- Konu Sahibi EU2
-
takvimim nasıl olmuş kızlar
Canım herşey yanlış anlaşılma üzerine gelişti... Daha ayrıntılı anlatmayayım istersen. Tadımız kaçmasın. Buraya kimler gelir kimler gelmez bilmiyorum; ama o topicten 2 kişiyi istemediğimi biliyorum ben en azından..
Ayrıca yaklaşık yarım saattir aşağıda takılan pro üyemiz kim acaba? Kendini gizli yapmışfisfisfis
ya cidden tadımız kaçacak kadar olaylarmı oldu
cidden hiçbişeyden haberim yok
nazarmı deydi yoksa
hangi iki kişi?
valla çatlicam meraktan jazmin en azından özele mesaj atsan
valla noldu bilmek ısterim
hakkım yokmu bilmeyesenağlama
angel hoşgeldin bitanem
Aradım;ama bulamadım tatlım ya. Haftasonu iyice araştırayım. Pazartesi eklerimkaydirigubbakcemile3
Şiir güzeldi de Bihter'de anlar sanki uyuz:mymeka:
korunuyordum haktan ama bilemiyorum ya
haktancım nazara geldiğimiz kesin canım
çünkü öbür tarafı bir açsan en son yazılanları görsen delirirsin
beni en çokta bu üzdü
meğer herkesin gözü bizim topikteymiş
dostluk hakkında ahkam kesmeler mi dersin, aranıza kara kedi mi girdi diyenm mi dersin
çok üzüldüm ya
ben meydanı onlara bıraktık diye üzüldüm ondan dolayı yasmin bu topiği açınca destek verdim:))
yoksa topik olayı benim için tamamen bitmişti
çünkü gerçekten yıpranıyorsun ya ne gerek var dedim ama işte:kedi:
bazıları sadece internet arkadaşlığı dese de öle değil işte bu başka bişey sizde biliyorsunuz zaten evde konuşmadığımız eşimizle ailemizle konuşmadığımızı gelip burda anlatıp rahatlıyoruz akıl alıyoruz sinirliysek sakinleşiyoruz mutsuzsak seviniyoruz olaylara başka türlü bakmayı öğreniyoruz . ama aldığım darbe üzdü beni.
tamamen yanlış anlaşıldım dostum dediğim tarafından
ondan dolayı vazgeçmiştim ki jasmin ve mutlunun ısrarıyla geldim tekrar....
:kedi:
haktancım nazara geldiğimiz kesin canım
çünkü öbür tarafı bir açsan en son yazılanları görsen delirirsin
beni en çokta bu üzdü
meğer herkesin gözü bizim topikteymiş
dostluk hakkında ahkam kesmeler mi dersin, aranıza kara kedi mi girdi diyenm mi dersin
çok üzüldüm ya
ben meydanı onlara bıraktık diye üzüldüm ondan dolayı yasmin bu topiği açınca destek verdim:))
yoksa topik olayı benim için tamamen bitmişti
çünkü gerçekten yıpranıyorsun ya ne gerek var dedim ama işte:kedi:
bazıları sadece internet arkadaşlığı dese de öle değil işte bu başka bişey sizde biliyorsunuz zaten evde konuşmadığımız eşimizle ailemizle konuşmadığımızı gelip burda anlatıp rahatlıyoruz akıl alıyoruz sinirliysek sakinleşiyoruz mutsuzsak seviniyoruz olaylara başka türlü bakmayı öğreniyoruz . ama aldığım darbe üzdü beni.
tamamen yanlış anlaşıldım dostum dediğim tarafından
ondan dolayı vazgeçmiştim ki jasmin ve mutlunun ısrarıyla geldim tekrar....
:kedi:
Canım herşey geride kaldı gerçekten...opuyorumnanaktan Ben inanıyorum ki bundan sonra burada güzel şeyler paylaşacağızŞeniz
O dediğin 2 kişiyi de aramızda barındırmayacağız merak etme senkaydirigubbakcemile5
canım benim iyi yapmışsın sensiz olmaz hiçbizaman:)))
ama nazar deymiş kesin ama ben çok üzüldüm böle yanlış anlaşılmaların olmasına
tabiki burda herşeyi paylaşıyoruz kimseye diyemediklerimizi bazen kendimize bile itiraf edemediklerimizi paylaşıyoruz
ne diyim çok ama çok üüzldüm böle bi olayın yaşanmasına ama merak etmedım değil yani gidip okicam neler olmuş ciddensenağlama
Şeniz
sağol cnm
bende öbür taraftakiler için böle düşünmüştüm onlarsız olmaz deyip koşuyordum hemencecik ama boş yanii
çok gereksiz bişeydi canım uzadı da uzadı:1ninca:
uğur böceklerini çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?