Dostlarımla Sohbet Topiği

Doğal nemlendiriciyi deneyebilirsiniz kızlar
Benim doktorum yazmıştı excipial lipo adı
hydro'su da var o da yağlı ciltler için

Bakiim buna. Ekşide güzel yorumlar var. :)

Ben bu reklama BA YI LI YO RUUUUUUUUUUM :52::52::52::52::52::52:
Resmen bunu izleyeyim diye reklamların başlamasını bekliyorum yaa :9::9::9:

[video=youtube;NyyI3WtKMO8]http://www.youtube.com/watch?v=NyyI3WtKMO8[/video]

Ben de kısa saçlı çocuğa bittim. Reklamı da ilk kez gördüm, güzelmiş. $smile.gif $smile.gif

iyi geceler kızlarrrrrrr

İyi gecelerr :70::70:

Bakiim buna. Ekşide güzel yorumlar var. :)

Ben de kısa saçlı çocuğa bittim. Reklamı da ilk kez gördüm, güzelmiş. Eki Görüntüle 316411 Eki Görüntüle 316411

Bana sivilce hapı dönemlerinde vermişti dr çok kurutuyor o ilaç cildi
O zamandan beri kullanıyorum çok pahalı bi şey de değil gerçi ben yazdırarak aldırıyorum ama normal fiyatı da 13 tl bişeydi

Reklamda kime bakacağını bilemiyor ki insan :52::52::52:

Aahh ne hoş. :D Beklediğin gün geldi. :24:
Kaç gün sonra dönüyorsun? Oradayken de nete girebilecek misin?
Saç rengime bakman lazım lady. :1::1:

Aahh ne hoş. :D Beklediğin gün geldi. :24:
Kaç gün sonra dönüyorsun? Oradayken de nete girebilecek misin?
Saç rengime bakman lazım lady. :1::1:

4ünde sınavım var mecburen ya 4ünde ya da 3ünde geri döneceğim
Girerim tabi evden :1:
Saç rengin sandığımdan daha açık bide kolay açılıyor diyorsun bence güzel bi sonuç alcaksın :)

laydmmm nerye izmiremi yolculuk gözünaydın tatilemi girdiniz

Yok canım ya sadece yılbaşı için bikaç günlüğüne gidiyorum tatil ocağın ortasında :/

4ünde sınavım var mecburen ya 4ünde ya da 3ünde geri döneceğim
Girerim tabi evden :1:
Saç rengin sandığımdan daha açık bide kolay açılıyor diyorsun bence güzel bi sonuç alcaksın :)

İyi o zaman. :1: Umarım güzel bir sonuç alırım.

Bu arada şu videodaki kız da oldukça beyaz. Ama saç rengi hiç yakışmamış. Bence berbat. :19:

[video=youtube;dYcL5SrjsZI]http://www.youtube.com/watch?v=dYcL5SrjsZI&feature=related[/video]

Ben de alt tondan bahsediyorum. :) Anladım demek istediğini. Annem daha yeni yeni yanakların pembeleşti dedi sonra. Çünkü ben iyi beslenmediğimde rengim soluyor. O zaman ruh gibi beyaz olduğum için ton falan kalmıyor bende. Çok soluk oluyorum. Artık öyle değil neyse ki.

Niye kızayım. :D Koyu kumralı bilmem ama kendimde en sevdiğim tonlar kahvelerdir zaten. :) En çok kestaneyi seviyorum aslında. Doğal duruyor çünkü. Hep kahve tonlu gezdim zaten bunca zaman. ışıltılı kahve gibi tonlar denemedim gerçi. O yüzden sarıyı sevmezsem kahveye döneceğim nihayetinde. :)

Benim de yanak kısmımda bazen pütürlenmeler olur. Banyoda kese yapıyorum yavaşça. Pürüzsüz oluyor.

Belli bir nemlendiricim yok şu an. Ama vichynin nemlendiricileri çok güzel. Kadife gibi yapıyor cildimi. Bir ara kullanmıştım. Şimdi nem istediğimde bebak acı badem sütünü pamukla cildime sürüyorum, o kadar.

