- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Asla unutulmuyor... dahada derinleşiyor hatta. Ama bu yalnızlık çok canımı sıkıyor.
Ben de ..Dostum oldu ama daimi olmuyor ya...Hele söyle bir gezemedik...İşyerinde herkes dostmuş gibi ama ben iş dışından istiyorum..
Bana yazabilirsin.Eveet hanımlar benim derdim bu. Yaklaşık 8 ay önce 7 senelik dost dediğim şahıstan dost kazığı yedim. Ve 8 aydır o kadar yalnızım ki. Evlendikten sonra eve kapandım diye işe girdim 1 ay oluyo fakat iş yerinde dahi arkadaş edinemiyorum. Kendimi onlardan çok uzak görüyorum ve sağlam diyalog kuramıyorum.
Güvenilir eğlenceli kazık atmayacak sırdaş bi dost arıyorum diye ilan vericem yakında...
Birbirleeine öyle sıkı fıkılar ben soguk kalıyorum.Yeni gelenler bile sıkı fıkı..Artık arkadaş ayağına k.çlarını mı korumak amaçları...Bilmiyorum kafamı sarmıyor benim.Hele ilk geldiğim ortam...Ama böyle dışarda garip kalıyorum...Özelde bari yeterince olsa.Aman sakın işyerinde asla dost olmaz.
Ben oyle yandım. ..
Bosver.. Takil buraya. En iyisi bu. Fazla yalniz kalmazsin. Burada hep bir dost var
Seni tanimayan insanlar daha objektif yaklasiyor sorunlarına. Sorununu zorla dinlemiyor kimse. Arkandan konussa bile seni tanimiyor. Ve bildiği hicbirseyi sana karsi koz olarak kullanamiyor.
Kullanmiyor mu eski konular teker teker okunuyor ,nerden vursam diye analiz ediliyor.
Herkes degil ama burada da dikkatli olmakta yarar var.
İşe gireli 1 ay olmuş.Önce işe adapte ol.Zamanla dostluk gelişir.Eveet hanımlar benim derdim bu. Yaklaşık 8 ay önce 7 senelik dost dediğim şahıstan dost kazığı yedim. Ve 8 aydır o kadar yalnızım ki. Evlendikten sonra eve kapandım diye işe girdim 1 ay oluyo fakat iş yerinde dahi arkadaş edinemiyorum. Kendimi onlardan çok uzak görüyorum ve sağlam diyalog kuramıyorum.
Güvenilir eğlenceli kazık atmayacak sırdaş bi dost arıyorum diye ilan vericem yakında...
hayat boyle ıste kazıkları yıye yıye ogrenıyoruz ınsanlarıEveet hanımlar benim derdim bu. Yaklaşık 8 ay önce 7 senelik dost dediğim şahıstan dost kazığı yedim. Ve 8 aydır o kadar yalnızım ki. Evlendikten sonra eve kapandım diye işe girdim 1 ay oluyo fakat iş yerinde dahi arkadaş edinemiyorum. Kendimi onlardan çok uzak görüyorum ve sağlam diyalog kuramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?