moralim çok bozuk..şimdi öncelikle şu bilgiyi wererek başlayayım..çocukluktan beri arkadaşım olan biriydi ama arkadaş kelimesi az kalır 7 yıl boyunca herşeyi paylaştık..dert ortağı olduk her konuda birbirimize yardımcı olduk.sonra aramıza bazı problemlerden dolayı soğukluk girdi..
sonra aradı senden başkası dost olmuyo bana dedi görüşelim dedi bağları koparmayalım dedi..öyle yaptık 2 yıl aradan sonra tekrar görüşmeye konuşmaya başladık.hiç bişey eskisi gibi değildi ama soğuk da değildik..o soğukluk olmamış gibiydik yanyanayken..yani ikimizde öyle olmasına uğraştık..
geçelim beni üzen şeye..dün erkek arkadaşımın ufak da olsa bi yalanını yakaladım.yalan yalandır işte..küçük sinek mide bulandırır derler ya..neyse yüzüne vurdum ve birbirimize girdik.kavga ettik..o moral bozukluğuyla önceden dostum dediğim insana (yukarıda bahsettiğim)ona mesaj attım moralim bozuk şöyle şöyle oldu dedim paylaşmak istedim kısaca..bu çok normal demi..peki aldığım cevap neydi sizce? 'kuzu bu kavga meseleleri beni bayıyo walla' ayy şok oldum attığım mesaja da bin pişman oldum..duwara anlatsaydım ona anlatmasaydım.bende yazdım ki baydığım için özür.. onun attığı cevap da şu 'uf tavır atma allah için' bunu atmış işte..
oturdum ağladım yazık dedim ya yazık..dostluğumuz bitmişmi yoksa dostluk hiç olmamışmı..ben onu bayacak ne yaptım sanki 24 saat mesaj atıyorum ona..bi daha ararsa da mesaj atarsada cevap wermicem daha fazla baymamın anlamı yok..
bende dostluk diye bişeyin var olduğuna inanmıyorum ama bence bu konuda fazla alınganlık yapmışsınız gibi geldi
olabilir arkadaşınızı bayabilir bu konular açıkçası bu sevgili kavgaları muhabbetleri benide bayıyo hoşlanmıyorum biliyorum çünkü 2 gün sonra canım cicim oluyolar
ne kadar yakın olursam olayım kimsenin bana özelini anlatmasına gerek yok
tatlım sana bişey söylim mi ciddi sewgilisi olanın dostu olmaz bunu hiç bi zaman unutma kesinlikle:26:
canım ne kadar haklısın kesinlikle katılıyorum ama kesinliklee:93:tatlım sana bişey söylim mi ciddi sewgilisi olanın dostu olmaz bunu hiç bi zaman unutma kesinlikle:26:
aynen canım dostluklar yok aynı o tarz birşeyi ben yaşadım ama çok şükür sildim hayatımdan onu herne olursa olsun benim nişanlıma göz dikmesi benim hasta yatarken gelip üzülmüş numarası yapması ki ben annesi öldüğünden beri onu kardeşimden ayırmamıştım ama haketmiyorlar ve şuan nişanlımlada aram bozuldu onun yüzünden neye yaradı benim ona dost demem hayatımla oynadıktan sonra ki biz nişanlımla 1 senedir tek kırıcı söz söylememişizdir birbirimize ve vbi kaç gündür soğuk konuşmalar gün içinde 50 kere yaptığımız çağrıların bir tanesi yok içim içime sığmıyor ama rabbime sığınıyorum ve düğünümüzü bile erteleyelim dedi nişanlım bana ki sadece aynı apartmanda oturduğum yeri geldi aynı yatakta ayttığım bir tas çorba yaptıysam yarısını götürdüğüm kişinin yüzünden ben allaha havale ettim ama bir gram ahhkımı helal etmiyorum iki yakaları bir araya gelmesin beni yataklara düşürüp arkamdan güldüğü için ama noldu beni iyi gördüğünde şeytan yüzünü çıkarıp tavır yaptı bende dedim ki ben ayağa kalktığım gece kimsenin tavrını çekemem bi süre görüşmek istemiyorum deyip kapattım kapıyı ... daha çok var aslşında çok doluyum ama sen sen ol kendinden başkasına sırrını açma kimseye anlatma ablana anlat annene anlat ama arkadaşına değil sonra böyle arkandan vuruyorlar işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?