Bak yanaklarinin ve dudaklarin daha da pembelesmesi icin sana tavsiyem günde bir tatli kasigi pekmez ic. Bir de dudaklarini dis fircasiyla hafifce fircala mükemmel oluyor. :40:

Hevesini kiriyorum ya o yüzden. :1: Ama bence sari yapmalisin, icinde kalmasin. Saridan koyu renge dönmek kolay zaten. Ya daha önce söyledin mi bilmiyorum ama sen tam olarak nasil bir sari tonu istiyorsun?

Kendime uygun nemlendiriciyi artik deneye yanila bulurum. Keseyi deneyecegim canim sagol. :16:

Ay yok karışmadı yani istemiyorum daha doğrusu :1:
Mutlaka görürüm yine amaa kimbilir ne zaman :31:

Selammm :3::3:

Bana da annem inceltme diyor ama dinlemiyorum tabi ki :1::52:

Doğru sen bitek ygsden girecektin dimi
Biyolojiyi çok severdim ben,tabi 2-3-4ün konularını bilmiyorum dersanede ygs için bikaç soru yapayım diye biyoloji alıyordum

Annem saçlarına kına yakarken demli çayla karıyordu kınayı,onun dışında bilmiyorum sadece çayla yıkayanı
Daha kızıl oluyordu saçı tabi daha bir sürü şey ekliyordu kınaya senin konuna yazmıştım hepsini
Sadece çayla yıkayınca ne oluyormuş?

Rbllll nerelere gitti mail de atmıştım zamanında ama ... :31:

Su an hedefim matematikten ful cikarmak. :52: Böyle yaparak kendi kendime gaz veriyorum. :1: Fen derslerinde en cok biyoloji yapmaliyim, dedigin gibi ygs biyolojisi güzel. :40:

Koyulastirip ayni zamanda kizil yansima veriyormus. Ben kizil kahve tonlarini da cok begenirim, yegenimin saclari öyle. Kahve ama kizil yansimalari var. Öyle bir renk verirse ne iyi olur. Dipler iyice cikinca deneyecegim. Bu arada ben artik boyadan tamamen sogudum. Eger su ana kadar hic boyamasaydim, dogal renginde, gür, parlak, belime degen saclarim olacakti. Hep boya yüzünden kestim saclarimi. Artik boyamak aklimin ucundan bile gecmiyor.

Ben hepsini cok merak ediyorum aslinda. Silvart uzun zamandir girmiyor foruma, Pamuksekeyim buralarda ama topige ugramiyor. Nessy'yi de göremiyorum...

Bak yanaklarinin ve dudaklarin daha da pembelesmesi icin sana tavsiyem günde bir tatli kasigi pekmez ic. Bir de dudaklarini dis fircasiyla hafifce fircala mükemmel oluyor. :40:

Hevesini kiriyorum ya o yüzden. :1: Ama bence sari yapmalisin, icinde kalmasin. Saridan koyu renge dönmek kolay zaten. Ya daha önce söyledin mi bilmiyorum ama sen tam olarak nasil bir sari tonu istiyorsun?
Kendime uygun nemlendiriciyi artik deneye yanila bulurum. Keseyi deneyecegim canim sagol. :16:

Annem pekmezi de zorla içiriyor arada bi. Koca kız oldum hala elinde kan yapıcı yiyeceklerle dolaşıyor benim için. :s
Diş fırçasıyla fırçalıyorum dudaklarımı. Çok güzel oluyor. :31:

Aynen dediğin gibi. İçimde kalmaması için yapmam şart.
Daha önce eklemiştim Petek Dinçöz'ün kullandığı tonları çok beğeniyorum.

