:))meleğim açıklama yapmış sana cnm.şey ben bundan hiçbişey anlamadım
tamam şimdi anladım kıyamam ben ona kaç yaşında maşallah hala emiyor
ben geldiiimm:)nasılsınız?doğru diyosun..öyleler iyi oluyor..benim gibi olanlarda kalıyo böyle arkada..biraz şey olacak ama boşa denmemiş seven değil s.. yaranırdoğru galiba.. diyodum insanlık bende kalsın arıyodum ama dur deme zamanı yani..iyilik anlayışta bi yere kadar..onun canı canda benimki ne?anladım çok iyi şimdi..çok sağol valla..insan düşünüyo bendemi var sorun acaba beni bişe yaptım diye..dayanamadım ondan yazdım buraya bende:)
ben geldiiimm:)nasılsınız?doğru diyosun..öyleler iyi oluyor..benim gibi olanlarda kalıyo böyle arkada..biraz şey olacak ama boşa denmemiş seven değil s.. yaranırdoğru galiba.. diyodum insanlık bende kalsın arıyodum ama dur deme zamanı yani..iyilik anlayışta bi yere kadar..onun canı canda benimki ne?anladım çok iyi şimdi..çok sağol valla..insan düşünüyo bendemi var sorun acaba beni bişe yaptım diye..dayanamadım ondan yazdım buraya bende:)
allah sana kolaylık versin canım....
bende seveni duymadım daha :))))
inşallah canım inşallah gelir öper benim oğluşum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inşallah canım,oda olur kısmetse.
ne gecesi kısssss,valla akşam dışarı çıkmaları özledim,yaz gelsede gezzsek:2:
opsssss!!!!durun ordaa,batunun yavuklusu var,mercan bebek
jujummmm seninkine buluruz en yakın süredemerak etme emii.burpumun osmanıda senin kızı alır üzülmehem burp gibi kaynanası olur senin kıza ne hediyeleralınelerrrrr donduruk yapma makinası,sıvı sabun makinası,yumurta pişirme makinası...vs.senin cadının eli sıcak sudan soğuk suya girmez
ellerine saglik canim kizartmaya bende bayiliyorum dün ercanda yapacakti ama kaytardi annemlere gittik yemege:)))
insallah canim benim allah herkesin gönlüne göre verirsin ...
insallah tatlim seninlede tasiniriz bigün ben gecen sene semrada kalmistim bigün bruplada yemege cikmistik hep beraber cok güzel gecmisti insallah bigün hep beraber dopluca bulusuruz canim senin face varmi???
aa ne kadar güzel bir birinize yakinsiniz demek:)))
bence süper olur:)))
mercanla ugrasiyor canim ishalmis tabi bide misafirlerle....
canim platesim nedemeki??? anlamadim((
jujucigim zopatan sende ucuz kurtuldun vallaha:))))))
kizlarrr hafta sonu girmeye bilirim simdiden söyleyimki beni merak etmeyin canlarim esimle eglenceye gidecegiz sabahlariz anca:)))
hahah size kaynanamın kendisine aldıklarını saysam düşer bayılırsınız elektirikli bıçak öküz kadar yer kaplıyor patates dilimleme makinesi envayi çeşit komik komik spor aletleri mini dikiş makineleri elma soyma makinesi bir garip fırın bilmemle fırını diye geçiyor ismini bile hatırlamıyorum kullanışsızlık abidesi hele en son gittiğimde gördüğüm pilli statik toz alma zımbırtısını görseniz kaynanamı dünyanın en gereksiz işlevsiz ürünlerini toplayan hatun seçersiniz aldıklarının ortak özelliği bir moka yaramıyor olmalarıbenim fotoselli sıvı sabunluğumda iki kullanımda bozuldu
juju amasya bizimde görmeyi planladığımız güzergahlar arasında belki kolleksiyonuma senide katarım görmediğim çok az hatun kaldı birde özlemi görsem dadundan yinmez
zasacım ev buldunmu hangi civarda bakıyorsunuz bende bakayım sana ayol belki daha yakın oluruz kim bilir nede güzel olur
özlemim o nefes nefese kalmalarım demir eksikliğinden çok fena kalbim yerinden fırlıyacak gibi olur biraz efor harcasam bebiş olmama nedenlerinden biride belki budur bilemedim ben onu hiiiçte tedavi gibi niyetimde yok nebiliiiim malım ben dimi
ay demek sallayarak gezememek gerekmiş
kız teyzoşu benim oğlumda sallayarak gezecek kız:)))
bu arada merakımdan soruyorum ne olur yanıtla
kaynanan aldığı bu kadar gereksiz pardon ona göre gerekli :)
olan eşyaları nerelere sığdırıyor
ben o evi hayal dahi edemiyorum
hele kayınpederini ne diye kandırıp alıyor ya
meraktan çatlıyorum.......
ay demek sallayarak gezememek gerekmiş
kız teyzoşu benim oğlumda sallayarak gezecek kız:)))
bu arada merakımdan soruyorum ne olur yanıtla
kaynanan aldığı bu kadar gereksiz pardon ona göre gerekli :)
olan eşyaları nerelere sığdırıyor
ben o evi hayal dahi edemiyorum
hele kayınpederini ne diye kandırıp alıyor ya
meraktan çatlıyorum.......
sallaya sallaya gezer valla gerçi hemen hemen 2 yaşına kadar o koca bezlerle zor sallar:))))
amannn yook ne götüreceğim çocuk şimdiden manyaklaşmasın
evet canım kısmetse salı günü taşınıyoruz güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
inşallah hayırlısı olur bizim içn bakalım göreceğiz yeni sorunlar çıkmasında birşey istemem
işler mi yoğunlaşıyor bizler mi tembelleşiyoruz onu bilemiyorum
eskiden bende eşimde hadi dedikmiydi gözümüz görmezdi hiçbir şeyi
şimdi gitsek mi yapsak mı onu düşünürken yoruluyoruz :))))
ama mecburi yerler yani memleketlerde bu olmuyor
ben özlüyorum memleketimi
ee eşimde kendi memleketini tabi
keşke sizinde gelme şansınız olsa da gelseniz
inşallah bir gün belkide hiç ummadığımız bir yerde karşlaşırız belli olur :)
benimde koşu bandım var ama yakında burhan altıntop gibi dantel örüp sereceğim :))))
eşim zaten herkese alalı şu kadar oldu şu kadar kullanmadı diye beni her gelene rezil ediyor
valla sinirimden çıkayım diyorum ama batu var :)
yani öyle olmasa bu kadar gereksiz şey alınır mı ya
ay 2 kişi olsunlar canım bunların yıkanması temizliği var
bu kadın kendi kendine eziyeti seviyor sanırım
bizde seni seviyoruz canımmmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?