Dostum beni terk etti!! (Bunu bana niye yaptı?)

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
96
Antalya
Arkadaşlar benim 10 senelik bir arkadaşım olan hatta arkadaşlığı aşıp tamamen kardeş olduğum bir dostum var.
Onu çok seviyorum canım pahasına herşeyi yaparım onun için.
Oda beni öyle sever.
Ama bugün msn'de konuşurken söyledikleri beni acayip şaşırttı!

Napıyosun iyiyim ,sen? bende iyiyim morelim bozuk vs vs.. muhabbet açıldı..
Bende gel bize biraz kafa dağıtalım dedim..
Oda yok gelemicem falan dedi..Bende üstelemedim..
Sordum hayrola niye bozuk morelin?
Yok bişey yaa :S falan yaptı..
Soruyorum söylemiyor.. üsteledim..
söylemek istemedi sonra bi patladıı ...
işte sen çok güzelsin çok yeteneklisin... herşeyin mükemmel falan diye.. dert dökmeye başladı bana..
ben arkadaşımdan daha önce böyle sözleri hiç duymamıştım,şaşırdım..pek bişey diyemedim..
sadece;
olurmu ya niye böyle konuşuyosun 2mizinde farklı farklı yetenekleri var.. vs vs.. diye konuştum..
oda ya bırak hadi..
diye msnden çıktı..

ne yapmaya çalışıyor? :S
biz onunla herşeyi paylaştık.. şimdi biri ona akılmı verdi ne yaptı?
bana sonuna kadar güvenir,canını verir benim için..
o benim kardeşim resmen..
ama bir anda bana öyle şeyler söyleyince benimde gücüme gitti..
niye böyle bişey yaptı ki anlamıyorum :S
gerçekten üzdü beni..
sonra aramadım da..
daha bugün oldu bunlar...
anlayamıyorum..
yardımcı olun ne yapmam lazım arakdaşıma karşı??

kimseye değerinden fazla değer verme canım
bende 13 yıllık arkadaşımı bıraktım neden? damarıma bastı
demekki arkadaşın seni çekemiyor kıskanıyor
bence çok iyi niyetlisin ve herkesi kendin gibi zannediyorsun

biraz araya mesafe koy belki hatasını anlar
üzerine gitme

Ee bunca zamandır niye yanındaymış o zaman?

Farketmiş miydin kıskanç davranışlar veya çekememezlik filan daha önce?

Gittiyse de kendi bilir,durduk yere birinin birine bunları söylemesi garip.

Daha konuşursunuz üzülme,konuyu açıklığa kavuşturmak istediğini söyle şimdilik bence.

herkesin kötü zamanları olabilir arkadaşına biraz zaman ver ve yatıştığından emin olduğun bir vakit muhakkak konuş...
Vardır bir sebebi hemen kızma sende ona...

hmm seni kıskanmaya başlamış arkadaşın ve kendiside sana karşı hissettiği şeyin adını kıskançlık koyamamış ki bu kadar net paylaşmış..
bence kendinde eksik hissettiğin yönlerini paylaş onunda. kimsenin mükemmel olmadığını anlat..sengözlerimebaksanab

dost dediğin onun yeteneklerini kıskanmaz övünür o senin hiç dostun olmamış canım ya.bu kişi hem seni çekemiyor hemde sana utanmadan söylüyor.yazık onu can bildiğin onca seneye hiç üzülme yol ver gitsin

daha önce böyle bişey olmamıştı hiç..
arakdaşımdan böyle bişeyi beklemezdim o öyle bir karaktere sahip değil.

önce bi karnının agrısı neymiş öğren bence belki de biri dostuna senin hakkında aslı olmayan seyler söylemiş olabilir kiiii böyle birşey olsa bile dostum dediğin insanın sana bunları demesi çok yanlış bence arkadaşlıgını gözden geçir sıkma canını ben 16 yıllık dostlugumu sildim yeri geldi buna benzer bir sebepten.hiç kimse vazgeçilmez değildir

yaradan herkeze ayrı bı güzellik vermiş belkıde arkadasın sana özenıyodur olabılır..

bunu burada açıklamakla doğrumu yoksa yanlışmı yaptım bilemedim ama şuan sıkıntılıyım..arkadaşımın bana bunları söylemesi beni üzdü gerçekten.. bunca yıl biz neleri paylaştık..
bana kardeşim dedi..
birbirimizden gizlimiz saklımız yoktur.
ben onun içini dışını bilirim oda benim..
yeri geldi ağladık yeri geldi güldük.. o benim kardeşimdi..
bana şimdi bunları söylemesi kaldırılcak gibi değil..
onun beni çekememesi değil beni üzen..
onun üzülmesi beni üzdü..
heralde kendi kafasında düşünmüş taşınmış bi takım şeyler üretmiş.. ve bana bunları söylemiş..
hiç beklemezdim..yani hayret ediyorum hala.. bunca yılın hatrı var yani..
ama kıskanıyo olamaz.. basit bi örnek vercek olursam;

bi elbise seçerdim bi yerde giymek için
o daha güzel bi elbise seçip bana verirdi..
vs..

şimdi niye böyle oldu anlamıyorum.

tek ihtimal veriyorum birinden hoşlanıyordu arkadaşın o kişide seni beyendiğini söyledi arkadaşına. arkadaşnında ters bi zamanına geldi anladığım kadarıyla acısını senden çıkardı. çok yaşadım böyle şeyler kadın kadını niye kıskanır niye yargılar anlamış değilim. herkesin güzelliği yeteneği farklı. geçmiş olsun diyorum üzmek istemem seni daha fazla ama bu arkadaşlık kardeşlik bitmiştir. insanlarla çok samimi olunca sonuç hep aynı hiç değişmiyo malesef a.s.