Bunu çok sevdim ama makyajı pembeli bir tonda yapmış. Beyaz tende hoş olmayabilir.
petek_1.jpg

Avrilin saçları inanılmaz güzel ve sağlıklı görünüyor. Onun sarılarını çok beğeniyorum.
Ama o da çok pembe bir kız.

i5358340_sari.jpg-k

i5358341_sari1.jpg-k

i5358344_sari2.jpg-k

Bunları da çok beğendim. Şimdilik bu kadar.
i5358345_sari3.jpg-k

i5358343_sari.jpg-k

Açma işleminden sonra yavaş yavaş kararım netleşir. :31:

Kızlar ilişkimi az çok biliyosunuz normalde bu konularda ne yardım isterim ne akıl alırım!
Ama çıkmazda hissediyorum kendimi =(
Belki saçma gelicek size ama ben ona tam güvenemiyorum sanırım :S
Güven olmadan ilişki olmaz derseniz de haklısınız ama...
Yani benden uzakta üni okuyo ve orda birilerine bakıyomudur konuşuyomudur hiç tahammülüm yok bu konulara .
Belkide aşırı kıskancım bilmiyorum ama kız arkadaşı olmasına bile tahammülüm yok =(
Bu konuyu çözemessem işikimi bitirmeyi bile düşünüyorum şuan da :S
Belkide saçmalıyorum içimi dökmek istedim yinede
Güvensizlik uyandırcak bişeyde yapmadı.
Sadece ilişkimizden kimsenin haberi de yok.Yani gayet serbest takılıyo olabilir orda.
Facei var baksanız paylaşımlarına sevgilisi yok sanırsınız =(
Öyle işte.

Leydimmm yorum bekliyorum :50:

Kızlar ilişkimi az çok biliyosunuz normalde bu konularda ne yardım isterim ne akıl alırım!
Yani benden uzakta üni okuyo ve orda birilerine bakıyomudur konuşuyomudur hiç tahammülüm yok bu konulara .
Belkide aşırı kıskancım bilmiyorum ama kız arkadaşı olmasına bile tahammülüm yok =(
Sadece ilişkimizden kimsenin haberi de yok.Yani gayet serbest takılıyo olabilir orda.
Öyle işte.

canım bende yorum yapabilirmiyim musadenle sevdiğini kıskanman çok normal uzakta olduğu için daha çok özlüyorsun aklına bunlar geliyor birde onun açısından düşün oda senden uzakta olduğu için böyle düşünüyor olabilir biraz anlayışlı ol bu düşüncelerini ona çaktırma eğer başkasına kapılırsada seni haketmiyordur sende kendini üzmez hayata devam edersin ama sadece seninde olabilir bekle

Öyle işte.

Ben de bir şeyler söylemek istiyorum canım. :26:
Benim sevgilim de başka şehirde okuyor. Seni anlayabiliyorum bu yüzden.
Birilerine bakmaması gibi bir şey söz konusu olabilir mi sence? Herkes yanından hoş bir insan geçse dönüp bakabilir.
Ama bu aşık olmak değil sonuçta. Bakar, baktığıyla kalır.
Kalbi sende mi önemli olan o bence. Çünkü sen böyle düşünerek sadece kendi üzüldüğünle kalırsın.
Ona etki edemezsin. Kız arkadaşı olmaması gibi bir konuyu düşünmemelsin.
Kendini ele al. Senin normal bir erkek arkadaşın var diyelim, farklı mı bakarsın o erkeğe? Hayır.
Çünkü sevdiğin insan ayrı, arkadaş olduğun erkek ayrı.
Böyle bak olaya.

Ama sorun sende değil erkek arkadaşında bana göre. Böyle düşünebilmene neden olan o.
Güvensizlik uyandıracak bir şey yapmadı diyorsun ama yapmış olmalı ki sen bu raddeye geldin.
Bak mesela ne demişsin; ilişkimizden kimsenin haberi yok. Ve bu durum seni rahatsız ediyor.

Eğer sevgilin facete ilişkisi var yapsa durumunu, belki bu kadar kötü hissetmeyecektin.
Bunu yapmasını da isteyebilirsin, ya da konuyu ucundan çıtlatabilirsin.
Rahatsız olduğun problemleri paylaşabilirsin.

Ben de senin gibiydim birkaç gün önce. Ama benimki kıskançlık mevzusu değildi.
Hemen sıkıntımı dile getirdim ve çözdük olayı. Yalnız geçiştirerek değil, ciddi bir şekilde ve net ifadelerle konuşarak.

