim tonlar kahvelerdir zaten. :) En çok kestaneyi seviyorum aslında. Doğal duruyor çünkü. Hep kahve tonlu gezdim zaten bunca zaman. ışıltılı kahve gibi tonlar denemedim gerçi. O yüzden sarıyı sevmezsem kahveye döneceğim nihayetinde. :)

Benim de yanak kısmımda bazen pütürlenmeler olur. Banyoda kese yapıyorum yavaşça. Pürüzsüz oluyor.

Belli bir nemlendiricim yok şu an. Ama vichynin nemlendiricileri çok güzel. Kadife gibi yapıyor cildimi. Bir ara kullanmıştım. Şimdi nem istediğimde bebak acı badem sütünü pamukla cildime sürüyorum, o kadar.

kızlar :119: :119: :119: :119:
laydim aşk hayatın karışmış sanki :52:
şu okuldaki çocuğu tekrar görebilsen keşke.
hepinizi çok öpüyorum kızlar :54:

Ay yok karışmadı yani istemiyorum daha doğrusu :1:
Mutlaka görürüm yine amaa kimbilir ne zaman :31:

selam canlarım nasılsınız:54:

selam :3: sen nasılsın

Selammm :3::3:

Sen de ince seviyorsun. Ben de yillarca incelttim ama kötü aliyordum, insanlar hep diyordu bu kadar inceltme yakismiyor diye. Artik daha güzel aliyorum, eskisinden daha ince oldugu halde kimse yakismadigini düsünmüyor. :1:
Eksiklerim cok ya, eksiklerim olmasa sorun degil ama özellikle biyolojide netlerim cok kötü. Biraz da rahatim aslinda, ygsden tercih yapacagim cünkü.

Off ben de cok seviyorum koyu sac-beyaz teni. Kizil ya da koyu kahve istiyorum. Canim cevrende hic koyu cay demiyle saclarini yikayan var mi? Ya da öyle bir sey duydun mu?

Ayy Rbl'yi özledim yaa ben de! :52: Nese kaynagiydi. Hot tamale zaten hep aklimin bir kösesinde, ne zaman canim sIkIlsa kardesimle bunu acip manyakca dans ediyoruz. :27::118:
Hat timale hat hat timale hat timale hat hat, du yu layk timale hat hat timale ay layk ti male hat hat. :52:

Bana da annem inceltme diyor ama dinlemiyorum tabi ki :1::52:

Doğru sen bitek ygsden girecektin dimi
Biyolojiyi çok severdim ben,tabi 2-3-4ün konularını bilmiyorum dersanede ygs için bikaç soru yapayım diye biyoloji alıyordum

Annem saçlarına kına yakarken demli çayla karıyordu kınayı,onun dışında bilmiyorum sadece çayla yıkayanı
Daha kızıl oluyordu saçı tabi daha bir sürü şey ekliyordu kınaya senin konuna yazmıştım hepsini
Sadece çayla yıkayınca ne oluyormuş?

Rbllll nerelere gitti mail de atmıştım zamanında ama ... :31:

Ben de alt tondan bahsediyorum. :) Anladım demek istediğini. Annem daha yeni yeni yanakların pembeleşti dedi sonra. Çünkü ben iyi beslenmediğimde rengim soluyor. O zaman ruh gibi beyaz olduğum için ton falan kalmıyor bende. Çok soluk oluyorum. Artık öyle değil neyse ki.

Niye kızayım. :D Koyu kumralı bilmem ama kendimde en sevdiğim tonlar kahvelerdir zaten. :) En çok kestaneyi seviyorum aslında. Doğal duruyor çünkü. Hep kahve tonlu gezdim zaten bunca zaman. ışıltılı kahve gibi tonlar denemedim gerçi. O yüzden sarıyı sevmezsem kahveye döneceğim nihayetinde. :)

Benim de yanak kısmımda bazen pütürlenmeler olur. Banyoda kese yapıyorum yavaşça. Pürüzsüz oluyor.

Belli bir nemlendiricim yok şu an. Ama vichynin nemlendiricileri çok güzel. Kadife gibi yapıyor cildimi. Bir ara kullanmıştım. Şimdi nem istediğimde bebak acı badem sütünü pamukla cildime sürüyorum, o kadar.

Doğal nemlendiriciyi deneyebilirsiniz kızlar
Benim doktorum yazmıştı excipial lipo adı
hydro'su da var o da yağlı ciltler için

Ben bu reklama BA YI LI YO RUUUUUUUUUUM :52::52::52::52::52::52:
Resmen bunu izleyeyim diye reklamların başlamasını bekliyorum yaa :9::9::9:

[video=youtube;NyyI3WtKMO8]http://www.youtube.com/watch?v=NyyI3WtKMO8[/video]

Back
X