Okuyunca direkt benim aklima arada bir erkek olacagi geldi.
Bence o birinden hoslaniyor ama o kisinin onu degil seni
begendigini ögrendi.Hatta onun sana söyledigi laflari eminimki
o kisi senin hakkinda ona söyledi.Bu yüzden o da kaldiramadi bunu.
Bence hemen kesmeyin arkadasliginizi.Önce bir durumu
iyice ögrenin.

illa arada bir erkek olması gerekmez. eğer her girdiğin ortamda kadın yada farketmez erkek sana iltifat ediyorsa,yada bakışları üstüne çekiyorsan,yeteneklerin dolayısıyla ilgi odağı oluyorsan bir yerde ,dolmuştur...
kendini geri planda hissetmiştir. bazı kişiler böyledir. bu onları çok rahatsız edebilir. yani senin yanındayken hiç dikkate alınmamak. ve önemsenmemek...belki o ara bunu çok yaşadı,. seninle olmasa bile,başka yerlerde de ,farkedilemedi ve o an seninle kendini düşündü ve bunları yazdı...
buda bir ihtimal....

eski dost düşman olmaz derler (olan da vardır belki kimbilir)
kendi kendine kuracağına git yüzyüze konuş derim, büyük ihtimal canı birşeye sıkıldı hırsını senden yani en yakınından çıkardı
hep öyle olmaz mı, en çok en sevdiklerimizi incitiriz
zaten yıllardır içten içe senin ondan üstün olduğunu düşünüp üzüldüyse böyle patlak vermiş olabilir ama eminim o da pişmandır, bozmayın bu güzel arkadaşlığı
dostluklar kolay kurulmuyor artık

10 yillik bir dostlukta bugünden yarina ne olmusta bu duruma gelmiski arkadasin...

Dünden sonrami baslamis seni kiskanmaya? Ne bileyim.. bana tuhaf geldi bu olay!!fisfisfis

10 yil az bir süre degil...bu zamanin icinde kardes gibi oldunuz beraber büyüdünüz agladiniz güldünüz nasil olurki birdenbire kardesim gibi dedigin insan sana böyle birsey söylesin...hemde ortada birsey yokken...benneyaptımki
Ayrica bence kiskanc insanlar kiskancligni kesinlikle itiraf etmezler...

Ya 10 yildir sahte bir dosta sahiptin....ya bilmeden istemeyerek onu kirdin üzdün...yada bu tamamiyle uyduruk bir konu (bana öyle geldi sahsi fikrim lüften yanlis anlamayin, yanilabilirimde tabiki)

arkadaşım hemen kötüye yorma. belki bişiye çoook canı sıkılmıştır ne bilim senin gibi işi yada senin sahip olupta onun olmadığı bi şeye kendince üzülüyodur oda sana patlamıştır. hepimizde yokmudur neden benimde şunum yok neden bende şu yerde değilim gibi. aslında seninle ilgisi olmayan ama onun içinden çıkamadığı beklentileri varsa bi anda sana yansımıştır. insanlar kendilerini doğuran anne ile bile zaman zaman ters düşebiliyoken arkadaşlıklar hatasız olmaz olmaz. bunu beklemek yanlış olur zaten çünkü hepimizin zaafları vardır. bunu unutma ve bence arkadaşına hemen yargısız infaz yapma olurmu. bi dinle bi tart düşün taşın. yinede sen bilirsin.

10 yillik bir dostlukta bugünden yarina ne olmusta bu duruma gelmiski arkadasin...

Dünden sonrami baslamis seni kiskanmaya? Ne bileyim.. bana tuhaf geldi bu olay!!fisfisfis

10 yil az bir süre degil...bu zamanin icinde kardes gibi oldunuz beraber büyüdünüz agladiniz güldünüz nasil olurki birdenbire kardesim gibi dedigin insan sana böyle birsey söylesin...hemde ortada birsey yokken...benneyaptımki
Ayrica bence kiskanc insanlar kiskancligni kesinlikle itiraf etmezler...

Ya 10 yildir sahte bir dosta sahiptin....ya bilmeden istemeyerek onu kirdin üzdün...yada bu tamamiyle uyduruk bir konu (bana öyle geldi sahsi fikrim lüften yanlis anlamayin, yanilabilirimde tabiki):

merhaba gülsüm sultan. bi çok konuyu okurken isme bakmadan sizin yazılarınızı seçebiliyorum nedense. yorumu okuduğumda hemen isminize bakıyorum ve yanılmıyorum. çok hanım hanımcık yorumlar yapıyosunuz ve çok saçma belki ama avatardaki resmide sizmişsizin gibi çok güzel olduğunuzu düşünüyorum . tuhaf bişiy oldu sanırım. neyse konuyla alakalı bişiy olmadı ama sadece yorumlarınız hep seviyeli olduğu için ilgimi çektiniz. :ecrin_bebek: nese size birde çiçek armağan edeyima.s.

Bana çocukca davranmış gibi geldi.. hiç anlam veremedim
O nası şey... sen güzelsin yeteneklisin hıhhh:1closedeyes: çıkıyo sonra

bu arada
başlık arkadaşım beni terk etti..
bunu yazmışsın. ama arkadaşın sadece msn dan çıkmış. bu hareketle terk etme arasındaki benzerliği anlamadım bir türlü.
belki o an çok üzgün ve sinirliydi,yazmak istemedi.... ve çıktı.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…