Dostluk...

Üniversiteden sonra görüşmeyi kesinlikle düşünmüyorum.
Mantıklı. Görusmeyı kesmeyini zaten bu yuzden dedım. Kendinizi yalnızlıga mahkum etmeyin ve takılın.
Sonra isiniz bitince yok sayarsınız.
Hep baskaları yapacak degıl ya bunu, biraz da biz yapalım

Samimiyetsiz samimiyetlerle dolu etrafımızda.Sahte ilişkiler,çıkarlar üzerine kurulu arkadaşlıklar...Gittikçe bazı değerler yok oluyor sanki.Bugün geriye dönüp baktığımda aslında bana arkadaş bile olmayanlara dostum demişim,geldiğim nokta hayalkırıklığı ve içte biriken tiksinme hissi.Nasıl da onca davranışına uyanamamışım diyorum şimdi.Kırgınım,siz sahte dostlara karşı kendinizi nasıl koruyorsunuz?
İlişkiyi kesiyorum direkt.

Mantıklı. Görusmeyı kesmeyini zaten bu yuzden dedım. Kendinizi yalnızlıga mahkum etmeyin ve takılın.
Sonra isiniz bitince yok sayarsınız.
Hep baskaları yapacak degıl ya bunu, biraz da biz yapalım
Şu an onu umursamayacağım,böylece yanındayken umursanmamanın ne kadar incitici olduğunu görecek.Ona inat başkalarıyla daha sıkı olacağım.

Şu an onu umursamayacağım,böylece yanındayken umursanmamanın ne kadar incitici olduğunu görecek.Ona inat başkalarıyla daha sıkı olacağım.
Iste bu.
Yakın zamanda aynısını cok sevdıgım ama sevgimi pekte haketmeyen birine yaptım.
Esasında konusmayi kesecektim ama, bu sefer dedım boyle deneyeceğim.
Ve yaptım
Sende yap, sonrada otur izle.

Oturup izlemesi keyifli olacak .🤗🤗
Ben baya zevk alıyorum cunku, kıymetlisi oldum😍 sevgıden incelikten saygıdan pek anlamayabılıyor bazen arkadaslar..
Hatta ben agzından yaptıgım guzel bı davranıs sonrası 'ben bu kadar sevilmeye alısık degılım' ı duymuştum. Tesekkur yerine.
Ondan sonra kestim zaten.
Sonra da kıymetli oldum.
Ha suan benim ıcın degerlı mı!? Hayır.
Jest yapar mıyım yukunu hafifletir mıyım? Hayır.
Sevdıgı bıseyı gorunce mutlu olur dıyıp alıp hediye eder miyim? Hayır.
Bunların hepsini seve seve yapıyordum oysa zamanında.

45 yaşında ögrendiğim birşey var
yenilerde tanışıp arkadas oldugun hiç kimseden eski günlerdeki gibi
yakınlık sıcaklık samımıyet dostluk beklemıyeceksin , ne varsa eskilerde var ,

Ben baya zevk alıyorum cunku, kıymetlisi oldum😍 sevgıden incelikten saygıdan pek anlamayabılıyor bazen arkadaslar..
Hatta ben agzından yaptıgım guzel bı davranıs sonrası 'ben bu kadar sevilmeye alısık degılım' ı duymuştum. Tesekkur yerine.
Ondan sonra kestim zaten.
Sonra da kıymetli oldum.
Ha suan benim ıcın degerlı mı!? Hayır.
Jest yapar mıyım yukunu hafifletir mıyım? Hayır.
Sevdıgı bıseyı gorunce mutlu olur dıyıp alıp hediye eder miyim? Hayır.
Bunların hepsini seve seve yapıyordum oysa zamanında.
Her şeyin kıymeti daha sonra biliniyor zaten.

Samimiyetsiz samimiyetlerle dolu etrafımızda.Sahte ilişkiler,çıkarlar üzerine kurulu arkadaşlıklar...Gittikçe bazı değerler yok oluyor sanki.Bugün geriye dönüp baktığımda aslında bana arkadaş bile olmayanlara dostum demişim,geldiğim nokta hayalkırıklığı ve içte biriken tiksinme hissi.Nasıl da onca davranışına uyanamamışım diyorum şimdi.Kırgınım,siz sahte dostlara karşı kendinizi nasıl koruyorsunuz?
Ben birkaç gün önce bu tarz şeyler yüzünden sinir krizi geçirmiştim. Ya ister istemez insanlara karşı bir soğuk tavrım,bir güvensizliğim oldu.

Back
X