Sen de sevgilinden bunu iste. Anlaşın, karara varın.
Kendi kendine üzülmek ve bir şeyleri kafaya takmak çok zor, yıpratıcı...
O senden uzakta ve sen kafanda kurup duruyorsun bir şeyleri durmadan.
Bir de ilgi, sevgi eksikliği hissediyorsan bunları düşünmeye başlamış olabilirsin.

Bazen aklımız bize oyun oynuyor. Aslında kıskançlık sanarken başka başka problemler de vardır altında fakat görmek istemiyoruz canımızı acıttığı için. İlişkini tamamen gözden geçirip ona göre radikal bir karara varman senin yararına olacaktır. :26:

Canlarıııım ben geldim :52::52:
İzmirdeyim :62::62:

cecennim ben seni çok iyi anlıyorum benim durumumu da biliyorsun
ve sana kıskanmaya çalışma rahat ol diyemiyorum hiç hiç kolay değil hatta imkansız
çok ciddi bi şekilde konuş ben böyle düşünüyorum senin birine bakmamanı imkansız olarak görüyorum bana dürüstçe söyle asla yapmam dersen inanmam çünkü falan de
bakalım ne diyecek
uzaktan uzağa o kadar zor ki
kesin o da senin için aynı şeyi düşünüyordur
ya senin gibi düşünüp asla ben yapamam acaba o yaparmı diye,ya da ben yapıyorum ona neden güveneyim ben yaparsam o da yapar diye
hangi açıdan düşündüğünü bilmek çok zor en yakının bile olsa anlayamıyor insan bazen
çok iyi anlıyorum seni
sana yüzde yüz aşık olabilir mutlaka da aşıktır senden hiçbi çıkarı yok sonuçta seninle olmasının tek amacı seni sevmesi
ama erkekler 'ben o kıza aşığım,başkaları öylesine' diye düşünüp bazı şeyler yapabiliyor

Son düzenleme:
İyi o zaman. :1: Umarım güzel bir sonuç alırım.

Bu arada şu videodaki kız da oldukça beyaz. Ama saç rengi hiç yakışmamış. Bence berbat. :19:

[video=youtube;dYcL5SrjsZI]http://www.youtube.com/watch?v=dYcL5SrjsZI&feature=related[/video]

Kızın yüz yapısı da kötü çünkü saçları yüzünü daha garip göstermiş ondan da olabilir canım

Su an hedefim matematikten ful cikarmak. :52: Böyle yaparak kendi kendime gaz veriyorum. :1: Fen derslerinde en cok biyoloji yapmaliyim, dedigin gibi ygs biyolojisi güzel. :40:

Koyulastirip ayni zamanda kizil yansima veriyormus. Ben kizil kahve tonlarini da cok begenirim, yegenimin saclari öyle. Kahve ama kizil yansimalari var. Öyle bir renk verirse ne iyi olur. Dipler iyice cikinca deneyecegim. Bu arada ben artik boyadan tamamen sogudum. Eger su ana kadar hic boyamasaydim, dogal renginde, gür, parlak, belime degen saclarim olacakti. Hep boya yüzünden kestim saclarimi. Artik boyamak aklimin ucundan bile gecmiyor.

Ben hepsini cok merak ediyorum aslinda. Silvart uzun zamandir girmiyor foruma, Pamuksekeyim buralarda ama topige ugramiyor. Nessy'yi de göremiyorum...

Ahh keşke ben de boyamamayı düşünebilsem ya
ama boyayacağım zaten boyamak zorundayım saçlarım çok kötü oldu
en son 6.1 ile boyadım o da akınca iyice kötü oldu
açıcı şart bana da :/
Silvart biriyle kavga etti bidaha da uğramam dedi :/

Özlemişim yaaa :69:
Evin içinde hasta maskesiyle dolaşıyorum kedi alerjim yüzünden :/
Umarım fenalaşmama engel olur

izmir e kavuşmuşsun lady :9:
bende yeni girdim eve hava biraz soğuk ama napim kordonda olmak güzel

Back
X